Nic dodać, nic ująć.
Dariusz Śledź- "dziękujemy" za jazdę przeciw TŻ !!
-
Michał K.
- Kontakt:
"Fala krtyki jaka spadla na Sledzia, mimo ze oczywiscie zasluzona, w wielu przypadkach przybrala wyjatkowo chamską forme. Wyzywanie Darka od ćwoków i sprzedawczykow swiadczy tylko i wylacznie o osobach piszacych te slowa. Krytyka - tak, ale z zachowaniem szacunku dla zawodnikow. "
Nic dodać, nic ująć.
Nic dodać, nic ująć.
- Łoptymista
- Trener
kdsz pisze:Fala krtyki jaka spadla na Sledzia, mimo ze oczywiscie zasluzona, w wielu przypadkach przybrala wyjatkowo chamską forme. Wyzywanie Darka od ćwoków i sprzedawczykow swiadczy tylko i wylacznie o oobach piszacych te slowa. Krytyka - tak, ale z zachowaniem szacunku dla zawodnikow.
Nie bardzo wiem czemu mam szanować kogoś kto mnie nie szanuje, perfidnie oszukuje i robi krzywdę członkom ekipy, którym zależy na dobrym wyniku?
Ludzie zejdźcie na ziemię i pwiedzcie o co naprawdę wam chodzi. Jak nie możecie bronić wyników Śledzia - bo ich nie ma, to teraz próbujecie przyczepić się do formy jaką przyjęła forma krytyki (moim zdaniem i tak w 98 procentach bardzo zachowawcza i wyważona, jeśli porównać ją do wyczynów tego "sportowca").
-
Michał K.
- Kontakt:
A co się stało z Mordelem???
Są dwie opcje 1 to to ze gdzieś wczoraj zapił i nie był wstanie dojechac na mecz a 2 opcja to taka ze wszedł w spółke ze Sledziem
Patrząc na to co robi Sledz to mi się przypomnia sytuacja sprzed kilku lat z Rybnika Historia lubi się powtarzać..... A później ma pretensje ze go na stadionie po meczu wyzywają....
- _piotrusss
- Kadrowicz
Gelo pisze:chciałbym zobaczyc na całej długosci prostej transparent "Sledż ty oszuście!!!"
Oj ja też... chyba będę o takowym śnił
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt: