Ciekawe jaką będzie mieć minę i co będzie gadać jak wygramy w Zielonce
Baraż: Tż Sipma Lublin - Zkż Quick-mix Zielona Góra 52:38
Niezły buraczyna z tego Śwista To jego wypowiedź dla TŻ po meczu w Lublinie "Każdy jest mocny u siebie i to się potwierdziło.Jeździliśmy w Lublinie bardzo dawno temu i było to dla nas zagadką.Widziałem lublinian na meczu ligowym w Gorzowie i wyszedłem po dziewięciu biegach,bo nie było na co patrzeć.Nie mam żadnych obaw przed rewanżem.Odrobimy straty bez problemu"
Nie no a teraz to o co chodzi ?
Rzeczywiście, co za burak, jak może wierzyć w to, ze jego druzyna wygra. Przeciez pewnosc siebie okazują tylko buraki
Tak samo Wy wierzycie w swoje siły jak i my
Co do meczu w Gorzowie to jest prywatne zdanie Piotrka i chyba zapytany mógł je wyrazić ?
Czy własnego zdania tez juz nie można mieć ?
Oj ludzie, zastanówcie sie zanim nawypisujecie głupot.
Pozdro od buraka bo tez jestem pewny siebie
---------------------
57:33 - 17.10.2004
Co do meczu w Gorzowie to jest prywatne zdanie Piotrka i chyba zapytany mógł je wyrazić ?
---------------------
57:33 - 17.10.2004
Ukasz pisze:Nie no a teraz to o co chodzi ?Rzeczywiście, co za burak, jak może wierzyć w to, ze jego druzyna wygra. Przeciez pewnosc siebie okazują tylko buraki
![]()
Ale jest różnica między stwierdzeniem"na pewno wygramy" albo "obiecuję, że wygramy", a naśmiewaniem się z przeciwników. Ciekawe co byś mówił, jakby Karlsson powiedział, że Świst się daje objeżdżać jak małe dziecko(bo rzeczywiście Peter w 13 biegu go niemalże zmiażdżył swoim atakiem), albo jakby Jeleń powiedział, że z waszymi juniorami szkoda jeździć, bo jak można się czegoś nauczyć od kogoś kto jedzie za tobą pół okrążenia(dodam, że rzeczywiśce Marcinkowski tyle przegrywał w każdym biegu).
Niech Świst tego Piszcza i Karlssona najpierw objedzie, a dopiero potem pośmieje się z ich beznadziejności, bo na razie to ma mało powodów do śmiechu. Ale jak to zwykle bywa, nikt takich rzeczy nie odszczeka,jak przyjdzie pora
-
borys88
Widac, że macie kompleksy, moja rada : nie traktujcie tego jako wojne na smierć i życie, a burakami jesteście sami skoro nie umiecie uszanować zdania innej osoby ( w tym przypadku Twistego), skoro mu sie mecz nie podobał bo jeździliście tak jak w niedziele to nie dziwie sie, ze powiedział, ze nie było na co patrzeć ( prawda w oczy kole )
Sprawa 2 : Arek200 - zobaczymy jak Wasi juniorzy spiszÄ… siÄ™ u Nas
i gwarantuje Ci, ze Karlsson nie zrobi kompletu
Objeżdżał Śwista bo dla Twistego to niespotykane rozgrywać zawody na torze przeszkód, najwidoczniej KArlsson juz sie przyzwyczaił .
No i na koniec ..... Świst jest czołowym seniorem w kraju i nie spadnie nigdzie tak samo jak FALUBAZ
Smutne, ze jesteście tak zawistni, ale doprowadzimy Was do porządku w niedziele - wydoimy koze
P.S. a Piszcza wywalili z Panter bo za dobry był ?
ON - wielki pierwszoligowiec buehehe
Sprawa 2 : Arek200 - zobaczymy jak Wasi juniorzy spiszÄ… siÄ™ u Nas
i gwarantuje Ci, ze Karlsson nie zrobi kompletu
No i na koniec ..... Świst jest czołowym seniorem w kraju i nie spadnie nigdzie tak samo jak FALUBAZ
Smutne, ze jesteście tak zawistni, ale doprowadzimy Was do porządku w niedziele - wydoimy koze
P.S. a Piszcza wywalili z Panter bo za dobry był ?
ON - wielki pierwszoligowiec buehehe
Ukasz pisze:skoro mu sie mecz nie podobał bo jeździliście tak jak w niedziele to nie dziwie sie, ze powiedział, ze nie było na co patrzeć ( prawda w oczy kole )![]()
jestem ciekawa jak wobec powyższego określiłbyś jazdę waszych zawodników w niedzielę skoro naszych oceniasz tak negatywnie.
idąc za tym co napisałeś należałoby przypuszczać że obserwując jazdę waszych zawodników Świst wstydził się że jeździ z nimi w jednym teamie.niestety nie miał możliwości opuścić stadionu w trakcie zawodów.
biedak
[quote="Ukasz" i nie spadnie nigdzie tak samo jak FALUBAZ
[/quote]
Dziady jesteście i tyle
i trzęsiecie tam porami jak złoto przed rewanżem a na forum piszesz mi BURAKU o jakims twistym...........
WY JESTESCIE QUICK- MIX A NIE JAKIŚ TAM falubaz a po meczu to wydoicie śwista
[/quote]
Dziady jesteście i tyle
i trzęsiecie tam porami jak złoto przed rewanżem a na forum piszesz mi BURAKU o jakims twistym...........
borys88 pisze:Gdyby liczyły się tylko słowa to Świst byłby IMŚ na żużlu, a tak jest marnym przeciętniakiem,:?
oj gdyby nie wiener neustadt to bylby i to nie raz...
abstrachujac po raz kolejny od jego zachowania- nie macie w Lublinie zadnego zawodnika ktory mialby polowe tych sukcesow co Twisty...
Demon Of The Fall
- _piotrusss
- Kadrowicz
lemmy pisze:borys88 pisze:Gdyby liczyły się tylko słowa to Świst byłby IMŚ na żużlu, a tak jest marnym przeciętniakiem,:?
oj gdyby nie wiener neustadt to bylby i to nie raz...
abstrachujac po raz kolejny od jego zachowania- nie macie w Lublinie zadnego zawodnika ktory mialby polowe tych sukcesow co Twisty...
No popatrz... więkrzość osób stara się oddzielać swoje opinie na temat Śwista jako zawodnika i czlowieka... to co mu zarzucamy nie ma nic wspólnego z tym co prezentuje swoją jazdą. A tu siądzie ci taki ****** i wkłada nam w usta słowa których nikt (lub prawie) nie pwiedział...
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Nie ma u nas czlowieka z takimi sukcesami jak Swist?
A Swist byl 2 razy Druzynowym Mistrzem Swiata jak Peter Karlsson ?
Jerzy Mordel tez swoje zdobyl (nie mowie ze wiecej bo nie mam pewnosci)
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Patrzac na dzisiejsza forme zawodnikow to wiadomo.
No, ale Mordel swoje w karierze osiagna i tego nie wolno mu odbierac. Moze nie bylo tego tyle co u Swista, ale wazne ze bylo.
No, ale Mordel swoje w karierze osiagna i tego nie wolno mu odbierac. Moze nie bylo tego tyle co u Swista, ale wazne ze bylo.
Richie Faulkner:
-
Siwek Patataj
RadeKas pisze:Patrzac na dzisiejsza forme zawodnikow to wiadomo.
Bez jaj. Poza drobnymi sukcesami w młodzieżówce (razem ze Śledziem), to Mordel na żużlu... nie osiągnął nic. Nie mówcie o ZK i którymś tam miejscu w IMP, bo wstyd przypominać okoliczności zdobywania tych laurów przez Jurka.
Tak więc bez jaj, ale porównywanie dorobku Mordela do Śwista jest jak porównywanie "malucha" do tych "skód" co po torze nam ostatnio jeździły.
Z całym szacunkiem dla Mordela, ale był on tylko ligowym wyrobnikiem, takim na 1,500 w najwyższej lidze. I nic ponadto. Przykre, acz prawdziwe.
lucki73
PS. Ale i tak wolę w niedzielę Jurka od kol. Trumińskiego.
_piotrusss pisze:No popatrz... więkrzość osób stara się oddzielać swoje opinie na temat Śwista jako zawodnika i czlowieka... to co mu zarzucamy nie ma nic wspólnego z tym co prezentuje swoją jazdą. A tu siądzie ci taki ****** i wkłada nam w usta słowa których nikt (lub prawie) nie pwiedział...
dziekuje za pochlebna opinie o mnie ( ******)
zreszta co rozsadniejsi koledzy na Forum nie mieli problemow z przeczytaniem ze zrozumieniem o co mi chodzilo
ps i nic Ci w usta nie wkladam, bo jestem normalnej orientacji
Demon Of The Fall
RadeKas pisze:Nie ma u nas czlowieka z takimi sukcesami jak Swist?
no coz, chodzi mi o zawodnikow krajowych
bo Karlsson wiesz - wczoraj Tarnow, dzis Lublin, a jutro ... Ostrow ha ha
Demon Of The Fall
lemmy pisze:no coz, chodzi mi o zawodnikow krajowych
bo Karlsson wiesz - wczoraj Tarnow, dzis Lublin, a jutro ... Ostrow ha ha
To samo można napisac o Świście. Dziś Zielona Dziura, jutro - kazdy klub który da mu więcej kasy. Gdyby nawet Lublin sypnął pożądnym groszem dla niego, to myśle, że jeździłby dla nas hehe. Tylko po co nam burak w zespole?
Ar2rB pisze:lemmy pisze:no coz, chodzi mi o zawodnikow krajowych
To samo można napisac o Świście. Dziś Zielona Dziura, jutro - kazdy klub który da mu więcej kasy. Gdyby nawet Lublin sypnął pożądnym groszem dla niego, to myśle, że jeździłby dla nas hehe. Tylko po co nam burak w zespole?
no coz, chodzi mi o zawodnikow krajowych z osiagnieciami - a takich Lublin nie ma !
ps ja na waszym miejscu uwazalbym na Frankowa - i tak za rok nie bedzie u was jezdzil, nie wazne czy w E-lidze czy w pierwszej.
Kiedys w Ostrowie tez "nagle" przestal jezdzic
Demon Of The Fall
Ar2rB pisze:lemmy pisze:ps ja na waszym miejscu uwazalbym na Frankowa - i tak za rok nie bedzie u was jezdzil, nie wazne czy w E-lidze czy w pierwszej.
Kiedys w Ostrowie tez "nagle" przestal jezdzic
Spokojna głowa. On jeszcze w tym sezonie nie zaczął jeździć więc jak ma "przestać"?
ale to wlasnie od waszej drugiej linii zalezy awans - moze te jego 3-4 pkt beda mialy decydujace znaczenie
Demon Of The Fall
toni pisze:[quote="Ukasz" i nie spadnie nigdzie tak samo jak FALUBAZ![]()
Dziady jesteście i tyle![]()
![]()
![]()
Jeżeli ktoś kogoś wydoi - to Pedersen quick mixa - z kasy
- motorlublin
- Szkółkowicz
lucki73 pisze:RadeKas pisze:Patrzac na dzisiejsza forme zawodnikow to wiadomo.
Bez jaj. Poza drobnymi sukcesami w młodzieżówce (razem ze Śledziem), to Mordel na żużlu... nie osiągnął nic. Nie mówcie o ZK i którymś tam miejscu w IMP, bo wstyd przypominać okoliczności zdobywania tych laurów przez Jurka.
Tak więc bez jaj, ale porównywanie dorobku Mordela do Śwista jest jak porównywanie "malucha" do tych "skód" co po torze nam ostatnio jeździły.
Z całym szacunkiem dla Mordela, ale był on tylko ligowym wyrobnikiem, takim na 1,500 w najwyższej lidze. I nic ponadto. Przykre, acz prawdziwe.
lucki73
PS. Ale i tak wolę w niedzielę Jurka od kol. Trumińskiego.
Ups...
A jakie były te okolicznośći finału ZK 1993 i finału IMP 1993r????
Chętnie poczytam tych rewelacji...
Ps. Osiągnięcia Mordela
Finały MIMP 1989 i 1990
Fianł MMPPK 1989
Finały MDMP 1987 i 1990
Finały ZK 1992 i 1993
Finał SK 1990
Srebrny medela DMP 1991
Finał DPP 1994
Finały IMP 1992 i 1993
Póki co żaden z lubelskich żużlowców nie uplasował się na 5 miejscu w fianle IMP ...