Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Kshyhu
Zawodowiec

Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.

#3176 Postautor: Kshyhu » 13 września 2021, o 12:33

Czarek pisze:Niech w ogóle nie wraca. Żaden z niej kibic.

Czarek, opanuj się, chłopie. Z ciebie jest kibic wzorowy, bo lubisz wdychać dym, a jak ktoś nie lubi, to nie może się mianować kibicem Wielkiego Motoru?

Co powiesz o mojej sytuacji - wybrałem się na ostatni mecz rundy zasadniczej z narzeczoną w zaawansowanej ciąży. Nikt się tym nie przejmował, w ciągu całego spotkania przez jakieś 5 minut można było pooddychać świeżym powietrzem, bez dymu. Czy moja ciężarna narzeczona powinna pójść na kolejny mecz i wdychać ten dym, bo w przeciwnym wypadku zostanie wykluczona przez Czarka z grona kibiców i ma nie wracać?
Ostatnio zmieniony 13 września 2021, o 12:40 przez Kshyhu, łącznie zmieniany 1 raz.
Motor mocnyj!

Awatar użytkownika
Saeyl
Kadrowicz

#3177 Postautor: Saeyl » 13 września 2021, o 12:35

Flagg pisze:Przepełnienie stadionu to akurat nie nowość. W 2019 problem był ten sam. Nie wiem dokladnie ile wczoraj było ludzi, na oko pewnie kolo 12-13 tysięcy.

A jedno pytanie. Ten sektor między parkiem maszyn a trybuną główną co stał pusty. On zawsze jest pusty czy był jakiś powód ku temu? Bo powiem szczerze, że nigdy do tej pory nie zwróciłem na to uwagi :D

Był pusty w tym sezonie, bo magazyn PGE Ekstraligi się tam rozkładał z rusztowaniem, ale od GP przenieśli się za ogrodzenie w kierunku stadionu lekkoatletycznego i tam teraz siedzą na rusztowaniu. Nie mam jedynie pewności czy studio Eleven też tam nie siedzi przypadkiem.

_piotrusss pisze:No na tę chwilę klub może (krótkowzrocznie) olać temat, to fakt. Ale tu tak naprawdę potrzeba oddelegować jedną, ogarnięta osobę która:
* potrafi odpowiednio formułować zdania w komunikatach klubowych
* poinstruuje ochronę by egzekwowała zakaz palenia
* poinformuje o konieczności zajmowania miejsc z biletów i jak w punkcie wyżej zapewni w razie potrzeby wsparcie ochrony
To nie wymaga ani wielkich nakładów ani zmian organizacyjnych. Nie mam pojęcia czemu tkwią w standardach drugiej ligi w tej kwestii.

Otóż to, nawet w trakcie meczu przecież mogłyby jakieś komunikaty być puszczane o zakazie palenia i zajmowaniu miejsc wyznaczonych na bilecie. Nikt nie mówi, że to nie może być nawet nagrane. Ale też nie oszukujmy się, że nagłośnienie to jakieś cudowne nie jest i czasami nic nie słychać.

ermen
Zawodowiec

#3178 Postautor: ermen » 13 września 2021, o 12:37

Czarek pisze:
ermen pisze:
mema pisze:Nie wiem czy tylko ja ale wczoraj odniosłem wrażenie że było więcej ludzi niż zwykle.Wszystkie schody zastawione i trzy rzędy ludzi na koronie.

Tak jak napisałem, klub sam tworzy konfliktowe sytuacje. Moja żona po wczorajszym już zapowiedziała że to był jej ostatni mecz na stadionie, dopóki nie wróci normalność. Ile jest takich osób? Naprawdę klub nie widzi problemu?

Niech w ogóle nie wraca. Żaden z niej kibic.

Ciebie nikt to nie uważa za poważnego kibica, więc każdy z czytających z politowaniem się uśmiechnął.
Każdemu jego Everest...

Czarek
Trener

#3179 Postautor: Czarek » 13 września 2021, o 12:40

Kshyhu pisze:
Czarek pisze:Niech w ogóle nie wraca. Żaden z niej kibic.

Czarek, opanuj się, chłopie. Z ciebie jest kibic wzorowy, bo lubisz wdychać dym, a jak ktoś nie lubi, to nie może się mianować kibicem Wielkiego Motoru?

Co powiesz o mojej sytuacji - wybrałem się na ćwierćfinał z narzeczoną w zaawansowanej ciąży. Nikt się tym nie przejmował, w ciągu całego spotkania przez jakieś 5 minut można było pooddychać świeżym powietrzem, bez dymu. Czy moja ciężarna narzeczona powinna pójść na kolejny mecz i wdychać ten dym, bo w przeciwnym wypadku zostanie wykluczona przez Czarka z grona kibiców i ma nie wracać?

Dla prawdziwego kibica komfort to drugorzędna sprawa. Liczy się mecz. Gdy nie można znieść zapachu to trzeba zmienić miejsce, a nie wypinać się na drużynę. Klub niestety nie chce reagować na tego typu sytuacje i nic z tym nie zrobimy.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Kshyhu
Zawodowiec

#3180 Postautor: Kshyhu » 13 września 2021, o 12:41

Czyli to klub wypina się na kibica, a nie kibic na klub. To ustaliliśmy w zeszłym tygodniu przy okazji tematu karnetów na 2019 rok.
Motor mocnyj!