Motor Lublin - Unia Leszno (6.05.2022 g 20:30)
Re: Motor Lublin - Unia Leszno (6.05.2022 g 20:30)
Co za czasy że nie ma się do czego przyczepić :-) Gela klasyk nabiera znaczenia na czasie. Wiadomo co robimy z tą ligą :-) przynajmniej na tą chwilę.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Nic nie rozumiem. Co za miazga. Po takich meczach jak ten nasuwają się dwa pytania. 1. Kogo chcesz na przyszły sezon w Motorze? 2. Po co ?
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
Proszę mi tylko wytłumaczyć logikę wstawienia Bowesa w z/z jednocześnie nie dając mu jechac żadnego biegu z programu, stosując zmianę zwykłą.
Mecz, którego się obawiałem najbardziej poszedł 'najgładziej'.
Wielkie słowa uznania dla naszych zawodników. Oby utrzymali taką formę do końca sezonu!
PS. Hampel mógł być wykluczony przy upadku, prawda?
Mecz, którego się obawiałem najbardziej poszedł 'najgładziej'.
Wielkie słowa uznania dla naszych zawodników. Oby utrzymali taką formę do końca sezonu!
PS. Hampel mógł być wykluczony przy upadku, prawda?
Raczej nie, bo był już z przodu na wejściu w 1. Łuk 2 okrążenia
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
FanatykMotoru
- Szkółkowicz
Właściwie to ciężko cokolwiek coś napisać. Szok. Unia została rozbita w pył. Z Dominikiem w składzie nie wyszła by z 30. To najlepiej świadczy o piekielnej sile zespołu.
m.a.c.i.e.k.s pisze:Proszę mi tylko wytłumaczyć logikę wstawienia Bowesa w z/z jednocześnie nie dając mu jechac żadnego biegu z programu, stosując zmianę zwykłą.
Może ktoś zasłyszał w parkingu, że jedzie Mencel i szybko zgłosili Frasera, bo uznali, że z nim ma szansę na punkta?
Przy innym wyniku raczej sztab postąpiłby inaczej biorąc pod uwagę to jak dobrze taktycznie rozgrywane są nasze mecze w tym sezonie.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!