PARKIN STRZEŻONY

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#26 Postautor: Talib » 20 sierpnia 2004, o 12:20

"Jest jak jest i nikt z nas tego nie zmieni. "

Ja robię dokładnie tak jak to opisałeś, albo sobie przyjeżdżam komunikacją miejską. Ale właśnie dlatego, że wszyscy myślą, że jest jak jest i nikt z nas tego nie zmieni policja ma w dupie czy Ci ktoś skroi auto, czy też wybije parę zębów, ale za to spróbuj otworzyć piwo na Krakowskim, albo u nas na Piotrkowskiej, ewentualnie przekroczyć prędkość o 10 km/h na pustym zakręcie w środku nocy. Przekonasz się jak sprawni i odważni są polscy "stróże" prawa. Po prostu gdyby oni wykonywali swoją robotę przyzwoicie zakładanie tego tematu byłoby niepotrzebne.

BARTEK1400

#27 Postautor: BARTEK1400 » 20 sierpnia 2004, o 21:56

[quote="Maxx"]Czytam wasze posty i w wieloma z was niestety nie jestem w stanie się zgodzić. Ja na mecze też jeżdżę samochodem ale nie pcham się na przystadionowe parkingi tylko staję nieco dalej, krótki spacer jeszcze nikomu nie zaszkodził. To tak nawiasem mówiąc.
Odnośnie parkingu strzeżonego to powiem tyle, że nikt się nie podejmie takiej inwestycji tylko po to, żeby mieć żniwo przez 2 niedziele w miesiącu a czasem nawet tego nie i do tego kilka miesięcy w roku. Z ekonomicznego punktu widzenia jest to bez sensu. Nakłady na uruchomienie takiego parkingu są dość spore a zyski zerowe. Gdyby ktoś widział w tym interes to już dawno temat zacząłby się kręcić.
Pozostaje zatem zaparkować trochę dalej i spokojnie pójść na mecz a nie biadolić, że nie ma parkingu, że policja do d...py i tym podobne.
Jest jak jest i nikt z nas tego nie zmieni.

Pozdrawiam

ok zgodze się z tym. Ale tż lublin mógł by wynajmować plac koło cpn-u na te 2 niedziele w miesiącu. :D