Motor Lublin w sezonie 2019
Re: Motor Lublin w sezonie 2019
Od dawna było pewne, że z Nawrockiego żaden biznesem. Styl w jakim się wypowiadał i jakie pomysły chciał realizować tworzyły obraz wiejskiego chłopa niż poważnego biznesmena. Szkoda tylko kibiców Stali, że tak długo liczyli na to, że wszystkie te plotki na jego temat są nieprawdą. Nieciekawie będzie miał teraz Rzeszów.
Nie zdziwiłbym się gdyby po takich oskarżenia zawodnikach jutro lub poniedziałek do Rzeszowskiego klubu weszła prokuratura
Mam tylko nadzieje ze mimo sytuacji w Rzeszowie nie ma u nas tematu Hancocka.
Grucha pisze:Nie zdziwiłbym się gdyby po takich oskarżenia zawodnikach jutro lub poniedziałek do Rzeszowskiego klubu weszła prokuratura
oraz skarbówka...
u nas może nie, ale jeśli dziś kogoś oskubiemy to na pewno dostaną koło ratunkowe :)
GIGI pisze:papi pisze:jak chcecie skrócić czekanie to proponuje wizytę na forum Stali Rzeszów. Po zakończeniu kontraktu Porsing przestał milczeć ;)
Rzeczywiscie bardzo ciekawa lektura.
Wklejam linka: http://stalrzeszow.com/viewtopic.php?f= ... tart=15360
prawnicy Irka .N już mieli sie zająć tym listem....ale nie zostali opłaceni ;)
Czytam dalej to Greg ogólnie tez ma zły wpływ na atmosferę w drużynie tak jak Porsing pisze ze Greg mówił ze pojedzie w meczu jeśli Becker tez będzie jechał inaczej zabiera manatki i nara
Grucha pisze:Nie zdziwiłbym się gdyby po takich oskarżenia zawodnikach jutro lub poniedziałek do Rzeszowskiego klubu weszła prokuratura
Przesylanie nieprawdziwych potwierdzen przelewow bankowych to jest sprawa dla prokuratury.
Ten wątek pojawił się już przy sprawie rozliczenia z klubem z Krsko. Słoweńcy też twierdzili, że dostali takie sfałszowane potwierdzenia. Pytanie czy to były sfałszowane potwierdzenia przelewów czy "jedynie" wydruki zleceń przelewów, które później zostały anulowane. W niektórych bankach jest możliwe wygenerowanie czegoś takiego.
-
BiałoNiebieski
A zrobilem sobie tutaj konto a co mi tam
Jestem z Rzeszowa wydawało sie ze w klubie będzie w końcu normalnie jednak rzeczywistość okazała sie inna...mówi sie trudno od 2015 sytuacja w klubie jest podobna wiec mozna sie do tego przyzwyczaić.Zycze wam w ekstralidze dobrze w końcu jestesmy z płd-wschodniej Polski i kluby,miasta powinny sie trzymac razem,choć od dluzszego czasu widze,że nas bardzo nie lubicie w sumie nie wiem czemu.
Powo w e lidze
Jestem z Rzeszowa wydawało sie ze w klubie będzie w końcu normalnie jednak rzeczywistość okazała sie inna...mówi sie trudno od 2015 sytuacja w klubie jest podobna wiec mozna sie do tego przyzwyczaić.Zycze wam w ekstralidze dobrze w końcu jestesmy z płd-wschodniej Polski i kluby,miasta powinny sie trzymac razem,choć od dluzszego czasu widze,że nas bardzo nie lubicie w sumie nie wiem czemu.
Powo w e lidze
- tezetomaniak
- Trener

Dane zasłonięte, żeby była niespodzianka 8)
Nie zasłoniłeś wszystkiego ;) Swoją drogą za 9.99 to już nie poszalejemy ;))
Motor mocnyj!
Na jakieś piwko do opicia jeszcze zostało :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
A Tytuł ...? ;)
- tezetomaniak
- Trener
Kshyhu pisze:Nie zasłoniłeś wszystkiego ;) Swoją drogą za 9.99 to już nie poszalejemy ;))
To nie mój screen, to kuluar!
BiałoNiebieski pisze:A zrobilem sobie tutaj konto a co mi tam
Powo w e lidze
Ja tam do Was nic nie mam (poza spider..nami) z SyFów, powodzenia.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Ej to nie temat o Nawrockim,tylko nasz skład. Nie chcę teraz 15 stron o Irku :D. Ale w sumie jak pęknie 100 stron zostanie podany skład takie info z klubu dostałem i od Korzenia.
- tezetomaniak
- Trener
Jak szybko wstawił tak szybko usunal? :)
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Perez pisze:Jak szybko wstawił tak szybko usunal? :)
Nie wierz we wszystko co zobaczysz w internecie ;) Co do składu to na 90% zostanie przedstawiony jutro.
Kurła prawie 16 i nic
a Kuluar mowił aby zostać w 1 lidze. Kiedys to było...
Z niczego może być tylko nic.
cluchtes pisze:Perez pisze:Jak szybko wstawił tak szybko usunal? :)
Nie wierz we wszystko co zobaczysz w internecie ;) Co do składu to na 90% zostanie przedstawiony jutro.
Panie, ja wierzę wtedy gdy jest podpis pod kontraktem i oficjalne info, do jutra może te 100 stron uda się nabić bez tego nie będzie info o składzie.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
cluchtes pisze:Perez pisze:Jak szybko wstawił tak szybko usunal? :)
Jak jutro jak Kuba powiedział, że będzie dzisiaj? To po co ja od 7 rano odświeżam co 5 min forum, facebooka i SP :(
Kurde to wszystko przez to, ze zostalo 14 stron do setki...
Jesli sklad nie jest przedstawiony juz, na wczoraj to moze dobry znak ? ;)
Jesli sklad nie jest przedstawiony juz, na wczoraj to moze dobry znak ? ;)