Lista życzeń
Lista życzeń
Lista życzeń kibiców Tż-tu na przyszły sezon.
Chciałbym żebyscie tu napisali kogo chcielibysce widziec w przyszłym sezonie na alejach zygmuntowskich
Chciałbym żebyscie tu napisali kogo chcielibysce widziec w przyszłym sezonie na alejach zygmuntowskich
Re: Lista życzeń
Zyga pisze:Lista życzeń kibiców Tż-tu na przyszły sezon.
temat juz istnieje " skład marzeń"
-Remont stadionu (lawki, naglosnienie, oswietlenie)
-Pozyskanie kolejnych sponsorow, dzieki ktorym bedziemy mogli kupic nowych zawodnikow
-rozwoj szkolki zuzlowej
-wzrost umiejetnosci naszych juniorow
-swietny sprzet
-E-LIGA !!!!!
-duza frekwencja na kazdym meczu
-wspaniala atmosfera na stadionie
-powalajaca oprawa
.....and many more.....
-Pozyskanie kolejnych sponsorow, dzieki ktorym bedziemy mogli kupic nowych zawodnikow
-rozwoj szkolki zuzlowej
-wzrost umiejetnosci naszych juniorow
-swietny sprzet
-E-LIGA !!!!!
-duza frekwencja na kazdym meczu
-wspaniala atmosfera na stadionie
-powalajaca oprawa
.....and many more.....
-
Gość
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
a do tego bym dodał wstęp za darmo na mecze, albo nie, niech nam płacą za to, a co!! W końcu my tu nasz czas tracimy i jeszcze mam za to płacić
Zauważyłem że robi się coraz większy burdel, ale cóż zrobić, jak Gawrzyk wraca z Zielonej. A słyszeliście tą relację? I jemu nie udało się uniknąć lapsusów - Mariusz Knapp, hehe
Zauważyłem że robi się coraz większy burdel, ale cóż zrobić, jak Gawrzyk wraca z Zielonej. A słyszeliście tą relację? I jemu nie udało się uniknąć lapsusów - Mariusz Knapp, hehe
Erwin pisze:Lepszy był ten prowadzący: ".. i wracamy do Słupska ..." dobre .. , albo Gawrzyk chciał powiedzieć koniec marzeń, a wyszło "korzeń"
I tak trzeba powiedziec ze relacja byla naprawde niezla !
W porownaiu do tego co bylo wczesniej to bylo naprawde super!
Nawet prowadzacy sie postaral ;]
Miejmy nadzieje ze w przyszlym sezonie z kazdego meczu beda takie relacje jak ta dzisiejsza z ZG
Pozdro.
-
Gość
ludzie piszcie liste zyczen co do zawdoników!!!
moja lista zyczen jest taka!!
piszcz - zostaje
knapp - zostaje,
karlsson - zostaje,
franków, truminski,mordel,stachyra, - wielki out!!! zmienic kompletnie sklad tak jak zrobil to lotos!! chcial e-lige to i ma, ma kase, jest sponsor, to i e-lige mająąąą!! a my?? mamy kase i sponsora i co?? efekt kazdy kibic w polsce niestety wie ;(
moja lista zyczen jest taka!!
piszcz - zostaje
knapp - zostaje,
karlsson - zostaje,
franków, truminski,mordel,stachyra, - wielki out!!! zmienic kompletnie sklad tak jak zrobil to lotos!! chcial e-lige to i ma, ma kase, jest sponsor, to i e-lige mająąąą!! a my?? mamy kase i sponsora i co?? efekt kazdy kibic w polsce niestety wie ;(
-
łukasz
Jestem zdania ze wzmocnic sklad jednym seniorem i jednym juniorem.
senior: T. Rempala
junior: trudno powiedziec moze Buczkowski?
jesli chodzi o stranieri to chyba Peter jeszcze nie dal odpowiedzi ale jesli sie zgodzi to jak najbrdziej.
co do reszty naszych to zostaja:
Grzesiek, Tomek i Mariusz.
Jesli Daniel i Seba nigdzie nie pojda to niech stanowia zaplecze i walcza o miejsce w skladzie.
senior: T. Rempala
junior: trudno powiedziec moze Buczkowski?
jesli chodzi o stranieri to chyba Peter jeszcze nie dal odpowiedzi ale jesli sie zgodzi to jak najbrdziej.
co do reszty naszych to zostaja:
Grzesiek, Tomek i Mariusz.
Jesli Daniel i Seba nigdzie nie pojda to niech stanowia zaplecze i walcza o miejsce w skladzie.
- _piotrusss
- Kadrowicz
Odnośnie Petera to ja jednak nie chciałbym go widywać w przyszłym sezonie z koziolkiem na plastronie... Dla mnieo to ten gościo już się powoli wypala, najlepsze czasy ma juz za sobą. Teraz gdy liczba uczestników GP jest zmneijszona, to możemy zakontraktowac młodego i zdolnego zawodnika z zagranicy, coś w stylu Lee w tamtym sezonie. Peter już lepszy nie będzie, a jak widzimy potrafi przywieśc w meczu 15 a potrafi jechac ostatni, podczas gdy nasz junior jedzie pierwszy...
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski