Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Jaki certyfikat? Na chwilę obecną status ozdrowieńca jest przyznawany wyłącznie na podstawie pozytywnego testu. Testy na przeciwciała nie wchodzą w grę.
Swoją drogą ciekawi mnie weryfikacja tych wszystkich orzeczeń na sektorach C. Wczoraj niezaszczepieni karnetowicze mogli nabyć tam bilety, a dzisiaj sprzedaż tylko dla tych z certyfikatem.
Swoją drogą ciekawi mnie weryfikacja tych wszystkich orzeczeń na sektorach C. Wczoraj niezaszczepieni karnetowicze mogli nabyć tam bilety, a dzisiaj sprzedaż tylko dla tych z certyfikatem.
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
istred pisze:Jaki podział? Jeśli nie chcesz się szczepić to robisz sobie test i ciach - generujesz certyfikat jeśli jesteś zdrowy.
Jesteś pewien, że na podstawie testu można dostać jakikolwiek certyfikat? A tym bardziej taki, na podstawie którego można kupić bilet przeznaczony dla zaszczepionych?
istred pisze:A jeśli nie chcesz to i tak masz część stadionu.
No i to jest właśnie ten podział :)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Kargolo pisze:istred pisze:Jaki podział? Jeśli nie chcesz się szczepić to robisz sobie test i ciach - generujesz certyfikat jeśli jesteś zdrowy.
Jesteś pewien, że na podstawie testu można dostać jakikolwiek certyfikat? A tym bardziej taki, na podstawie którego można kupić bilet przeznaczony dla zaszczepionych?
Wszedłem na IKP i jak klikniesz na "certyfikat COVID" to masz trzy opcje uzyskania. 1. Szczepienie, 2. Wyzdrowienie w ciągu ostatnich 180 dni 3. Test.
Mi pojawia się certyfikat po szczepieniu, ale logika podpowiada, że analogicznie powinno to działać w dwóch pozostałych opcjach. Certyfikat ze znaczkiem UE, pewnie ten sam co do wyjazdu zagaranice, więc myślę że spokojnie po zrobieniu testu będzie można go pobrać, ale musiałby pewnie potwierdzić ktoś kto taką opcję wypróbuje.
Podejrzewam ze klub nie bedzie robil nikomu problemow i wystarczy byle kwitek, chocby z pieczatka pani Krysi poloznej.
istred pisze:Wszedłem na IKP i jak klikniesz na "certyfikat COVID" to masz trzy opcje uzyskania. 1. Szczepienie, 2. Wyzdrowienie w ciągu ostatnich 180 dni 3. Test.
Wszystko prawda, ale jest jeden haczyk - zgodnie z tym, co mówili ostatnio przy okazji ogłaszania luzowania obostrzeń od 26 czerwca, do wszelkich limitów nie liczą się osoby zaszczepione, ale ozdrowieńcy i przetestowani już nie.
Motor mocnyj!
Mam do odstapienia bilet. W cenie zakupu. Sektor a4 - z certyfikatem. Rzecz jasna imienny ale ostatnio nie weryfikowal danych i nie sadze by to sie zmienilo. Zainteresowanego prosze o priv.
Hej, z racji zmiany terminu nie będę mógł być na meczu. Mam 2 bilety z certyfikatem na sektor A4. Odsprzedam po cenie zakupu, ewentualnie może wiecie czy jest prosty sposób na zwrot czy korespondencja z eventimem i czekanie na kasę parę tygodni ?
- _piotrusss
- Kadrowicz
Nie wiem ile trwa zwrot pieniędzy, ale formularz wygląda nieskomplikowanie. Wysyłasz go na maila (cc@eventim.pl) i powinno być po sprawie
https://www.eventim.pl/campaign/fileadm ... amacji.pdf
https://www.eventim.pl/campaign/fileadm ... amacji.pdf
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Wysłałem formularz 2 dni temu na cc@eventim.pl, wczoraj ponaglenie na info@eventim.pl. Do tej pory milczą. Szybciej odbędzie się spotkanie, niż rozpatrzą zwrot, takie mam przeczucie.
Motor mocnyj!
Wypełniłem formularz i dostałem wiadomość, że proszą o cierpliwość, pieniądze zostaną zwrócone.
Z chęcią bym kupił gdybym miał pewność że imienne bilety to pic na wodę i wystarczy kwit na pierwszą dawkę (od początku kwietnia czekam na drugą ;) )
Niestety klub nie precyzuje tych kwestii...
Niestety klub nie precyzuje tych kwestii...
- tezetomaniak
- Trener
Część miejsc powinna być za okazaniem foliowej czapeczki. Może to by dogodziło :)
tezetomaniak pisze:Część miejsc powinna być za okazaniem foliowej czapeczki. Może to by dogodziło :)
Proponuję, żeby szczepionkowi hardcore'owcy mieli zniżki, proporcjonalnie do liczby przyjętych dawek, tak aby ci, którzy zaliczyli 10 i więcej iniekcji wchodzili za darmo, po 15 mogliby zasiąść na miejscu VIP, a po 25 przejechać się na motocyklu w przerwie na równanie toru.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Ale problem z tym, że nikt nie przyjmuje 10 dawek, bo nie ma takiej potrzeby. Po co ktoś miałby to robić?
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Flagg pisze:Ale problem z tym, że nikt nie przyjmuje 10 dawek, bo nie ma takiej potrzeby. Po co ktoś miałby to robić?
Bo jest głupi? Bo już teraz wiadomo, że co roku trzeba będzie "aktualizować" szczepienie, więc po paru latach rekordziści ruszą po bilety?
- tezetomaniak
- Trener
Uderz w stół, Czarek sie odezwie 
Miałem pobożne nadzieje, że dyskusja, albo bardziej pyskówka na temat szczepień tutaj nie dotrze. Wydaje się, że 25% miejsc dla osób niezaszczepionych nie jest takim najgorszym rozwiązaniem. Nie zamyka drogi, a jest kolejnym czynnikiem zachęcającym, ale jest jedno ale. Nie każdy miał możliwość się zaszczepić już teraz, a druga rzecz to powinno się starać jak najmniej segregować osoby, które zaszczepić się nie mają zamiaru.
W Polsce jakoś tak jest, że głosujący na partie A, patrzy na kolegę głosującego na partię B, przez ten pryzmat, zamiast przyjąć że myśli troszkę inaczej. Ja potrafię zrozumieć, że ktoś nie ma zamiaru się szczepić, skuteczność nie jest jeszcze całkowicie znana, a sporo osób ma naprawdę nieprzyjemną odpowiedź immunologiczną. Szanujmy się, to nie takie trudne.
W Polsce jakoś tak jest, że głosujący na partie A, patrzy na kolegę głosującego na partię B, przez ten pryzmat, zamiast przyjąć że myśli troszkę inaczej. Ja potrafię zrozumieć, że ktoś nie ma zamiaru się szczepić, skuteczność nie jest jeszcze całkowicie znana, a sporo osób ma naprawdę nieprzyjemną odpowiedź immunologiczną. Szanujmy się, to nie takie trudne.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
kibicLBN pisze:Miałem pobożne nadzieje, że dyskusja, albo bardziej pyskówka na temat szczepień tutaj nie dotrze. Wydaje się, że 25% miejsc dla osób niezaszczepionych nie jest takim najgorszym rozwiązaniem. Nie zamyka drogi, a jest kolejnym czynnikiem zachęcającym, ale jest jedno ale. Nie każdy miał możliwość się zaszczepić już teraz, a druga rzecz to powinno się starać jak najmniej segregować osoby, które zaszczepić się nie mają zamiaru.
Bardzo dziwna wypowiedź. Miałeś nadzieję na brak dyskusji o szczepieniach akurat w temacie, który obejmuje segregację kibiców właśnie wg takiego kryterium?
Zaszczepić ma się zamiar jakieś +60% rodaków, skoro dla nich ma trafić pula 75% biletów, to nie jest tak krzywdzące dla tych niecałych 40%, że mają do dyspozycji 25%, biletów. W życiu jednak nie chciał bym by dzielić ich na różne sektory, to chore. Co innego dyskusja a co innego pyskówka o foliowych czapkach i 10 dawkach.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Czarek pisze:tezetomaniak pisze:Część miejsc powinna być za okazaniem foliowej czapeczki. Może to by dogodziło :)
Proponuję, żeby szczepionkowi hardcore'owcy mieli zniżki, proporcjonalnie do liczby przyjętych dawek, tak aby ci, którzy zaliczyli 10 i więcej iniekcji wchodzili za darmo, po 15 mogliby zasiąść na miejscu VIP, a po 25 przejechać się na motocyklu w przerwie na równanie toru.
