Mariusz Franków

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
maloh
Szkółkowicz

#51 Postautor: maloh » 31 sierpnia 2004, o 16:32

potwierdza sie:

ZAWODNIK JEST TAKI DOBRY JAK JEGO OSTATNI WYSTĘP

:roll:

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#52 Postautor: Lublin_Fan » 31 sierpnia 2004, o 17:07

Jeden udany występ to nic wielkiego. Jeśli Mariusz zaszaleje w dwóch następnych meczach to będzie można pomyśleć nad jego przyszłością. Póki co, powodów do radości brak.

Pozdr.

Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior
Kontakt:

#53 Postautor: KubuÅ› » 31 sierpnia 2004, o 17:49

Lublin_Fan pisze:Jeden udany występ to nic wielkiego. Jeśli Mariusz zaszaleje w dwóch następnych meczach to będzie można pomyśleć nad jego przyszłością. Póki co, powodów do radości brak.

Pozdr.

Moim zdaniem w Gdansku tez zaliczyl udany wystep moze nie zdobyl jakos duzo punktow ale w kazdym wyscigu walczyl do samego konca o lepsza pozycie.

Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt:

#54 Postautor: Maciek » 31 sierpnia 2004, o 18:01

Franki bedzie jush walczyl teraz do konca o lepsze miejsce i o wieksza ilosc pkt widocznie zalezy mu zeby zostac w skladzie na nastepny sezon. Mariusz zaczal jechac i to mu sie chwali mam nadzieje ze te 2nastepne mecze tash tak pojedzie albo lepiej bo sa u nas a nie nawyjezdzie wiec loozik :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Michael

#55 Postautor: Michael » 31 sierpnia 2004, o 18:01

Hahaha.Zieja niezla.W Gdansku niezly wystep?Smiech na sali.Moz e i walczyl ale co z tego.Caly czas ciagnal po zewnetrznej i gowno mu to dawalo.Raz wyprzedzil ale dalej jechal po zewnetrznej i stracil pozycje.Nie myslal kompletnie.W ostanim starcie ladnie wystartowal ale co z tego.Od razu wyjechal pod plot gdanszcanie do kraweznika i juz 15 metrow przed nim.Zewnetrzna wogole nie trzymala a on caly czas tam jechal.To jest dobry wystep :?:

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#56 Postautor: Lublin_Fan » 31 sierpnia 2004, o 18:17

Michael pisze:Hahaha.Zieja niezla.W Gdansku niezly wystep?Smiech na sali.Moz e i walczyl ale co z tego.Caly czas ciagnal po zewnetrznej i gowno mu to dawalo.Raz wyprzedzil ale dalej jechal po zewnetrznej i stracil pozycje.Nie myslal kompletnie.W ostanim starcie ladnie wystartowal ale co z tego.Od razu wyjechal pod plot gdanszcanie do kraweznika i juz 15 metrow przed nim.Zewnetrzna wogole nie trzymala a on caly czas tam jechal.To jest dobry wystep :?:

Jeśli ktoś tu nie myśli to chyba ktoś inny....
Mariusz chodził w Gdańsku po zewnętrznej (wcale nie tak szeroko) bo jechał tuż za rywalem i próbował go wyprzedzić. Przynajmniej chciało mu się walczyć. Przecież mógł się przykleić do kraweżnika i dowieść spokojnie swoje punkty.

Pozdr.

Michael

#57 Postautor: Michael » 31 sierpnia 2004, o 18:46

Wez czlowieku o czym Ty mowisz.Mariusz ladnie walczyl no ale niestety nie myslal.Rozumiem 1 lub 2 starcie mozna cos probowac jechac tym samym torem.No ale jak tak nie idzie to dlaczego pcha sie tam gdzie juz jechal.Nie mowie, ze sie ocieral o bande, ale jechal po zewnetrznej czesci toru.I teraz nie mozesz mi zeprzeczyc. Zrobil blad niemilosierny w swoim ostatnim biegu gdy po wygranym starcie o dlugosc motocykla od razu na zewnetrzna a rywale do kraweznika i mogl wachac dymek...

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#59 Postautor: Gelo » 31 sierpnia 2004, o 20:39

ja tylko tak ku ścisłości - jakby wygrywał starty nie musiałby odchodzić od krawężnika, żeby wyprzedzać - ale to szczegół.

Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt:

#60 Postautor: Maciek » 1 września 2004, o 16:22

Jak mozna inaczej atakowac jak przeciwnik trzyma karweznik tylko po szerokiej i co tu duzo mowic kazdy jeden zawodnik by tak probowal a start niezawsze mozna wygrac :twisted: wiec trzeba walczyc i chwala mu za to niema co juz potrzasac tematu gdanska musi w lublinie zdobyc jakies 8-10 pkt i bedzie git:D pozdrawiam
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Gość

#61 Postautor: Gość » 21 września 2004, o 12:11

Po tym wywiadzie , który przeczytałem szczerze mówiąc wierze slową Mariusza.To jest bardzo dobry zawodnik (śmiem twierdzić że najlepszy technicznie w naszej drużynie).W Pile napewno miał lepsze możliwości finansowe , sprzętowe itp dlatego miał takie wyniki.
W przyszłym sezonie w pierwszej lidze widziałbym go w składzie Tż.

foremniak

#62 Postautor: foremniak » 21 września 2004, o 12:50

Mariusz Franków będzie robił punkty jak będzie miał dobry sprzęt.
Według mnie to jest naprawdę dobry zawodnik z niezłą techniką jazdy.
Trzeba mu dać sznsę na jazdę w naszych barwach w przyszłym sezonie.

KrzyÅ›
Junior

#63 Postautor: KrzyÅ› » 21 września 2004, o 14:03

Proponuję aby usunąć ten kretyński tytuł "Mariusz Franków - straszne pudło". Pudłem i to strasznym jest ten kto to napisał. Myśle że to obraża Frakowa...

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#64 Postautor: DonKamizi » 21 września 2004, o 15:42

Kto qrw..... zmienił ten tutuł...Shack...Gawrzyk...oj nieładnie nieładnie.Ale ja was dorwe synkowie :wink: :twisted:
A Ty Krzysiu dziecinko co tam masz do powiedzenia ? Napisałem taki tytuł dlatego, że tak sądzę a to jest forum i wolno mi.
Ostatnio zmieniony 21 września 2004, o 15:46 przez DonKamizi, łącznie zmieniany 1 raz.
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

KrzyÅ›
Junior

#65 Postautor: KrzyÅ› » 21 września 2004, o 15:46

DonKamizi pisze:Kto qrw..... zmienił ten tutuł...Shack...Gawrzyk...oj nieładnie nieładnie.
A Ty Krzysiu dziecinko co tam masz do powiedzenia ? Napisałem taki tytuł dlatego, że tak sądzę a to jest forum i wolno mi.

Ciekawe jakbyś się czuł jakbym założył temat " DonKamizi największe pudło na forum"? Byłoby Ci przyjemnie?

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior