Baraż: Tż Sipma Lublin - Zkż Quick-mix Zielona Góra 52:38
- Volter_Apator
Ciezko będzie wygrać z Falubazami, ale cuda się zdarzają.
Zielonka ma silny skład. Okoniewski, Swist, Richardson to nie są debiutanci tylko już markowi jeźdźcy.
W Lublinie jest dobry Peter Karlsson ale i on może mieć problemy z zawodnikami ZKZ-tu.
Główny problem to sprzęt - tu Falubaz może być daleko z przodu.
Zielonka ma silny skład. Okoniewski, Swist, Richardson to nie są debiutanci tylko już markowi jeźdźcy.
W Lublinie jest dobry Peter Karlsson ale i on może mieć problemy z zawodnikami ZKZ-tu.
Główny problem to sprzęt - tu Falubaz może być daleko z przodu.
APATOR TORUN
-
meridol
Gawrzyk pisze:ja nie widzialem zeby ktos z klubu powiedzial ze są albo że nie ma...Jest cisza, a jak wiadomo u nas cisza oznacza ze sie mysli i robi a nie zajmuje gadaniem.
Jest jeszcze duzo czasu do barazow, w przyszlym tyogodniu wiele sie wyjasni. Zalecam odrobine cierpliwosci..
popieram w 100%
przeciez nasi nie naucza sie nagle lepiej jezdzic,jedyna szansa w motocyklach.dyrekcja klubu dobrze wie ze trzeba miec super sprzet na ten dwu mecz i na pewno nie siedza z zalozonymi rekami. poczekajmy pare dni a jak sie komus nudzi to niech szuka sponsora na sprzet. moze zrobic ogolno lubelska zbiorke?!!!!
Ja myslę, że nikt z Rzeszowa nie powinien się wypowiadać na temat szans czy ich braku. Było tyle napinania i pewniactwa, frazesach o niepowstrzymanej foliowej nawałnicy i całą znajomość żużla fanów spod znaku Wielkiej Kuciapy szlag trafił. Nasi chłopcy podtarli dupska folią i spuścili wodę razem z całym józkowym gównem.
Co do barażu - najlepiej ocenia to nasz trener. Tak jak on uważam, że najważniejsze jest to, że z każdym sezonem robimy krok do przodu, postęp jest widoczny. Trzeba spróbować, a co z tego wyjdzie - zobaczymy. Nie mamy teraz nic do stracenia, możemy tylko zyskać. Ponieważ już mamy najlepszy sezon od 9 lat można do dwumeczu podejść na luzie, bo to Falubaz musi wygrać a nie my. Myślę, że w Lublinie sobie poradzimy, gorzej będzie z obroną zaliczki. Ale w zeszłym roku po wygranej Unii z Wybrzeżem "tylko" 6 punktami, mało kto wierzył (ja również) że Tarnów utrzyma to w rewanżu. A jak było wszyscy wiemy. I dlatego żużel jest taki wspaniały.
Co do barażu - najlepiej ocenia to nasz trener. Tak jak on uważam, że najważniejsze jest to, że z każdym sezonem robimy krok do przodu, postęp jest widoczny. Trzeba spróbować, a co z tego wyjdzie - zobaczymy. Nie mamy teraz nic do stracenia, możemy tylko zyskać. Ponieważ już mamy najlepszy sezon od 9 lat można do dwumeczu podejść na luzie, bo to Falubaz musi wygrać a nie my. Myślę, że w Lublinie sobie poradzimy, gorzej będzie z obroną zaliczki. Ale w zeszłym roku po wygranej Unii z Wybrzeżem "tylko" 6 punktami, mało kto wierzył (ja również) że Tarnów utrzyma to w rewanżu. A jak było wszyscy wiemy. I dlatego żużel jest taki wspaniały.
-
Gość
-
borys88
Wydaje mi się, że sprzęt nie jest aż taki ważny jak się wydaje (chyba, że przewaga jest kosmiczna!!). Na meczu ze Stalą Rzeszów Maciej Kuciapa miał sprzęt-rakieta, ale wygrał tylko pierwszy swój bieg. Co do naszej drużyny, to ostatnio obawiam się, o formę Frankówa i Karlssona. Świeci ostatnio Sebastian Trumiński
i Daniel Jeleniewski
i chwała mu za to generalnie.
Co wy na to żeby naszą maskotkę nazwać............Siwek ??
w końcu jest taka szara.... hehe
Co wy na to żeby naszą maskotkę nazwać............Siwek ??
w końcu jest taka szara.... hehe
Michael00 pisze:tak tak połudzcie sie na ekstralige zawsze moznanie wazne z kim bedziecie jezdzic i tak nie macie szans z zadnym klubem z ekstraligi wiec do zobaczenia w przyszlym roku na stadionie w Lublinie i Rzeszowie
rzeszów rulezzzzz
Szanse zawsze są. Poza tym jak spadać, to z wysokiego konia. Jakoś wolę zapłacić za bilet na przegrany mecz z ekstraligowcem niż patrzeć, jak Kuciapa ryczy w parkingu a Trumiński ośmiesza na torze Barana, Miesiąca i całą resztę waszych MISZCZÓW. Po meczu z Rzeszowem to chyba zrozumiałe, że chcielibyśmy obejrzeć kawałek żużla na w miarę wysokim poziomie, bo lepiej od Stali pojechałaby szkółka żużlowa z Krosna.
-
borys88
a co do typów punktowych na 10 pazdziernika to (jeśli się nic nie zmieni zbytnio):
TÅ» Sipma - ZKÅ» Quick-Mix
Franków 7 Huszcza 4
Trumiński 6 Kłopot 5
Knapp 8 Åšwist 9
Piszcz 9 Richardson 11
Karlsson 14 Okoniewski 9
Stachyra 0 Suchecki 2
Jeleniewski 6 Marcinkowski 0
ale ja się aż tak nie znam
Franków 7 Huszcza 4
Trumiński 6 Kłopot 5
Knapp 8 Åšwist 9
Piszcz 9 Richardson 11
Karlsson 14 Okoniewski 9
Stachyra 0 Suchecki 2
borys88 pisze:a co do typów punktowych na 10 pazdziernika to (jeśli się nic nie zmieni zbytnio):
Franków 7 Huszcza 4
Trumiński 6 Kłopot 5
Knapp 8 Åšwist 9
Piszcz 9 Richardson 11
Karlsson 14 Okoniewski 9
Stachyra 0 Suchecki 2
Troche mala szansa zeby obaj zdobyli 0 pkt biorac pod uwage fakt ze ze zdobyczy punktowych wychodzi 50:40
METHANOL ADVENTURE TEAM
- jas
- Senior
- Kontakt:
Zulu pisze: Jakoś wolę zapłacić za bilet na przegrany mecz z ekstraligowcem niż patrzeć, jak Kuciapa ryczy w parkingu a Trumiński ośmiesza na torze Barana, Miesiąca i całą resztę waszych MISZCZÓW.
a ja bym bardzo chetnie poszedl na ten mecz jeszcze raz. a jak trumna osmiesza Baran czy Miesiaca, a takze miny rzeszowskich kibicow jak po tym meczu to bym mogl ogladac w nieskonczonosc.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
jas pisze:Zulu pisze: Jakoś wolę zapłacić za bilet na przegrany mecz z ekstraligowcem niż patrzeć, jak Kuciapa ryczy w parkingu a Trumiński ośmiesza na torze Barana, Miesiąca i całą resztę waszych MISZCZÓW.
a ja bym bardzo chetnie poszedl na ten mecz jeszcze raz. a jak trumna osmiesza Baran czy Miesiaca, a takze miny rzeszowskich kibicow jak po tym meczu to bym mogl ogladac w nieskonczonosc.
Pamietam nawet jak powiedzialem do Ciebie jakos po 12 biegu cos w stylu: "dzisiaj to moglbym siedziec na stadionie i ogladac ten mecz przez caly dzien"
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
borys88
grzesieck pisze:borys88 pisze:a co do typów punktowych na 10 pazdziernika to (jeśli się nic nie zmieni zbytnio):
Franków 7 Huszcza 4
Trumiński 6 Kłopot 5
Knapp 8 Åšwist 9
Piszcz 9 Richardson 11
Karlsson 14 Okoniewski 9
Stachyra 0 Suchecki 2
Troche mala szansa zeby obaj zdobyli 0 pkt biorac pod uwage fakt ze ze zdobyczy punktowych wychodzi 50:40
sorry, generalnie zapomniałem ze w pierwszym biegu jadą juniorzy!!
-
Piotrbaz
co by nie pisac czeka nas bardzo ciezka przeprawa, na naszym torze powinnismy zwyciezyc ale w Zielonej Gorze lekko nie bedzie, gdyz tamtejszy tor jakos "naszym" nie lezy (dobrze, ze nie ma Sledzia bo on wyjatkowo za nim nie przepadal) mimo to jestem optymista i czuje, ze bedzie dobrze! pozdrawiam!
carpe diem!
bartosch pisze:co by nie pisac czeka nas bardzo ciezka przeprawa, na naszym torze powinnismy zwyciezyc ale w Zielonej Gorze lekko nie bedzie, gdyz tamtejszy tor jakos "naszym" nie lezy (dobrze, ze nie ma Sledzia bo on wyjatkowo za nim nie przepadal) mimo to jestem optymista i czuje, ze bedzie dobrze! pozdrawiam!
W zasadzie trudno powiedziec czy im lezy czy nie.
Ostatnio nie mieli jakos okazji do czestych startow w tamtych rejonach.
Z tego co sie orientuje to Franek w Zielonce akurat niezle posuwał.
A reszta- to bedzie wielka niewiadoma. Tor zdecydowanie krotszy, ciekaw jestem jak odnajdzie sie (??) na nim Jelen.

Krótki tor jest także w Gorzowie (prawie okrągły) przypuszczam, że w Zielonce jest podobny. Nasi zawodnicy radzili sobie na nim całkiem nieźle, dobrze wychodzili ze startu. Jak Grzesiek Knapp sie dopasował to dwa razy objechał Flisa. Ile punktów przywiózł Jeleń wszyscy wiedzą. Franek tor zna najlepiej z całej drużyny. Tak więc tor nie powininen być problemem.
Ostatnio zmieniony 25 września 2004, o 22:51 przez istred, łącznie zmieniany 1 raz.
istred pisze:Krótki tor jest także w Gorzowie (prawie okrągły) przypuszczam, że w Zielonce jest podobny. Nasi zawodnicy radzili sobie na nim całkiem nieźle, dobrze wychodzili ze startu. Jak Grzesiek Knapp sie dopasował to dwa razy objechał Palucha. Ile punktów przywiózł Jeleń wszyscy wiedzą. Franek tor zna najlepiej z całej drużyny. Tak więc tor nie powininen być problemem.
Chodzilo ci chyba o Flisa bo Paluch w tym meczu nie jechal