Oprawa i doping na meczach

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Saeyl
Kadrowicz

Re: Oprawa i doping na meczach

#3351 Postautor: Saeyl » 11 czerwca 2023, o 23:51

Typowa przyśpiewka z piłkarskiego Motoru, którą podchwyciła euphoria już jakiś czas temu. Na wyjazdach też czasami to śpiewają ;)

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#3352 Postautor: dannie » 24 lipca 2023, o 16:06

Coś z cyklu: "Promocja miasta poprzez sport", czyli na co Miasto wydaje 4 bańki rocznie ;)

https://www.youtube.com/watch?v=E6zjocUSzdI
Obrazek

Awatar użytkownika
Kshyhu
Zawodowiec

#3353 Postautor: Kshyhu » 24 lipca 2023, o 16:18

Fajna sprawa, ale 18 minut... co najmniej o 15 za długo. Nikt tego nie obejrzy w całości od początku do końca, jestem o tym święcie przekonany.
Motor mocnyj!

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#3354 Postautor: dannie » 24 lipca 2023, o 16:29

Ja obejrzałem :P

Choć faktycznie same biegi przewinąłem ;)
Obrazek

Flagg
Trener

#3355 Postautor: Flagg » 24 lipca 2023, o 17:11

Z Gorzowa i przez 18 minut ani słowa o Obajtku, SSP i Polsce B? xD Podstawiona jakaś.

To tak pół żartem, pół serio ;)

A już na poważnie, to taki kolejny przykład, że internetowi napinacze to jedno, a jednak na stadionie przeważnie można spotkać normalnych ludzi :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski

Awatar użytkownika
Kargolo
Trener

#3356 Postautor: Kargolo » 18 września 2023, o 06:58

Jak wszedłem wczoraj na sektor to myślałem, że się zrzygam. Euphoria próbuje zaczynać doping a didżej puszcza na pełnej "lajf is lajf" z głośników, które totalnie ich zagłusza. A chwilę później "zatańczysz ze mną jeszcze raz". Ten gość kompletnie nie czuje ani speedwaya, ani w ogóle sportu. Mam nadzieję, że to jego ostatni występ w tej roli. Niech sobie puszcza te swoje hiciory na weselach i innych biesiadach.

Euphoria świetna sektorówka, brawo! Stadion chyba głośniejszy niż zwykle, co zrozumiałe, ale chyba jednak wszyscy czekali aż zamkniemy temat dwumeczu, co ostatecznie się nie udało. Szkoda, że to nie u nas jedziemy rewanż.
Kibice Sparty też pokazali moc, pełny sektor gości, bywali słyszalni, co nie jest łatwe będąc względnie małą grupą na stadionie tak pełnym głośnych miejscowych kibiców.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!

ezbeg
Trener

#3357 Postautor: ezbeg » 18 września 2023, o 07:10

Czasem goście byli bardziej słyszalni jak nasi.

Czarek
Trener

#3358 Postautor: Czarek » 18 września 2023, o 07:32

Kargolo pisze:Jak wszedłem wczoraj na sektor to myślałem, że się zrzygam. Euphoria próbuje zaczynać doping a didżej puszcza na pełnej "lajf is lajf" z głośników, które totalnie ich zagłusza. A chwilę później "zatańczysz ze mną jeszcze raz". Ten gość kompletnie nie czuje ani speedwaya, ani w ogóle sportu. Mam nadzieję, że to jego ostatni występ w tej roli. Niech sobie puszcza te swoje hiciory na weselach i innych biesiadach.

Euphoria świetna sektorówka, brawo! Stadion chyba głośniejszy niż zwykle, co zrozumiałe, ale chyba jednak wszyscy czekali aż zamkniemy temat dwumeczu, co ostatecznie się nie udało. Szkoda, że to nie u nas jedziemy rewanż.
Kibice Sparty też pokazali moc, pełny sektor gości, bywali słyszalni, co nie jest łatwe będąc względnie małą grupą na stadionie tak pełnym głośnych miejscowych kibiców.

Doping bardzo dobry, mimo kłód rzucanych pod nogi przez spikera z weselnego radiowęzła. Kibice z Wrocławia aktywni i dobrze słyszalni. Ładnie pozdrowili jednego komentatora z problemem z oceną rzeczywistości. :)
Oczywiście pojawił się także ksenofobiczny motłoch, który gwizdał i buczał na mistrza świata z powodu jego przynależności narodowej. Wstyd.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#3359 Postautor: Gelo » 18 września 2023, o 07:56

Ta Twoja rusofilia staje się już nudna do porzygu. Płacą Ci za to?

jarkur

#3360 Postautor: jarkur » 18 września 2023, o 08:05

Spartan było słychać, bo mieli proste i możliwe dla wszystkich do podchwycenia zaśpiewki. W tym samym czasie nasza Euforia intonowała 14 księgę Pana Tadeusza. Robili co mogli ale byli zagłuszani przez wrocławian. Dopiero jak zaintonowali Motor! To cały stadion się włączył. Ale na chwilę tylko, bo zaraz znowu wrócili do epopei. Opisuję tutaj sytuację chyba między biegami nominowanymi.
Wniosek nasuwa się jeden. Im prostszy doping tym skuteczniejszy.

Czarek
Trener