Motor Lublin w sezonie 2025
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Re: Motor Lublin w sezonie 2025
Łączmy kropki. Dla mnie Piter na dłuższy okres. Dlaczego? Bo moim zdaniem niestety Ferdek będzie zmierzał ku końcowi i za niego wejdzie Mateusz C.
Jak dla mnie szykują się dwa, może trzy sezony na przeczekanie - w tym czasie będzie odremontowany stadion i co daj Boże po zmianie władzy główni sponsorzy znowu będą generować zyski. Kuba zdecydował się na opcję mniej drastyczną niż to zrobili w Sparcie, gdzie jechali o utrzymanie. Wiedział, że rozbiórka Motoru, która ma miejsce będzie fatalnie przyjęta więc musi zasypać dziury, żeby być w miarę bezpiecznym. I tak - mając Zmarzlika w składzie realnie zawsze można myśleć o medalach. Dlatego ja bym się do Pitera (którego bardzo lubię i szanuję) nie przyzwyczajał pod kątem długofalowym. Po zachowaniu Domina jestem bardzo rozczarowany...
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Przyjście Bieńkowskiego do Falubazu, miłość Przyjemskiego do Polonii i zmęczenie mechaników Holdera długimi wyjazdami nie mają nic wspólnego z tym, kto aktualnie rządzi krajem.
Na przeczekanie to jedzie Gorzów wstawiając Kroka i Chatłasa a nie Motor, który na przyszły sezon ma 3 gości z TOP 10 GP.
Też liczę, że Azoty się jeszcze podniosą.
Gelo pisze: co daj Boże po zmianie władzy główni sponsorzy znowu będą generować zyski.
Też liczę, że Azoty się jeszcze podniosą.