Motor Lublin w sezonie 2019
Re: Motor Lublin w sezonie 2019
Panowie trochę optymizmu i głowa go góry. Nas też skazywano na same wtopy w sezonie 2016 a zajęliśmy 6 miejsce. Jechaliśmy takim składem:
9 Andreas Jonsson
10 Rune Holta
11 Max Fricke
12 Damian Baliński
13 Grigorij Łaguta
14 Robert Chmiel
15 Kacper Woryna
Dacie rade i pozdro z Rybnika ;)
9 Andreas Jonsson
10 Rune Holta
11 Max Fricke
12 Damian Baliński
13 Grigorij Łaguta
14 Robert Chmiel
15 Kacper Woryna
Dacie rade i pozdro z Rybnika ;)
przeTAJane?
Skoro Tai nie podpisał jeszcze we Wrocławiu to znaczy, że jeszcze negocjuje i raczej chce odejść. W przeciwnym razie już by było po temacie. A skoro tak, to niekoniecznie w tych negocjacjach jest Lublinie, a jeżeli jest Lublin to być może są jeszcze inne kluby które też o niego walczą.
https://www.przegladsportowy.pl/zuzel/p ... ak/9dyqbs2
Puka w głowę się puka
Puka w głowę się puka
To z grubsza obrazuje, w jakich kategoriach trzeba patrzeć na transfer TW do Lublina :) Nie ma się co nakręcać to się człowiek nie rozczaruje :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Ale zaraz pojawi się max3 z tekstem "To się chłopaki zdziwią"... Już wcześniej pisali "mamy go..." A to wszystko to bajki i plotki rzekomych informatorów :)
Najpierw to się Wy puknijcie w łeb, bo osmieszacie Nasz klub na całą Polskę. Transfer Taia jest nierealny tak jak napisał redaktor. Skład został domkniety, czekamy tylko na trenera/managera.
Poczekajmy do piątku ,ja umowy nie widziałem podpisanej z klubem ale są tez sponsorzy indywidualni a to inna sprawa .
Ostatnio zmieniony 7 listopada 2018, o 09:42 przez max3, łącznie zmieniany 1 raz.
Po co czekac do piatku? Chyba tylko po to, zeby sie rozczarowac.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
mustafa pisze:Ale zaraz pojawi się max3 z tekstem "To się chłopaki zdziwią"... Już wcześniej pisali "mamy go..." A to wszystko to bajki i plotki rzekomych informatorów :)
Przecież nikt na poważnie nie pisał ze kogoś z TOP mamy to było dla jaj rozluźnienia atmosfery poczekajmy i bd wiedzieli co i jak
Hotell1 pisze:Najpierw to się Wy puknijcie w łeb, bo osmieszacie Nasz klub na całą Polskę. Transfer Taia jest nierealny tak jak napisał redaktor. Skład został domkniety, czekamy tylko na trenera/managera.
Wyluzuj człowieku, póki co nabieranie żużlowej Polski na Woffindena w Lublinie wychodzi naszym forumowiczom całkiem nieźle :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Ale kto osmieszyl klub? Tezetomaniak swoim paintem w stylu KMO. I jak Tai ostatecznie nie trafi do nas to ludzie podsycajacy te plotki i ich informatorzy tez sie do tego przyczynia.
Nie wiem czy cos jest, czy nie ... z lekkim rozedrganiem poczekam do 15 i w „najgorszym” przypadku będę kibicował drużynie w obecnym składzie ..., ale wyglaszanie jakichkolwiek radykalnych opinii w jedną albo w drugą stronę, bez wpływu na przebieg wydarzeń, zawsze kończy się tak samo w przypadku pomyłki... mniejszym lub większym wstydem za wypowiedziane/napisane słowa ...;) zalecam relanium albo rumianek. Sam także idę zaparzyć ...;)
Pozdr
Pozdr
Ostatnio zmieniony 7 listopada 2018, o 09:46 przez Saint, łącznie zmieniany 1 raz.
- Łoptymista
- Trener
max3 pisze:Poczekajmy do piątku ,ja umowy nie widziałem podpisanej z klubem ale są tez sponsorzy indywidualni a to inna sprawa .
O który piątek chodzi?
Łoptymista pisze:max3 pisze:Poczekajmy do piątku ,ja umowy nie widziałem podpisanej z klubem ale są tez sponsorzy indywidualni a to inna sprawa .
O który piątek chodzi?
Trol ;)
- tezetomaniak
- Trener
bartollo pisze:Ale kto osmieszyl klub? Tezetomaniak swoim paintem w stylu KMO. I jak Tai ostatecznie nie trafi do nas to ludzie podsycajacy te plotki i ich informatorzy tez sie do tego przyczynia.
Dobry ten paint musiał być, skoro pelikany łykają lepiej niż rządową propagandę
Poczekajmy , zobaczymy kto ma racje i później wyciągajmy wnisoki .
Dobry bait ale teraz jest dowodem na lubelska desperacje. Janusze nie zrozumieja.
Właśnie za post o Januszach sukcesu dostałem blokade na fb na 3 dni 
Transfer Taia Woffindena, ale także innych zawodników z czołówki jest w tym momencie niemożliwy i wiele wskazuje na to, że ogłoszony 1 listopada skład Speed Car Motoru Lublin nie ulegnie żadnej zmianie.
M. Puka
Wydrukowac, w koszulke wlozyc, bedzie sluzyc wiele lat!
M. Puka
Wydrukowac, w koszulke wlozyc, bedzie sluzyc wiele lat!
max3 pisze:Poczekajmy do piątku ,ja umowy nie widziałem podpisanej z klubem ale są tez sponsorzy indywidualni a to inna sprawa .
Widziałeś umowę sponsorską czy to info z czwartej ręki? Otoczenie wrocławskie jest pewne swego. Albo negocjatorzy są mistrzami kamuflażu albo to jedna wielka ściema.
Wiecie co. W necie jest już taka gównoburza o to, że proponuję ten wątek posprzątać i zamknąć. Pewnie już pół żużlowej Polski tu siedzi i ogląda te dywagacje.
DON'T THINK!!! DRINK!!!
Grzesiecek, grzej myszke i klikaj. Zamykaj to ;)
SwiDarek pisze:Wiecie co. W necie jest już taka gównoburza o to, że proponuję ten wątek posprzątać i zamknąć. Pewnie już pół żużlowej Polski tu siedzi i ogląda te dywagacje.
Chociaż śmiesznie jest.
https://lublin.tvp.pl/39772216/2-listopada-2018?fbclid=IwAR1y9B-tm7wiZlBIkmtpjgOzN7Pe1HeL6QZXOfdL-62Ln6GPcyD9Nx-W8ZY
Max Fricke jechał mpkiem 14 w stronę zygmuntowskich.
SwiDarek pisze:Wiecie co. W necie jest już taka gównoburza o to, że proponuję ten wątek posprzątać i zamknąć. Pewnie już pół żużlowej Polski tu siedzi i ogląda te dywagacje.
Dlaczego mialby zamykac? Co to mialo by dac i komu?