Ostateczna rozgrywka: ZKŻ Zielona Góra : TŻ Sipma Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Michael

#251 Postautor: Michael » 15 października 2004, o 13:21

Ale lipa troche .
W meczu jedzie Nicki Pedersen.

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#252 Postautor: Prymus » 15 października 2004, o 13:31

hatebreed pisze:A tak poważnie to Falubaz będzie miał naprawdę ciężkie zadanie...

My raczej tez nie bedziemy mieli lekko... Dla obu druzyn mecz nerwow, moze sie okazac ze z tej wojny zwyciesko wyjdzie po prostu silniejszy psychicznie zespół (czyt. TŻ :D ). Cholera wie co pogoda zrobi z torem i moze sie okazac ze spotkanie bedzie wygladalo podobnie do tego z niedzieli. W koncu czasem zeby nie wiem co nie da sie z torem zrobic cudow.

Pozdro
Obrazek

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#253 Postautor: Maxx » 15 października 2004, o 13:47

Gawrzyk pisze:w lidze jedzie druzyna. jesli druzyna wygrywa to i ten co zrobil 2 punkty jest zwyciezca, jesli druzyna dostaje lanie to i zawodnik chocby zrobil komplet jest przegranym...tak trzeba rozumiec wpis maxa.

Dokładnie o to mi chodziło. Świst wypowiadał się w bardzo lekceważącym tonie o nas a wracał do Zielonej jak cały ZKŻ przegrany. dostał jedną nauczkę, dostanie i drugą, bo w jednym z wywiadów z uśmiechem powiedział, że taką przewagę jaką ma Lublin po pierwszym meczu to oni z palcem w nosie odrobią. Znowu przemawia przez niego cwaniactwo i zbytnia pewność siebie. Pan Świst totalnie nie docenia nas jako drużyny, która jest w stanie spuścić ligę niżej jego ZKŻ. A że jest w stanie to o tym mam nadzieję najwiekszy zielonogórski cwaniak przekona się już pojutrze :twisted: