Oprawa spotkań (baraże)

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Geest
Senior

Oprawa spotkań (baraże)

#1 Postautor: Geest » 15 września 2004, o 16:54

zbliza sie absolutny hit sezonu, trzeba by wiec pomyslec o oprawie. wszystkim raczej podobaja sie race, tyle ze sam fan klub sfinansowac je moze jedynie w dosc waskim zakresie. gdyby znalezli sie chetni do dorzucenia paru groszy, moznaby tych rac kupic wiecej, wyszloby lepiej itp. czy wsrod forumowiczow znalezliby sie chetni do dorzucenia kilku zlotych?
max3 w dziale 'Fan Klub' pisze:Moim zdaniem trzeba zakupic 10 rac koszt=150 zl 3 siwicdymne tylko pozadne takie jakie mial Gdansk.

fk prawdopodobnie bedzie sie skladal po jakies 15 zl, ale czy nie lepiej kupic 30 zamiast 10 rac?
zbiorka prawdopodonie jutro (czwartek) na treningu.
pomozecie?
Ostatnio zmieniony 20 września 2004, o 21:38 przez Geest, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Klubowicz

#2 Postautor: Klubowicz » 15 września 2004, o 18:06

[color=blue]Z tego co wiem to ten Norbiego Sponsor posiada fajne Race i świece dymne wojskowe. Tylko jest kwestia że trzeba by było Norbiemu coś wpomnieć. Koszt jednej racy to około 7 zł, a świeca dymna wojskowa to jakieś 14-15 zł.

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Jeżeli chodzi o to to TŻ MISTRZEM JEST

Shack
Administrator

#4 Postautor: Shack » 15 września 2004, o 18:25

część ludzi nawet śmiesyz strzelanie z rakiet ktore widac tylko noca w dzien, chyba tylko po to zeby narobic gwizdu ew huku, bezsens. Kupa dzieciaów sie kreci a Ci walą paterdami na lewo i prawo. Kompletnie to sie nie nadaje na oprawe meczu, nawet gdyby to wylatywało w powietrze co 30 sekund. Race to race klasyka

Awatar użytkownika
Klubowicz

yyy. to to jest sponsor czy normalny sprzedawca tego

#5 Postautor: Klubowicz » 15 września 2004, o 18:42

A ja przychodzę z rodzicami na mecz i im się to podoba. a jeżeli chodzi o sprzedawcę z tego co ja wiem to to jest importer tych zabawek ze Słupska.
i wiem że norbi dostaje na każdy mecz 1000 zł na race i dymy ale jak do tej pory to ich nie było tylko fajewerki...

napewno od przyszłego sezonu ...
Jeżeli chodzi o to to TŻ MISTRZEM JEST

Awatar użytkownika
Tadzix

#6 Postautor: Tadzix » 15 września 2004, o 18:49

Nie wiem skad sie wziela ta cala nagonka na petardy Norbiego, denerwuje was to ze facet cos robi fajnego bez pytania sie o zgode fan clubu? Norbi zorganizowal pare fajnych rzeczy ,a was chyba wkurza ze jego robote widac (i slychac) na stadionie bardziej niz fan clubu. Ale nie chce wytwarzac zadnych klutni, bo uwazam ze wszyscy jestesmy kibicami tej samej drozyny i denerwuja mnie jakiekolwiek tworzÄ…ce sie podzialy.

Starter

a co ty możesz wiedzieć co Norbi ma?

#7 Postautor: Starter » 15 września 2004, o 18:55

efekty świetlne z tego badziewia są fajne ale wieczorem a tak na stadionie to kupa dymu i huku Nie wiem jaka jest kwestia tych zabawek ale ty chłopcze możesz g**** wiedzieć co ma norbi. On też ze wszystkich robi głupa. Koszulki, wyjazdy, sponsorzy, itp. to jest wszystko gówno warte. i tak FC radzi sobie lepiej i to bez Norbieo i jego kozy

tylko zamiesznie wkoło tego wszystkiego

norbi może tylko dużo gadać a jakie są układy każdy się mże domyślać, dostaje czystą kasę a w barku wszystko i tak zostawi

--------------------------------------------------------------------------
no tak panowie ...

Awatar użytkownika
istred
Trener

#9 Postautor: istred » 15 września 2004, o 18:59

Akurat fajerwerki i petardy nie inwestujemy w petardy i fajerwerki bo te dostajemy za darmo od Tomka ze Svei, któremu chwała za to :o .

Szkoda tylko, że jak my potrzebowaliśmy pomocy i to nie finansowej :!: to dostaliśmy joby za to, że chcemy się spotykamy się w terminie spotkań fan klubu i za wszystko inne...

Ja chciałbym żebyśmy wspólnie starali zrobić jak najlepsze widowisko, nie musimy razem działać, ale w jakimś porozumieniu ...

Pogadajcie jutro na treningu z Norbim, myślę, że da się coś załatwić.

Dlaczego tak wrzucacie na Norbiego na forum, a nie powiecie mu niczego w twarz i nie pogadacie z nim. Przecież wszystko można sobie wyjaśnić i przekonać, że petardy to zły pomysł.

Ja ze swojej strony deklaruję, że w miarę możliwości mogę pomóc.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#10 Postautor: istred » 15 września 2004, o 19:04

Gawrzyk, zgadzam się z Tobą w 100%, ze race dają duuużo lepszy efekt, niż fajerwerki w dzień, ale my nie dostajemy pieniędzy czy określonej kwoty, tylko to co może dać Tomek.

Jeszcze raz powtórzę, pogadajcie na treningu z Norbim.

... choć jak znam życie żadnej rozmowy wrogo nastawionego do żółtych koszulek Fan Klubu i Norbiego nie będzie.

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#11 Postautor: _piotrusss » 15 września 2004, o 19:08

istred pisze:... choć jak znam życie żadnej rozmowy wrogo nastawionego do żółtych koszulek Fan Klubu i Norbiego nie będzie.

Nie rozumiem, osobiescie nie zauważyłem aby ludzie z FK bardziej narzekali na te petardy niż inni kibice. Zresztą sam ostatnio pisaleś że dużo osób z FK ma koszulkę norbiego...
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
istred
Trener

#12 Postautor: istred » 15 września 2004, o 19:11

_piotrusss pisze:
istred pisze:... choć jak znam życie żadnej rozmowy wrogo nastawionego do żółtych koszulek Fan Klubu i Norbiego nie będzie.

Nie rozumiem, osobiescie nie zauważyłem aby ludzie z FK bardziej narzekali na te petardy niż inni kibice. Zresztą sam ostatnio pisaleś że dużo osób z FK ma koszulkę norbiego...

Bardzo dobrze wiesz jaka jest sytuacja. Z obecnego FK koszulkę ma chyba jeden członek :).

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#13 Postautor: _piotrusss » 15 września 2004, o 19:13

istred pisze:Bardzo dobrze wiesz jaka jest sytuacja. Z obecnego FK koszulkę ma chyba jeden członek :).

Z tego co zauważyłem to 3 sooby... ale oczywiście moge się mylić i może być ich więcej.
Andrzej Waligórski

Gość

#14 Postautor: Gość » 15 września 2004, o 19:15

czy ktos z forum byl na meczu z gdanskiem i siedzial na przeciwko startu?? i mam pytanie, czy widac bylo konfetii na 1-ym luku?? ja mialem 5 kg, a jaki byl tego efekt to powiedzcie

Awatar użytkownika
istred
Trener

#16 Postautor: istred » 15 września 2004, o 19:29

Ja niestety nie przyjrzałem się, ale pewnie było widać. Szkoda, że na "naszym sektorze" nie było dużo konfetti.
Ja przygotowywałem długo przed Gdańskiem, ale niestety nie miałem tyle czasu, żeby naciąć odpowiednio dużo. Na pewno przyniosę na Rzeszów, ale nie objecuje, że będzie sporo.

