Kacper Kępa zdał licencje
- ! ... m@tti ... !
Kacper Kępa zdał licencje
Z tego co sie dowiedziałem na przegladzie zuzlowym jest napisane iz ,,
Już jutro na torze w Toruniu odbÄ™dzie siÄ™ egzamin na certyfikat. WÅ›ród adeptów którzy bÄ™dÄ… zdawać „żużlowe papiery” bÄ™dzie zawodnik z Lublina Kacper KÄ™pa. Należy dodać, że Kacper jest synem Marka KÄ™py wychowanka lubelskiego Motoru który startowaÅ‚ przez wiele lat w barwach lubelskiej drużyny. Miejmy nadziejÄ™, że Kacper nie bÄ™dzie miaÅ‚ problemów ze zdaniem certyfikatu i pójdzie w Å›lady ojca w swojej żużlowej karierze. ,, ta widomosc byÅ‚a napisana 06.07.04
Jak to prawda to TZ zwiekszy sie o jedneko zawodnika
Wiec trzymamy za kacpra kciuki !!!
Już jutro na torze w Toruniu odbÄ™dzie siÄ™ egzamin na certyfikat. WÅ›ród adeptów którzy bÄ™dÄ… zdawać „żużlowe papiery” bÄ™dzie zawodnik z Lublina Kacper KÄ™pa. Należy dodać, że Kacper jest synem Marka KÄ™py wychowanka lubelskiego Motoru który startowaÅ‚ przez wiele lat w barwach lubelskiej drużyny. Miejmy nadziejÄ™, że Kacper nie bÄ™dzie miaÅ‚ problemów ze zdaniem certyfikatu i pójdzie w Å›lady ojca w swojej żużlowej karierze. ,, ta widomosc byÅ‚a napisana 06.07.04
Jak to prawda to TZ zwiekszy sie o jedneko zawodnika
Wiec trzymamy za kacpra kciuki !!!
-
Gość
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=43742
Ten w środku podobny do Klimka ale nie wiem czy to on
Robal666 pisze:http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=43742
Klimek to to nie jest na 100%, on jest jeszcze za mlody zeby robic licencje.
jak moze inwestowac swoje pieniadze te chlopaki maja kontrakt amatorski ty wiesz o czym ty mowisz co to za klub jesli nic chlopakow nie wspomoga nawet na jakis standardowy silnik a jesli ich nie interesuja to dlaczrgo dyrektor nie powie im wprost ze nie zainwestuja w nich i juz krotka pilka a nie takie oszukiwanie tylko jak sa potrzebni to wiedza jak przyjsc do nich bo jak nie bylo skladu na gdansk to jak by przyposcmy szymon albo krzysiek nie pojechali to bylby walkower to wtedy klub sie nimi zainteresowal i silnik dla wrony sie tez znalazl 
dla tych co trzeba zawsze jest kasa chodzi mi tu o pierwsza druzyne wtedy na poczatku sezonu o nich sie nie mysli tylko jak sa potrzebni to sie nimi ktos zainteresuje a trener stachyra to w ogole go to obchodzi pewnie ze nie tylko jak dawidowi sie silnik zatrze to szum robi jaki to on biedny powinien odejsc po tym sezonie 
stachyra udzielal wywiadu przed sezonem i powiedzial ze sie wezmie za mlodziez to powinien powiedziec dyrektorowi ze maja dostac silniki zeby jezdzili caly czas a wtedy po jakims czasie mozna ich ocenic czy sie nadaja czy nie kazdy to powie ze zawodnik zeby podnosic swoje umiejetnosci musi jezdzic jezdzic i jeszcze raz jezdzic