Wyjazd do Zielonej Góry na mecz rewanżowy ZKŻ - TŻ
-
Gość
Nie moge z tymi lamusami z Zielonki... Jk damy rade to damy, jak nie to nie... ale z tego co wiem to maja klopoty... Lee poobijany dosyc mocno, a reszta na hawajach i nie za bardzo chce rozmawiac... na moj gust duzo zalezy od Jelenia, ma miec nowy sprzet na mecz, ale czy on sobie z torem poradzi... pamietam go w Warszawie, nie szlo mu na torze ktorego nie zna, to samo bylo w Åodzi... Zobaczymy jak to bedzie...
- WojtekF
- Szkółkowicz
Maestro76 napisał:[quote]a orjentuje sie ktos wogole czy jak juz tam dojade to kupie bilet?[/quote]
Zainteresowanie napewno będzie ogromne ale nieinaczej było przed meczami rundy play-off z Rybnikiem czy Bydgoszczą. Przychodząc na stadion ok. 2 godziny przed meczem, można było spokojnie kupić w kasach bilet.
Pozdrawiam
Zainteresowanie napewno będzie ogromne ale nieinaczej było przed meczami rundy play-off z Rybnikiem czy Bydgoszczą. Przychodząc na stadion ok. 2 godziny przed meczem, można było spokojnie kupić w kasach bilet.
Pozdrawiam
Tak, są jeszcze 4 miejsca na wyjazd. Zgłoś się do na treningu do kogoś z Klubu Kibica, na pewno ktoś będzie siedział pod parasolami.ggumiss pisze:Czy ktoś z poinformowanych może mi powiedzieć czy znajdą sie jeszcze 4 miejsca na wyjazd do Zielonej , a jeśli tak to czy złapie kogoś w czwartek na treningu żeby sie zapisać. Z góry dzieki!!
-
łukasz
Michal_BC pisze:Właśnie leje deszcz w zielonce :/
I jeszcze jakhttp://www.imgw.pl/wl/internet/aktualna/com_r_i.html
Mi się wydaje że najlepiej jechać przez Wrocław tzn. od Lublina przez Radom, Piotrków ,Bełchatów, Kępno , Wrocław a potem to już rzut beretem do zielonej .Jazda przez wawe a potem na poznań jest zbyt uciązliwa bo tam tir za tirem i o wiele dłuższa droga w kilometrzch bo do samego poznania jest cos koło 500! a do zielonej przez wrocka jest 583 km, to niecałe 10 godzin z przystankami . Tak jak mówiłem pare dni temu jedziemy 2 autkami ale mamy już komplet pasażerów.
sport ponad wszystko ROBERT DADOS NA ZAWSZE W MOJEJ PAMIĘCI
sebastian pisze:Mi się wydaje że najlepiej jechać przez Wrocław tzn. od Lublina przez Radom, Piotrków ,Bełchatów, Kępno , Wrocław a potem to już rzut beretem do zielonej .Jazda przez wawe a potem na poznań jest zbyt uciązliwa bo tam tir za tirem i o wiele dłuższa droga w kilometrzch bo do samego poznania jest cos koło 500! a do zielonej przez wrocka jest 583 km, to niecałe 10 godzin z przystankami . Tak jak mówiłem pare dni temu jedziemy 2 autkami ale mamy już komplet pasażerów.
ta tiry jadą ;p akurat jeżdże tirem i jest zakaz w niedziele :] Pozatym najkrutsza i w miare przyzwoita droga to Radom, Piotków, Leszno :]
Best Club rzÄ…dzi w ISQ...