Plakaty

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
piwo__
Szkółkowicz

#26 Postautor: piwo__ » 11 września 2004, o 12:38

Chetnie taki plakat (jeden) ja na pamiatke wezme :)
MOTORLUBLIN

Awatar użytkownika
istred
Trener

#27 Postautor: istred » 11 września 2004, o 13:22

Można pomyśleć o usprawnieniu rozwieszania plakatów. Zebrać grupę ludzi, która będzie to robiła. Każdy będzie miał osiedle, czy dzielnice. Wtedy będzie lepszy efekt.

Awatar użytkownika
piwo__
Szkółkowicz

#28 Postautor: piwo__ » 11 września 2004, o 15:10

Dokladnie przydalby sie podzial na osiedla bo np u mnie na osiedlu nie ma ani jednego plakatu... Jak rozwieszal moj brat byly teraz ich brak :P
MOTORLUBLIN

Awatar użytkownika
zdzisio
Kontakt:

#29 Postautor: zdzisio » 11 września 2004, o 21:27

nio mozna by bylo jakas grupke ludzi zrobic tez bym poszedl i porozklejal gdzie by sie dalo a u mnie na osiedlu jest podstawowka to bym w szkole powiesil i nietylko zawse to jakies zajcie jest pozdro

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#30 Postautor: mikas » 11 września 2004, o 21:42

Geest pisze: a tak na marginesie: czy ktos z Was moze tam chodzi do szkoly?

Nie,szkołe skończyłem już jakiś czas temu,mam rodzine w tamtej kamienicy i tylko dlatego tam wisiał wcześniej 8)
Niestety w tym tygodniu nie miałem czasu aby coś porozwieszać no i na Czubach,al. Krasnickiej i na Zana gdzie rozwieszałem ostatnio nie widziałem wcale plakatów :( wiec jakas synchronizacja by sie przydała.
Niestety w tym tygodniu tez nie bede miał czasu wiec nie pomoge, ale na baraze to juz porozwieszam 8)
Przy okazji wielkie podziękowania dla Kasi i Mariusza z baru Andra na Czubach, jak u nich na lokalu wieszam to mam zawsze pewność że do niedzieli wieczorem nikt plakatu nie zerwie i klienci oraz przechodnie zostaną o meczu poinformowani 8)
MOTOR LUBLIN
Obrazek