Baraż: Tż Sipma Lublin - Zkż Quick-mix Zielona Góra 52:38

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Gosia
Szkółkowicz

#726 Postautor: Gosia » 13 października 2004, o 21:21

Niezły buraczyna z tego Śwista To jego wypowiedź dla TŻ po meczu w Lublinie "Każdy jest mocny u siebie i to się potwierdziło.Jeździliśmy w Lublinie bardzo dawno temu i było to dla nas zagadką.Widziałem lublinian na meczu ligowym w Gorzowie i wyszedłem po dziewięciu biegach,bo nie było na co patrzeć.Nie mam żadnych obaw przed rewanżem.Odrobimy straty bez problemu"
Ciekawe jaką będzie mieć minę i co będzie gadać jak wygramy w Zielonce :)

Geest
Senior

#727 Postautor: Geest » 13 października 2004, o 22:14

Gosia pisze:Ciekawe jaką będzie mieć minę i co będzie gadać jak wygramy w Zielonce :)

jak to jaka? tepa, jak zwykle...

Awatar użytkownika
Ukasz

#728 Postautor: Ukasz » 13 października 2004, o 23:48

Nie no a teraz to o co chodzi ? :P Rzeczywiście, co za burak, jak może wierzyć w to, ze jego druzyna wygra. Przeciez pewnosc siebie okazują tylko buraki :P
Tak samo Wy wierzycie w swoje siły jak i my :D
Co do meczu w Gorzowie to jest prywatne zdanie Piotrka i chyba zapytany mógł je wyrazić ?
Czy własnego zdania tez juz nie można mieć ? :P
Oj ludzie, zastanówcie sie zanim nawypisujecie głupot.
Pozdro od buraka bo tez jestem pewny siebie :P

---------------------
57:33 - 17.10.2004

Krychs
Senior

#729 Postautor: Krychs » 14 października 2004, o 00:28

Ukasz pisze:Pozdro od buraka bo tez jestem pewny siebie :P

---------------------
57:33 - 17.10.2004

Jeśli nie potrafisz odróżnić pewnośći siebie i przekonania o własnych umiejętnościach od chamstwa i zarozumialstwa ze strony Świstaka to faktycznie jesteś burakiem...

arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#730 Postautor: arek200 » 14 października 2004, o 00:56

Ukasz pisze:Nie no a teraz to o co chodzi ? :P Rzeczywiście, co za burak, jak może wierzyć w to, ze jego druzyna wygra. Przeciez pewnosc siebie okazują tylko buraki :P
Tak samo Wy wierzycie w swoje siły jak i my :D
Co do meczu w Gorzowie to jest prywatne zdanie Piotrka i chyba zapytany mógł je wyrazić ?
Czy własnego zdania tez juz nie można mieć ? :P
Oj ludzie, zastanówcie sie zanim nawypisujecie głupot.
Pozdro od buraka bo tez jestem pewny siebie :P

Ale jest różnica między stwierdzeniem"na pewno wygramy" albo "obiecuję, że wygramy", a naśmiewaniem się z przeciwników. Ciekawe co byś mówił, jakby Karlsson powiedział, że Świst się daje objeżdżać jak małe dziecko(bo rzeczywiście Peter w 13 biegu go niemalże zmiażdżył swoim atakiem), albo jakby Jeleń powiedział, że z waszymi juniorami szkoda jeździć, bo jak można się czegoś nauczyć od kogoś kto jedzie za tobą pół okrążenia(dodam, że rzeczywiśce Marcinkowski tyle przegrywał w każdym biegu).

Niech Świst tego Piszcza i Karlssona najpierw objedzie, a dopiero potem pośmieje się z ich beznadziejności, bo na razie to ma mało powodów do śmiechu. Ale jak to zwykle bywa, nikt takich rzeczy nie odszczeka,jak przyjdzie pora

borys88

#731 Postautor: borys88 » 14 października 2004, o 09:40

Gdyby liczyły się tylko słowa to Świst byłby IMŚ na żużlu, a tak jest marnym przeciętniakiem, ktry od przyszłego sezonu będzie jeździł w I lidze, chyba, że ktoś go zechce kupić :?

Awatar użytkownika
Ukasz

#732 Postautor: Ukasz » 14 października 2004, o 19:21

Widac, że macie kompleksy, moja rada : nie traktujcie tego jako wojne na smierć i życie, a burakami jesteście sami skoro nie umiecie uszanować zdania innej osoby ( w tym przypadku Twistego), skoro mu sie mecz nie podobał bo jeździliście tak jak w niedziele to nie dziwie sie, ze powiedział, ze nie było na co patrzeć ( prawda w oczy kole ) :D
Sprawa 2 : Arek200 - zobaczymy jak Wasi juniorzy spiszÄ… siÄ™ u Nas
i gwarantuje Ci, ze Karlsson nie zrobi kompletu :D Objeżdżał Śwista bo dla Twistego to niespotykane rozgrywać zawody na torze przeszkód, najwidoczniej KArlsson juz sie przyzwyczaił .
No i na koniec ..... Świst jest czołowym seniorem w kraju i nie spadnie nigdzie tak samo jak FALUBAZ :D
Smutne, ze jesteście tak zawistni, ale doprowadzimy Was do porządku w niedziele - wydoimy koze :lol:

P.S. a Piszcza wywalili z Panter bo za dobry był ? :mrgreen:
ON - wielki pierwszoligowiec buehehe

Awatar użytkownika
toni

#733 Postautor: toni » 14 października 2004, o 20:13

WIĘKSZEGO BURAKA, PROSTAKA I PRYMITYWA JAK TEN ŚWIST TO NIE WIDZIAŁEM......
SZCZEGÓLNIE "LUBIE" JEGO WYPOWIEDZI DO KAMERY PRZY OKAZJI RELACJI NP: W POLSACIE.
JAK SIĘ ZDENERWUJE TO WYCHODZI MU SŁOMA Z BUTÓW :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

JAG
Senior

#734 Postautor: JAG » 14 października 2004, o 20:17

Ukasz pisze:skoro mu sie mecz nie podobał bo jeździliście tak jak w niedziele to nie dziwie sie, ze powiedział, ze nie było na co patrzeć ( prawda w oczy kole ) :D

jestem ciekawa jak wobec powyższego określiłbyś jazdę waszych zawodników w niedzielę skoro naszych oceniasz tak negatywnie.
idąc za tym co napisałeś należałoby przypuszczać że obserwując jazdę waszych zawodników Świst wstydził się że jeździ z nimi w jednym teamie.niestety nie miał możliwości opuścić stadionu w trakcie zawodów.
biedak

Awatar użytkownika
toni

#735 Postautor: toni » 14 października 2004, o 20:21

[quote="Ukasz" i nie spadnie nigdzie tak samo jak FALUBAZ :D
Smutne, ze jesteście tak zawistni, ale doprowadzimy Was do porządku w niedziele - wydoimy koze
[/quote]

Dziady jesteście i tyle :lol: :lol: :lol:
i trzęsiecie tam porami jak złoto przed rewanżem a na forum piszesz mi BURAKU o jakims twistym...........
WY JESTESCIE QUICK- MIX A NIE JAKIŚ TAM falubaz a po meczu to wydoicie śwista

lemmy

#736 Postautor: lemmy » 14 października 2004, o 21:24

borys88 pisze:Gdyby liczyły się tylko słowa to Świst byłby IMŚ na żużlu, a tak jest marnym przeciętniakiem,:?

oj gdyby nie wiener neustadt to bylby i to nie raz...
abstrachujac po raz kolejny od jego zachowania- nie macie w Lublinie zadnego zawodnika ktory mialby polowe tych sukcesow co Twisty...
Demon Of The Fall

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#737 Postautor: _piotrusss » 14 października 2004, o 21:30

lemmy pisze:
borys88 pisze:Gdyby liczyły się tylko słowa to Świst byłby IMŚ na żużlu, a tak jest marnym przeciętniakiem,:?

oj gdyby nie wiener neustadt to bylby i to nie raz...
abstrachujac po raz kolejny od jego zachowania- nie macie w Lublinie zadnego zawodnika ktory mialby polowe tych sukcesow co Twisty...

No popatrz... więkrzość osób stara się oddzielać swoje opinie na temat Śwista jako zawodnika i czlowieka... to co mu zarzucamy nie ma nic wspólnego z tym co prezentuje swoją jazdą. A tu siądzie ci taki ****** i wkłada nam w usta słowa których nikt (lub prawie) nie pwiedział...
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#738 Postautor: RadeKas » 14 października 2004, o 22:28

Nie ma u nas czlowieka z takimi sukcesami jak Swist?

A Swist byl 2 razy Druzynowym Mistrzem Swiata jak Peter Karlsson ?

Jerzy Mordel tez swoje zdobyl (nie mowie ze wiecej bo nie mam pewnosci)
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Gość

#740 Postautor: Gość » 14 października 2004, o 22:51