Åšledz i MOrdel zawieszeni na 3 miesiÄ…ce...

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Michał K.
Kontakt:

#76 Postautor: MichaÅ‚ K. » 10 sierpnia 2004, o 20:15

Ciekawe czy Pan Jacek Ziółkowski tak słabo nas ceni :? , czy faktycznie Darek zebrał taką kasę w lipcu, że mogłaby ona zadowolić na cały rok większość z nas? :D

Zulu
Junior

#77 Postautor: Zulu » 10 sierpnia 2004, o 20:16

dustin pisze:Teraz Darek. Najbardziej lubiany zawodnik w Lublinie poza Hansem.

Jeżeli chodzi o Hansa Andersena :wink: to zgadzam się z Panem Panie Jacku, że w chwili obecnej obydwaj są lubiani tak samo. Za podobny "profesjonalizm" i podobne - lekceważące - podejście do naszego klubu i kibiców. A jeżeli chodzi o porównanie Śledzia z Profesorem Hansem... No cóż, Nielsen rozstał się z Lublinem z wielką klasą, choć klub chyba na to nie do końca zasłużył...

Krychs
Senior

#78 Postautor: Krychs » 10 sierpnia 2004, o 20:18

Dzień dobry Panie Jacku!

Mam do Pana takie oto pytanie.

Jak czują się nasi kontuzjowni zawodnicy Tomek i Dawid, i jakie są szanse na to, że zobaczymy ich na torze w meczu z Gdańskiem?

Pozdrawiam :)

Gosia
Szkółkowicz

#79 Postautor: Gosia » 10 sierpnia 2004, o 20:21

W końcu na ten temat wypowiedziała się jakaś kompetentna osoba i to jeszcze związana z klubem bo jak narazie to kazdy sobie tylko dopowiada i tworzy różne historie...
Ja mam pytanie do pana Ziółkowskiego
Co mają myśle o tym wszystkim kibice którzy w Darka wierzyli i którzy czekali na jego rehabilitacje po ostatnich wyczynach??? Bo jak już napisałam kazdy mówi co innego i trudno stwierdzić dlaczego Darek przekreslił swoje dotychczasowe relacje z kibicami bo nie będę ukrywać ale chyba najbardziej to zawiedzeni są kibice
Kolejne moje pytanie dotyczy Sebastiana Trumińskiego Dlaczego nikt wczesniej nie wystawiał go do składu Bo Jurek jest w Lublinie lubiany i dlatego ma pewne miejsce w składzie w razie potrzeby???? Skoro tak to chyba zakpił sobie on z działaczy ktorzy jakby nie było faworyzowali go wstawiając na kazdy mecz do składu mimo tego ze nie zawsze pojechał tak jak się tego od niego oczekiwało
Pozdrawiam

Geest
Senior

#80 Postautor: Geest » 10 sierpnia 2004, o 20:50

Mordel lubiany? jak poszedlem na trening i zobaczylem, ze malo Dawida w bande nie wpakowal to juz stracilem resztke sympatii ktora go darzylem. jakos tyle sie mowilo o jego luzackim podejsciu, krytykowalo jego postawe na torze, a i tak jezdzil. poza tym wraca teraz mimowolnie temat meczu z gnieznem i zdobyczy punktowej Seby i Mordela. Seba jechal zgodnie z planem az do tego defektu. ale to dawne dzieje... coz, szkoda straconych punktow, choc chyba i tak Seba by nas nie uratowal przed tymi porazkami.
tak czy owak dobrze, ze juz nie bedziemy ogladac dziadujago Åšledzia. normalnie martwilismy sie przed meczem czy TÅ» zdola wygrac, a ostatnio zachodzilismy w glowe czy niektorym bedzie sie chcialo. wypada miec nadzieje, ze to juz historia