Kargolo pisze:kibicLBN pisze:Nie ukrywam że przeraża mnie to wszystko coraz bardziej.
Pełno w gaciach, bo przyszedł anonimowy gość i stwierdził, że jest blisko zarządu i będzie lipa. No proszę, trochę powagi ;)
Skoro faktycznie jest blisko zarządu i puszcza takie pierdy to lepiej, żeby go szybko wyłowili i wyrzucili ze swojego grona, bo nie jest odpowiednią, zaufaną osobą do wyjawiania jakichkolwiek informacji skoro wyszczekuje od razu na forum publicznym wszystko czego się dowie. Nie chciałbym mieć kolegów, którzy zachowują się w ten sposób.
Proszę wskaż mi, gdzie podałem, że jestem blisko zarządu lub mam coś wspólnego z klubem poza kibicowaniem. Przytoczyłem tutaj tylko zasłyszane informacje (jednakże nie od kolegów kibiców), których wiarygodności nie jestem w stanie w 100% zweryfikować (bo nie pochodzą od zarządu), dlatego od razu zaznaczyłem, by były traktowane jako plotki i nic więcej. Na tą chwilę to, co prawdziwe w 100% wiedzą zapewne tylko władze klubu. Być może prowadzą celową grę i jest to jedynie zasłona dymna. Czas pokaże. W końcu p. Więckowski w ostatnim wywiadzie mówił, że skład powinien być ciekawy... Może warto w to wierzyć? Wstrzymaj się tylko z wieszaniem na mnie psów do ogłoszenia oficjalnego składu. Tak, czy inaczej skład z pewnością będzie najlepszy jaki może być na zastane realia, a zarząd zapewne najlepszy z możliwych.
Mam wrażenie, że na forach pisze się najwięcej, a wie najmniej jeśli chodzi o realną wymianę informacji. W Lublinie jest więcej środowisk (poza forum) i instytucji, które zainteresowane są tym tematem i mają z nim jakąś tam styczność i są z kimś tam powiązane. Wiele osób o tym rozmawia. Nie od dzisiaj jest wiadomo, jak wygląda sytuacja na rynku transferowym i dla wielu osób to nie jest zaskoczenie. Bez obrazy, ale to forum jest pod tym względem na samym końcu. Tutaj część osób idzie wręcz w drugą stronę i próbuje uprawiać jakąś fantastykę sportową. Nie wszystkie informacje są czerpane z internetu. Nie wszystkie jednak są również prawdziwe. Dlatego trzeba wszystko traktować jako plotki i czekać.
Ostatnio zmieniony 22 października 2018, o 00:08 przez
pwk, łącznie zmieniany 9 razy.