Ja nie mam nic do Fan Klubu, tylko drażni mnie robienie atmosfery "antynorbi" i nie mówcie, że nie jesteście wrogo nastawieni do ludzi w żółtych koszulkach.
Gawrzyk, takie spotkanie było w zeszłą środę i niestety poza stałymi bywalcami Johnnysa w środę o 1830 nie pojawiło się wiele nowych osób. Zero odzewu ze strony Fan Klubu.
Rozumiem, że macie do uzgodnienia swoje sprawy, ale trzeba było to powiedzieć, a nie odwracać się plecami i nie przychodzić na spotkania.
Jako taki Klub Kibica, można powiedzieć, że dopiero powstaje i sprawy organizacyjne nie są do końca ustalone.
Tylko niewielka część osób w żóltych koszulkach należy do Klubu Kibica. Sprawy organizacyjne pozostawiamy na zimę.
Nie mówcie, że nie było takich głosów, że "Norbi chce przejąć Fan Klub" i przyznajcie, że przynajmniej część osób jest wrogo nastawionych.
Niestey już odchodzę od kompa.
Pozdrawiam.
Oprawa spotkań (baraże)
- jas
- Senior
- Kontakt:
Na wstępie chciałem zauważyć, ze nie należe ani do FC ani do KK
Mi osobiście to co robi Norbi się podoba, nie podobają mi się natomiast petardy. I o ile te strzelające w góre jestem w stanie zrozumiec (chociaż w dzień ich na prawdę nie widać), to te dające tylko huk to juz na prawdę jedyny efektjaki dają to efekt odstraszający. To tyle w tej sprawię i przedstawiam tutaj tylko swoją opinie i nie chcę nikogo krytykować.
A wracając do tego co napisał Dannie to ma on rację w tym co pisze o śpiewaniu. Na meczach siedzę w tym sektorze co Fan Klub (patrząc z murawy to troche na lewo od nich) i też na meczach śpiewam (no może nazwijmy to krzyczeniem
) i zauważyłem, ze na "żylecie" ludzie też śpiewają, ale coś innego i jest to niezsynchronizowane z tym co śpiewa druga strona sektora. Uważam, że gdyby udało się to połączyc to efekt byłby super i przekrzyczeibyśmy Rzeszów. Do tego jednak potrzebna jest osoba, która będzie jakby wodzirejem i która będzie panowała nad tym, aby spiewać to samo, tak samo i tym samym czasie. A poza tym przyłączam się do apelu, aby wszyscy chcący pospiewać, a siedzący gdzie indziej na najbliższy mecz (i nie tylko) przyszły właśnie tam.
Mi osobiście to co robi Norbi się podoba, nie podobają mi się natomiast petardy. I o ile te strzelające w góre jestem w stanie zrozumiec (chociaż w dzień ich na prawdę nie widać), to te dające tylko huk to juz na prawdę jedyny efektjaki dają to efekt odstraszający. To tyle w tej sprawię i przedstawiam tutaj tylko swoją opinie i nie chcę nikogo krytykować.
A wracając do tego co napisał Dannie to ma on rację w tym co pisze o śpiewaniu. Na meczach siedzę w tym sektorze co Fan Klub (patrząc z murawy to troche na lewo od nich) i też na meczach śpiewam (no może nazwijmy to krzyczeniem
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
ja takze nie naleze do zadnej parazorganizowanej grupy kibicow.
o Norbim moge powiedziec z pewnoscia, ze to sympatyczny gosc, ktory zaangazowal sie na calego i wydaje sie byc w tym co robi szczery i uczciwy. wielki plus, ze wzial wiele rzeczy na siebie. jedne wychodza, drugie nie - to normalne. w tym co robi jest wiele niedorobek i amatorki i Norbi ma tego swiadomosc. i robi swoje dalej. za to mu chwala.
szkoda troche, ze niejako pod Jego skrzydlami pare mlodych fanow zuzla moze wpasc w alkoholizm. niby to raczej sprawa domu i rodzicow oraz srodowiska, ale moze warto byloby troche nad tym zapanowac (i nie dawac gimnazjalistom krat z browcem do noszenia - bo nie dosc ze alkoholizm to jeszcze przepuklina murowana!
