#77 Postautor: Regdal » 26 września 2004, o 10:51
Wydaje mi się,że należałoby w jakiś sposób wykorzystać wiedzę i olbrzymie doświadczenie Marka Kępy ,tylko w jaki sposób ?
Wiele sie mówi o tym ,że Kępa z klubu to tylko chce "wyciągnąć" kasę,w zamian coś tam oferując,a powinno być też tak ,że i klub i Kępa powinni mieć obopólne korzyści,bo wiadomo że za darmo nie ma nic.
Niemniej jednak myślę,że to wszystko zależy od dagadania sie zarządu klubu z Markiem Kępą i ustalenia zasad wspólpracy.Jak na razie to prezes Sipmy zakupił dla Kacpra motor i wraz z ojcem przyjeżdżają na treningi.
Widać też że Kępa często pojawia sie w klubie i coś tam załatwia,chyba sprawy związane z egzaminem syna na licencję.
Jeśli chodzi o to czy Kępa mógłby zostać trenerem, to uważam ,że na obecną chwilę to nie jest nam potrzebne,ponieważ Stachyra jak na razie osiągnął zakładany cel (awans do baraży),prowadzi treningi szkółki,więc ja bym tu na razie nic nie zmianiał.Są też opinie ,że klubu nie stać na zatrudnienie dwóch trenerów - osobno dla zespołu ligowego,i dla szkółki.
Czas pokaże jak to sie wszystko ułoży.