Na darmo Sasin nie przyjechał :) ale jest wszystko ok, wszyscy wolni i równi tylko musisz się ukuć :)
kibicLBN pisze:Miałem pobożne nadzieje, że dyskusja, albo bardziej pyskówka na temat szczepień tutaj nie dotrze. Wydaje się, że 25% miejsc dla osób niezaszczepionych nie jest takim najgorszym rozwiązaniem. Nie zamyka drogi, a jest kolejnym czynnikiem zachęcającym, ale jest jedno ale. Nie każdy miał możliwość się zaszczepić już teraz, a druga rzecz to powinno się starać jak najmniej segregować osoby, które zaszczepić się nie mają zamiaru.
Amen :)
Czarek pisze:kibicLBN pisze:Miałem pobożne nadzieje, że dyskusja, albo bardziej pyskówka na temat szczepień tutaj nie dotrze. Wydaje się, że 25% miejsc dla osób niezaszczepionych nie jest takim najgorszym rozwiązaniem. Nie zamyka drogi, a jest kolejnym czynnikiem zachęcającym, ale jest jedno ale. Nie każdy miał możliwość się zaszczepić już teraz, a druga rzecz to powinno się starać jak najmniej segregować osoby, które zaszczepić się nie mają zamiaru.
Bardzo dziwna wypowiedź. Miałeś nadzieję na brak dyskusji o szczepieniach akurat w temacie, który obejmuje segregację kibiców właśnie wg takiego kryterium?
Nic dla mnie dziwnego .. tylko głos rozsądku …. Aby po raz kolejny nie dać naszym ukochanym rządzącym poczucia że jak tylko chcą, skłócą naród kolejnym „nierozwiązywalnym” konfliktem o miałkich podstawach merytorycznym za to olbrzymim ładunku emocjonalnym sztucznie podkręcanym… proponuję poczytać o zarządzaniu przez konflikt i czapce konfliktu. Na prawdę „idiotyczne” działania jaśnie nam panujących stają sie oczywiste i wręcz prymitywne …
tezetomaniak pisze:Uderz w stół, Czarek sie odezwie
Tym razem to Ty zacząłeś pchając kij w temat który polaryzuje opinię publiczną … Gwarantuję Ci że nawet tak błyskotliwa jednostka jak Ty zdziwiłaby się dyskutując z niektórymi „czapkami aluminiowymi” jeśli zamiast kpić sprobowałbyś merytorycznej dyskusji i wymiany argumentów. Szybkie szufladkowanie ludzi może być bardzo bolesne - w sensie egzystencjonalnym…
Pozdrawiam
Jezu... że Wam się to nie nudzi. Trochę wiedzy... litościSaint pisze:Czarek pisze:kibicLBN pisze:Miałem pobożne nadzieje, że dyskusja, albo bardziej pyskówka na temat szczepień tutaj nie dotrze. Wydaje się, że 25% miejsc dla osób niezaszczepionych nie jest takim najgorszym rozwiązaniem. Nie zamyka drogi, a jest kolejnym czynnikiem zachęcającym, ale jest jedno ale. Nie każdy miał możliwość się zaszczepić już teraz, a druga rzecz to powinno się starać jak najmniej segregować osoby, które zaszczepić się nie mają zamiaru.
Nic dla mnie dziwnego .. tylko głos rozsądku …. Aby po raz kolejny nie dać naszym ukochanym rządzącym poczucia że jak tylko chcą, skłócą naród kolejnym „nierozwiązywalnym” konfliktem o miałkich podstawach merytorycznym za to olbrzymim ładunku emocjonalnym sztucznie podkręcanym… proponuję poczytać o zarządzaniu przez konflikt i czapce konfliktu. Na prawdę „idiotyczne” działania jaśnie nam panujących stają sie oczywiste i wręcz prymitywne …
Gelo pisze:Jezu... że Wam się to nie nudzi. Trochę wiedzy... litościSaint pisze:Czarek pisze:Bardzo dziwna wypowiedź. Miałeś nadzieję na brak dyskusji o szczepieniach akurat w temacie, który obejmuje segregację kibiców właśnie wg takiego kryterium?
Z jakiej dziedziny konkretnie?