)
mnie petardy tez sie nie podobaja - uwazam ze nie ma sensu strzelac dla samego huku. zdecydowanie popieram race, konfetti, wiecej flag i banerow. koza tez jest w deche.
podsumowujac:
nie wchodze w zadne relacje FC - KK. zalezy mi natomiast zeby doping w niedziele byl taki, jakiego jeszcze nie bylo. sprowadze pare znajomych napewno i siadziemy gdzie trzeba i bedziemy darli gardzioly az do konca.
o Norbim moge powiedziec z pewnoscia, ze to sympatyczny gosc, ktory zaangazowal sie na calego i wydaje sie byc w tym co robi szczery i uczciwy. wielki plus, ze wzial wiele rzeczy na siebie. jedne wychodza, drugie nie - to normalne. w tym co robi jest wiele niedorobek i amatorki i Norbi ma tego swiadomosc. i robi swoje dalej. za to mu chwala.
szkoda troche, ze niejako pod Jego skrzydlami pare mlodych fanow zuzla moze wpasc w alkoholizm. niby to raczej sprawa domu i rodzicow oraz srodowiska, ale moze warto byloby troche nad tym zapanowac (i nie dawac gimnazjalistom krat z browcem do noszenia - bo nie dosc ze alkoholizm to jeszcze przepuklina murowana!
mnie petardy tez sie nie podobaja - uwazam ze nie ma sensu strzelac dla samego huku. zdecydowanie popieram race, konfetti, wiecej flag i banerow. koza tez jest w deche.
podsumowujac:
nie wchodze w zadne relacje FC - KK. zalezy mi natomiast zeby doping w niedziele byl taki, jakiego jeszcze nie bylo. sprowadze pare znajomych napewno i siadziemy gdzie trzeba i bedziemy darli gardzioly az do konca.
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
- Proboszcz_Dobrodziej
jesli chodzi o oprawę meczu z józkami,to proponuje zastosować stare sprawdzone atrakcje przygotowane na józków. Na dzień dobry proponuje,żeby podczas prezentacji józków wszyscy kibice lublina odwrócili sie i podazali józkom gole dupy. Józki są znanymi gejami,więc sie podniecą, a wy wtedy znienacka obrzuććie ich balonami napełnionymi moczem. Po takim złotym deszczu proponuje z wielkiego szlaufa ustawionego politycznie za sektorem józków lac na nich gorąca smołą,a następnie z drugiej strony z kolejnego szlaufa puch i pióra wypuszczać,żeby józki sie w nie obrały i wygladały jak stado pelikanów.Następnie wypuscić do kaltki z józkami kilkadziesiąt prawdziwych pelikanów z cieczką. Reszta jest wiadoma...
Moi drodzy parafianie
Dajcie hojnÄ… dziÅ› ofiare
Bym mógł wozić czarną dupe
moim nowym JAGUAREM
UNIA TARNÓW- DRUŻYNOWY MISTRZ POLSKI 2004 i 2005!!!
Dajcie hojnÄ… dziÅ› ofiare
Bym mógł wozić czarną dupe
moim nowym JAGUAREM
UNIA TARNÓW- DRUŻYNOWY MISTRZ POLSKI 2004 i 2005!!!
Proboszcz_Dobrodziej pisze:jesli chodzi o oprawę meczu z józkami,to proponuje zastosować stare sprawdzone atrakcje przygotowane na józków. Na dzień dobry proponuje,żeby podczas prezentacji józków wszyscy kibice lublina odwrócili sie i podazali józkom gole dupy. Józki są znanymi gejami,więc sie podniecą, a wy wtedy znienacka obrzuććie ich balonami napełnionymi moczem. Po takim złotym deszczu proponuje z wielkiego szlaufa ustawionego politycznie za sektorem józków lac na nich gorąca smołą,a następnie z drugiej strony z kolejnego szlaufa puch i pióra wypuszczać,żeby józki sie w nie obrały i wygladały jak stado pelikanów.Następnie wypuscić do kaltki z józkami kilkadziesiąt prawdziwych pelikanów z cieczką. Reszta jest wiadoma...
Tyle razy pisałeś gościu z fascynacją o męskich tyłkach, że można z dużym prawdopodobieństwem stwierdzić, iż odczuwasz do nich pociąg seksualny. Lecz swoje homoseksualne ciągoty na innym forum. Przy motocyklach nie ma pedałów, przerzuć się na kolarstwo.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.