_piotruss, pewnie Ty siÄ™ lepiej orientujesz ode mnie. Ja nie wiem kto jest w "zreformowanym" Fan Klubie.
aaa, chyba wiem, kim są te dwie brakujące osoby, ale one chyba nie zakładają koszulki na mecze :wink:.

Od Norbiego:
Klubowicz, przyjdź do niego na treningu i mu to powiedz. Klikać w klawiaturę potrafi 5letnie dziecko. Norbi bardzo chętnie się z tobą podzieli tym 1000 zł.
Każdy, kto ma jakieś "ale" niech przyjdzie jutro do Norbiego i z nim pogada, zamiast pisać głupoty na forum.

Zanim ktoÅ› napisze coÅ› na forum, niech siÄ™ lepiej 10 razy zastanowi.

Starter

#17 Postautor: Starter » 15 września 2004, o 19:30

właśnie jeżeli chodzi o race to są one 1000000% lepsze niż te fajerwerki
norbi na sile chce wkrecic ludzi na pseudo-sponsorow, a później wychodzą takie szopki. ja od kilku lat chodzę na mecze z Górnikiem Łęczna i tam dopiero jest oprawa meczu, a nie jakiś Tomek i ta wsza Swea. chopaczek nie ma pojęcia jak wyglądają mecze i ich oprawa :?: :?: :?: :?:

Awatar użytkownika
istred
Trener

#18 Postautor: istred » 15 września 2004, o 19:36

i druga sprawa. skoro dostajeice te peterdy za darmo to ok. bierzcie, ale mam inny pomysl. strzelajcie nimi po zawodach, taka mala feta po wygranym meczu. podczas zawodow, jak wspominalo duzo osob jest to niebepieczne i po prostu wkurza. po meczu nikomu nie powinno przeszkadzac.

Według mnie bardzo dobry pomysł. Oby więcej takich, a żeby tak było to trzeba rozmawiać (nie na forum), a tego wyraźnie nie chce Fan Klub. Przypomnijcie sobie jak narzekaliście jak Norbi przychodził na "wasze spotkania". Ja też jestem za tym żeby pewne rzeczy robić wspólnie, ale do tego trzeba chęci z obu stron.
Ciekaw jestem czy ktoś z Fan Klubu zauważył, że na ulotkach (zaproszenie na mecz i konkurs), było napisane: "Klub Kibica & Fan Club", choć tak naprawde FC nic nie miał z tym wspólnego.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#19 Postautor: istred » 15 września 2004, o 19:38

Starter pisze:właśnie jeżeli chodzi o race to są one 1000000% lepsze niż te fajerwerki
norbi na sile chce wkrecic ludzi na pseudo-sponsorow, a później wychodzą takie szopki. ja od kilku lat chodzę na mecze z Górnikiem Łęczna i tam dopiero jest oprawa meczu, a nie jakiś Tomek i ta wsza Swea. chopaczek nie ma pojęcia jak wyglądają mecze i ich oprawa :?: :?: :?: :?:

Powiedz im to w twarz, a nie zgrywasz kozaka na forum.

Tomek, może się w końcu wypowiesz ? :wink:

Awatar użytkownika
lukas
Kontakt:

#20 Postautor: lukas » 15 września 2004, o 19:42

mi sie jednak race podobają . A pozatym to petardy są niebezpieczne :!: A o której jest trening i czy będą plakaty na nim do odebrania :!:
ObrazekTÅ» SIPMA LUBLINObrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#21 Postautor: _piotrusss » 15 września 2004, o 19:43

istred nie wiem czemu tak nie lubisz Fan Klubu... odnośnie spotkań to nie chodzi o to że chcemy się odseparowac od innych kibiców, ale o to że mamy tam do omówienia sprawy które nie powinny wyjkśc poza FK, tak jak są spotkania zarządu TŻ i dla jego dobra nie powinny wypływać na zewnątrz wszystkie poruszane tam sprawy. Jeśłi chodzi o FK to chcemy współpracować z kibicami. pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 15 września 2004, o 19:44 przez _piotrusss, łącznie zmieniany 1 raz.
Andrzej Waligórski

Geest
Senior

#23 Postautor: Geest » 15 września 2004, o 19:53

1. ktos wspomnial, ze Svea ma w asortymencie race - to by diametralnie zmienialo postac rzeczy, ale z kolei kiedys slyszalem, ze nie wiec jak to w koncu jest?
2. czy Norbi dostaje od sponsorow gotowke czy cos na wzor zaopatrzenia - "dostajesz od nas rownowartosc 1000"?
3. nikt na Norbiego nie najezdza, sa jednak rzeczy, ktore rzeczywiscie wymagaja chyba przedyskutowania.

do czego zmierzam: dobrze by bylo ujednolicic oprawe, tak jak pisal Gawrzyk. walnac na mase rac, moze nawet nie wszystkie do odpalenia od razu na prezentacji, ale efekt bylby po prostu bombowy. fan klub nie ma tez na celu szerzenia jakichs podzialow. trzeba sie zgrac, zeby wyszlo cos naprawde zawalistego. czy KK popieraja pomysl z racami i swiecami dymnymi? to jest przeciez chyba to, co ludziom jak na razie najbardziej sie podoba, a fan klub wcale nie zastrzega sobie monopolu na ten element oprawy. powiedzialbym nawet, ze wprost przeciwnie.

Awatar użytkownika
lukas
Kontakt:

#24 Postautor: lukas » 15 września 2004, o 19:56

no ale o której jest jutro trening :!: :!: :!: I czy będą plakaty :!: :!: :!:
ObrazekTÅ» SIPMA LUBLINObrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#25 Postautor: dannie » 15 września 2004, o 20:01

polaczenie sil na ten mecz jest jak najbardziej wskazane... jak juz pisalo pare osob FC sprubuje rozkminic troche kasy i kupic race, pewnie beda tez serpentyny... (ehhh... gdyby udalo sie rzucic 300 serpentyn w jednym memencie :roll: )

jezeli chodzi o Norbiego to tak jak napisal Gawrzyk fajerwerki TAK ale po meczu i w jakis zaplanowany i skordynowany sposob...

jeszcze jedno... jezeli osoby w "Zoltych koszulkach" z tego co wnisokuje nie robia zadych skladek itp. to moze chociaz ten jeden raz wspolnie rzucic pare zlotych np. na te race ktore moze zamowic FC...

i jeszcze jedno... byloby na prawde swietnie gdyby chociaz ten JEDEN raz doping wyszedl okazale i na tle licznej grupy z Rzeszowa bylibysmy potega... jezeli sa takie osoby, ktore na codzien siedza rozrzucone po stadionie a chcialyby troszke pospiewac, pobawic sie i czuja sie na silach wspierac aktywnie nasza druzyne - aby na ten wyjatkowy mecz siasc na sektorze "od strony Bystrzycy" pomiedzy "zyleta" a sektorem FC (tam siedzi najwiecej piknikow - bez obrazy! - ktorzy zmniejszaja "moc" tego sektora)

i wiecej organizacji - 1. spiewa FC&KK niech dolacza sie zyleta i odwrotnie
2. sektor spiewa to nie trabcie wtedy trabami bo to traci sens - prosze!
3. jest 0,5 min do biegu i wtedy startuje fala! nie dziwne ze nie wychodzi! zeby za chwile podczas rownania caly stadion "liczyl chmury"

W naszych kibicach jest wielki potecial tylko trzeba go wykorzytac i dobrze nim "zarzadzac"!

Pozdrawiam!
Obrazek