Apator Toruń - Motor Lublin (35:55) 08.06.2025 19:30
- Łoptymista
- Trener
Re: Apator Toruń - Motor Lublin (35:55) 08.06.2025 19:30
W dupach się gamoństwu przewraca z dobrobytu i tyle. Szkoda, że ma komu wziąć tego tałatajstwa za ryj i usadzić.
Ge(L)o pisze:Mam przeczucie, że skończy się oklepem gdzieś na trasie, na mieście lub nawet na stadionie. Tylko oberwą też niewinni. A jest na sektorze dużo normalnych ludzi, kobiet, ludzi starszych, małych dzieci...
W tamtym roku już była zasadzka na nas na trasie do Torunia. Na jednym z MOPów w porę policja się zorientowała, że zwiadowcy z Torunia zjechali ile nas wszystkich jest i zatrzymali ich w łazience w Maczku :D Od tamtego miejsca już w eskorcie jechaliśmy.
niespokojny pisze:Kto odpowiada za te zorganizowane wyjazdy?
Nie będę nazwiskami pisał, ale organizatorów jest co najmniej dwóch. Jedne wyjazdy organizuje Euphoria, a drugie Pierwszy Wiraż. Niezbyt przepadają za sobą obie grupy.
Też byłem w Toruniu i niestety potwierdzam to wszystko i mam identyczne odczucia. To smutne, jak szybko zrównaliśmy w dół od "najlepszych kibiców w Polsce" do totalnej patologii.
Goście z szalikami nie dość że nie zostali spacyfikowani przez nikogo z SE, to jeszcze w pewnym momencie jeden z nich dostał nawet do ręki mikrofon i zaczął prowadzić "doping" - jakieś bluzgi na Apator.
A to wszystko w połączeniu z licznymi grupkami zupełnie niekumatych pikników, beztrosko spacerujących w barwach po przydrożnych MOPach, czy nawet po samym Toruniu. Kwestia czasu aż komuś stanie się krzywda. I najprawdopodobniej za tych nawalonych patusów oberwie ktoś niewinny.
Goście z szalikami nie dość że nie zostali spacyfikowani przez nikogo z SE, to jeszcze w pewnym momencie jeden z nich dostał nawet do ręki mikrofon i zaczął prowadzić "doping" - jakieś bluzgi na Apator.
A to wszystko w połączeniu z licznymi grupkami zupełnie niekumatych pikników, beztrosko spacerujących w barwach po przydrożnych MOPach, czy nawet po samym Toruniu. Kwestia czasu aż komuś stanie się krzywda. I najprawdopodobniej za tych nawalonych patusów oberwie ktoś niewinny.
Saeyl pisze:Ge(L)o pisze:Mam przeczucie, że skończy się oklepem gdzieś na trasie, na mieście lub nawet na stadionie. Tylko oberwą też niewinni. A jest na sektorze dużo normalnych ludzi, kobiet, ludzi starszych, małych dzieci...
W tamtym roku już była zasadzka na nas na trasie do Torunia. Na jednym z MOPów w porę policja się zorientowała, że zwiadowcy z Torunia zjechali ile nas wszystkich jest i zatrzymali ich w łazience w Maczku :D Od tamtego miejsca już w eskorcie jechaliśmy.niespokojny pisze:Kto odpowiada za te zorganizowane wyjazdy?
Nie będę nazwiskami pisał, ale organizatorów jest co najmniej dwóch. Jedne wyjazdy organizuje Euphoria, a drugie Pierwszy Wiraż. Niezbyt przepadają za sobą obie grupy.
I w jednej i drugiej grupie,widziałem ta patologię na finale we Wrocławiu,plus do tego osoby utożsamiające się z naszym klubem... dlatego siedząc w domu przed tv nie wstydze się i nie muszę się denerwować.
O poziomie odklejenia niektóry najlepiej świadczy to, co ktoś wypisuje (zgłasza, moderuje?) tutaj:
https://kibice.fandom.com/pl/wiki/Speedway_Motor_Lublin
Dotychczas sądziłem, że to inicjatywa jakiegoś pryszczatego 12 latka, ale czytając to, co piszecie zaczynam mieć wątpliwości czy nie firmuje tego SE :o
https://kibice.fandom.com/pl/wiki/Speedway_Motor_Lublin
Dotychczas sądziłem, że to inicjatywa jakiegoś pryszczatego 12 latka, ale czytając to, co piszecie zaczynam mieć wątpliwości czy nie firmuje tego SE :o