Jacy zawodnicy powinni opuścić klub po zakończeniu sezonu???
-
Piotrbaz
-
meridol
Piotrek pisze:do wywalenia:
1. Sledz
2. Franków
3. Mordel
4. jelen ( ew moze zostac)
ZostajÄ…:
1. KArlsson
2. PIszcz
3. Knapp
4. Stachyra
z Frankiem chyba bym poczekal i tak szybko sie nie pozbywal!!!
reszta chyba sama da spokoj moze oprocz Darka,ktoremu trzeba postawic jakies warunki i moze spokojnie scigac sie na wysokim poziomie.
no i trzeba jeszcze 3 -4 zuzlowcow kupic albo wypozyczyc... ciezko
Z tego co widze to najbardziej byscie chcieli wypier... wszystkich i ułożyc nowy skład począwszy najlepiej od gollobów od razu!!!! Do tego jakis kasprzak, moze hampelek i crump. A czego tak sie sledzia czepiacie?? Słyszałem ze kupił se busa zamiast silnikow, wiec mozemy byc pewni ze za rok drugiego nie kupi 

-
Piotrbaz
Shack pisze:Prymus pisze:A czego tak sie sledzia czepiacie?? Słyszałem ze kupił se busa zamiast silnikow, wiec mozemy byc pewni ze za rok drugiego nie kupi
nie kupi
Spoko spoko - zawsze się znajdzie jakas pilna potrzeba - remoint stajni albo coś równie ważnego. Na szczescie u nas juz nie zarobi mam nadzieje.
- Łoptymista
- Trener
sebastian pisze:Co do odejścia z drużyny to się nie wypowiem ale wiem tylko tyle że PETER KARLSON za wszelką cenę ma zotać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Też bym chciał, ale tak sobie możemy tylko pisać.
Nie wiadomo czy sam Peter też będzie miał na to ochotę. Po drugie nie ma żadnej pewności czy orły z GKSŻ nie wymyślą znowu jakiegoś durnego przepisu i nie zablokują możliwości startów Karlika w I lidze.
-
radzio_
Dziękuję:
- Śledziowi za ostatne "występy"zarówno za te na których raczył się zjawić i te które olał
- Jeleniowi za profesjonalne podejście i postepy w umiejętnościach
Franek moim zdaniem powinien zostać. Rok temu wszyscy psioczyli na Knappa. Może potrzeba mu casu i sprzętu.
O Mordela i Trumę nie martwię się. Jeżeli będą startować to tak jak teraz w sytuacjach ekstremalnych. Minus - brak rywalizacji o skład.
Ps. Właśnie wróciłem znad Białego. To co dzisiaj przczytałem na forum trochę mnie zaskoczylo. W Gdańsku nie jechał Dawid. Co z nim?
- Śledziowi za ostatne "występy"zarówno za te na których raczył się zjawić i te które olał
- Jeleniowi za profesjonalne podejście i postepy w umiejętnościach
Franek moim zdaniem powinien zostać. Rok temu wszyscy psioczyli na Knappa. Może potrzeba mu casu i sprzętu.
O Mordela i Trumę nie martwię się. Jeżeli będą startować to tak jak teraz w sytuacjach ekstremalnych. Minus - brak rywalizacji o skład.
Ps. Właśnie wróciłem znad Białego. To co dzisiaj przczytałem na forum trochę mnie zaskoczylo. W Gdańsku nie jechał Dawid. Co z nim?