CKM1946 pisze:Ten tor w Bydgoszczy to poezja . Zdecydowanie najlepszy żużel w Polsce w tym roku.
W Czestochowie też był niezły
CKM1946 pisze:Ten tor w Bydgoszczy to poezja . Zdecydowanie najlepszy żużel w Polsce w tym roku.
TreleMorele pisze:CKM1946 pisze:Ten tor w Bydgoszczy to poezja . Zdecydowanie najlepszy żużel w Polsce w tym roku.
W Czestochowie też był niezły![]()
CKM1946 pisze:W Częstochowie ostatni mecz na prawdę dobry to był mecz z Lesznem 2018. Wtedy chodziła każda scieżka na torze. Teraz jest inna koncepcja przygotowywania toru. Taka której ja nie rozumiem.
Jeśli mówisz o ostatniej niedzieli to procesja na torze i kluczowe rozegranie 1 luku.
DrPaiHiWo pisze:CKM1946 pisze:W Częstochowie ostatni mecz na prawdę dobry to był mecz z Lesznem 2018. Wtedy chodziła każda scieżka na torze. Teraz jest inna koncepcja przygotowywania toru. Taka której ja nie rozumiem.
Jeśli mówisz o ostatniej niedzieli to procesja na torze i kluczowe rozegranie 1 luku.
Kluczem jest karać za beton.
Walki na nim zero a wyniki znane już po pierwszym łuku.
DrPaiHiWo pisze:Kluczem jest karać za beton.
Walki na nim zero a wyniki znane już po pierwszym łuku.
mechanizator pisze:To Edward Durda prowadzi transmisję z meczu Tarnów- Toruń ?
TreleMorele pisze:Wykluczenie mogę się zgodzić ale czerwona kartka to odleciał grubo i tym sposobem zaklepal 2pkt meczowe gospodarzom .
Czarek pisze:Materiał o kibicach Motoru na podnośnikach w Polsacie kuriozalny. Jest o powrocie Motoru do "Ekstraklasy" (w stacji, która jednak ma coś wspólnego z żużlem!), Lorek pieprzy o jakichś "bike'ach" (przeciętny odbiorca pewnie zrozumiał, że chodzi o bajki), a w pewnym momencie pokazane są kilogramy śmieci, pozostawione przez lubelskich kibiców na trybunach. Ludzie, sprzątajcie po sobie, bo zamiast promocji mamy wstyd na całą Polskę!
Kaman pisze:Czarek pisze:Materiał o kibicach Motoru na podnośnikach w Polsacie kuriozalny. Jest o powrocie Motoru do "Ekstraklasy" (w stacji, która jednak ma coś wspólnego z żużlem!), Lorek pieprzy o jakichś "bike'ach" (przeciętny odbiorca pewnie zrozumiał, że chodzi o bajki), a w pewnym momencie pokazane są kilogramy śmieci, pozostawione przez lubelskich kibiców na trybunach. Ludzie, sprzątajcie po sobie, bo zamiast promocji mamy wstyd na całą Polskę!
Jak ktoś nagrał niech wrzuci na YT :)