Åšledz i MOrdel zawieszeni na 3 miesiÄ…ce...

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#351 Postautor: arek200 » 20 sierpnia 2004, o 23:20

KrzyÅ› pisze:
Należy Ci się Order Towarzystwa Żuzlowego Sipma Lublin za szerzenie propagandy...Kur..kiedy koles skonczysz z takimi tekstami np."chodzą słuchy itp." dowody, dowody ze tak jest. Czy nie zdajesz sobie sprawy że jak nie masz dowodów to sa to pomówienia...Co ty gościu chcesz osiągnąć? Chcesz awansować na toromistrza czy kierowcę polewaczki?

A po co ci dowody na forum??? Co to wg Ciebie znaczy? tzn, że np nie można sobie tu podyskutować o tym czy Piszcz pojedzie w meczu czy nie, bo nie ma dowodów tylko pogłoski?? jak chcesz czekać na dowody, to niestety one będą dopiero po meczu, a jaki sens będzie miała dyskusja. To nie "Kurier lubelski" anie żadna inna gazeta, że za podanie nieprawdy można potem żałować, tylko forum, gdzie się rozważa każdą możliwość.
Czego ty się tak czepiasz takich głupot. Jakby każdy post miał być poparty dowodami, to na forum były by niezłe pustki, bo np ja dowodów nigdy nie miałem na to co pisałem. Myślę, że podobnie jak ty.

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#352 Postautor: DonKamizi » 21 sierpnia 2004, o 12:05

Shack pisze:.... ale jak chcesz być troche dowartościowany w zyciu to może da sie zalatwić jakies otwieranie bramy.

Hola hola :) Te miejsca już są zajęte....znajdź mu coś innego :twisted: :wink:
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Shack
Administrator

#353 Postautor: Shack » 21 sierpnia 2004, o 12:09

DonKamizi pisze:
Shack pisze:.... ale jak chcesz być troche dowartościowany w zyciu to może da sie zalatwić jakies otwieranie bramy.

na treningu :lol:

Geest
Senior

#354 Postautor: Geest » 21 sierpnia 2004, o 12:26

DonKamizi pisze:

jest jeszcze bramka polewaczki czy glowna brama stadionu...