V Runda Play-Off: Stal Gorzów - Tż Lublin 45:45

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Sprawiedliwy
Szkółkowicz

#176 Postautor: Sprawiedliwy » 30 sierpnia 2004, o 11:30

Shack pisze:na ZZ za palucha Gorzowianie zrobili 12 punktow :]

niema co się podniecac tym ZZ bo biorąc uwagę to dostali 3pkt. dzięki zastosowaniu tej możliwości regulaminowaj bo Hlib i tak by pojechał (mógłby pojechać) pięć razy nawet jakby nie bylo ZZ.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#177 Postautor: Gelo » 30 sierpnia 2004, o 11:33

Oj cos ci sie pomylilo
za Bola jechal raz Flis i 3 razy Hlib.

Regulamin nie przewiduje takiej mozliwosci. wiec chyba mi sie nie pomyliło.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#179 Postautor: Gelo » 30 sierpnia 2004, o 11:39

Gawrzyk pisze:bieg drugi za Palucha Flis
bieg piaty za Palucha Hlib
bieg dziwiaty za Palucha Hlib
bieg jedenasty za Palucha Hlib

hlib jak rozumiem był na rezerwie (nr 7)? nie pasuje mi tu cos, ale mogę sie mylić.

Awatar użytkownika
toni

#180 Postautor: toni » 30 sierpnia 2004, o 11:58

Krychs pisze:
KrzyÅ› pisze:
Shack pisze:a po co bylo awansowac do I ligi z II kiedy mieslismy budżet chyba ze 300 tyś ??? no po co byla nam ta pierwsza liga ???????? po co?????

No własnie po co?Po to aby w I lidze kalkulowac co nam sie opłaca przegrać a co wygrać?

Proponuje żebyś od przyszłego sezonu zaczął kibicować drużynie z II ligowego Krosna :wink:

Poki co to drużyna z Krosna ma spore szanse na awans do I ligii więc nie drwij sobie z Krosna......... :evil:

harry
Trener

#182 Postautor: harry » 30 sierpnia 2004, o 12:11

mikas pisze:Gawrzyk w swojej relacji powyżej zapomniałeś wspomniec o jednym z naszych zawodników, którego jazda zresztą mnie najbardziej interesuje :twisted: . Czy mógłbyś napisać kilka słów o jego postawie we wczorajszym meczu??

Najlepszy mecz w tym sezonie Franka. Przyjechał na mecz z dziewczyną ( ładna) więc może dodatkowa mobilizacja? Wygrał wszystkie starty ale rozegranie pierwszego łuku już gorzej i spadał. W biegu z Hlibem wiózł go przez 3 kólka ale Hlib w swoim stylu ( upomnienie przez sędziego) go załatwił - cudem nie leżał- byłem pewny, że Hlib dostanie w parkingu między oczy ale rozmyło się. W ostatnim biegu w pierwszym łuku jechali z Grześkiem na 5-1 ale Mariusz nie pomyślał a Grzesik nie poczekał i Flis sie wcisnął miedzy nich - wielka szkoda. Dodatkowo brak zrozumienia z Sebą - co najmniej raz po atomowych startach przeszkodzili sobie - mam nadzieję błąd do wyeliminowania. Generalnie jak na początku napisałem jak na niego to bardzo dobrze