Żużel w TV

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Klops1
Senior

Re: Żużel w TV

#22526 Postautor: Klops1 » 30 listopada 2025, o 16:31

Rusek pisze:No tak, teraz MM twierdzi że najlepszy trener to Baron. Zagar to ciekawa postać, mówi co myśli, nie cukruje, nie kombinuje. Zawsze go lubiłem.

Zagar swój chlop. Pamiętam jak wygrał GP lata temu, chyba w jakiejś Finlandii czy gdzieś tam i pierwsze co powiedział do mikrofonie po ceremonii to

"I'm not a virgin anymore"

xD

go!
Trener

#22527 Postautor: go! » 1 grudnia 2025, o 10:44

KrzyczącyK1b1c pisze:Największe gry wideo na świecie są piracone, Netflix jest piracony, muzyka jest piracona, a silniki miałyby być tak zabezpieczone, by nikt ich nie mógł ruszyć?

Nie zrozumiales mnie. Chodzilo mi o to, ze producent powinien robic taki silnik, zeby zadne tuningi nic nie dawaly albo efekty nie byly warte nakladow. Jednym slowem powinni sami je tuningowac przed zlozeniem i robic je tak perfekcyjnie, zeby nie bylo co poprawiac.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#22528 Postautor: Cooper » 1 grudnia 2025, o 11:02

Przecież to abstrakcja o czym tutaj jest mowa. W każdym okresie istnienia żużla były modyfikacje i szukanie przewagi technologicznej. Żeby tego uniknąć to GKSŻ chyba musiałby być właścicielem całych motocykli i podstawiać je tylko na zawody, a i to nie dałoby gwarancji że są równomiernie serwisowane. To jest jakaś mitomania to gadanie o równym sprzęcie etc.

go! pisze:Chodzilo mi o to, ze producent powinien robic taki silnik, zeby zadne tuningi nic nie dawaly albo efekty nie byly warte nakladow.

Jakieś pomysły? :)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

go!
Trener

#22529 Postautor: go! » 1 grudnia 2025, o 11:34

Cooper pisze:Jakieś pomysły? :)

Absolutnie zadnych! Dlatego ja nie jestem za rownoscia i likwidacja tuningu. Powiedzialem tylko, ze poki tuning daje przewage w stosunku do firmowego to bedzie istnial. W iPhonach np. tuning sie nie oplaca, nikt chyba procesorow nie kreci ani nie rozbudowuje pamieci.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#22530 Postautor: papi » 1 grudnia 2025, o 11:36

Jakby stuningowanie iphone'a dawało korzyści liczone w setkach tysięcy to na pewno chętni by się znaleźli

go!
Trener