Mecz o Baraże: Tż Sipma Lublin - Marma Rzeszów 52:37
Miras pisze:Gawrzyk pisze:kuciapszczak poinformowal na czacie ze jozki przyjada z obserwatorem...
Przcież tego można było się spodziewać. Oni nie mogą znieść że na chwile obecną Tarnów jest lepszy i zrobią wszystko by awansować do Ekstraligi już w tym roku(ale będzie kombinacji w Niedziele). Mnie tylko interesuje postawa w tym meczu Petera Karlssona z wiadomych względów
Coś czuje że go sami wyniesiecie ze stadionu <hehe>
![]()
Obserwator jest tylko jeden - Kaczmarek
Nie masz racji!!!!!!!! Nie tylko ta szuja jest obserwatorem. Jest nim równiez Pieńkowski (chyba z Gorzowa)
- jas
- Senior
- Kontakt:
pola pisze: i nie daj Boże by tu wygrali to bedzie cieżko im stad wyjechac w jednym kawałku...
o czym Ty w ogóle piszesz. Przeciez jeśli w niedziele wygra Stal (co w sposób uczciwy wcale nie jest przecież wykluczone - jakby nie patrzec mają raczj dosyć mocną druzynę) to przecież nikt im nic nie zrobi. To jest mecz żużlowy przecież.
A poza tym to Ty rozumiem, ze jakby ich ktoś chciał bić to ty będzieśz pierwsza.
Kenny pisze:Co tak się boicie tego obserwatora? Jak jesteście czyści chyba nie powinniście się niczego obawiać, nie? Wystarczy wygrać mecz.
Bo ostatnim razem ów obserwator nie zajmował się tylko "obserwowaniem". Ale już nie wracajmy do tego tematu, bo to tylko niepotrzebna kłótnię wywoła.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
Mnie się marzy piękne sportowe widowisko, dużo walki na torze i żadnych przekrętów. To, że przyjedzie obserwator przecież jeszcze niczego nie oznacza. Jeśli to będzie tylko obserwator to wszystko o.k.
A jeśli chodzi o wynik to obstawiam 48-42 dla TŻ. I nie chodzi mi o to, że jestem z Lublina, poprostu atut własnego toru jest w żużlu bardzo ważny i dlatego TŻ jest wg mnie faworytem tego spotkania.
A jeśli chodzi o wynik to obstawiam 48-42 dla TŻ. I nie chodzi mi o to, że jestem z Lublina, poprostu atut własnego toru jest w żużlu bardzo ważny i dlatego TŻ jest wg mnie faworytem tego spotkania.