Niestety ale na extralige musimy poczekać
- WojtekF
- Szkółkowicz
Hollywood napisał: [quote]Być może dzieli na wiele , ale łączy nienawiść do zielonogórskich cweli. [/quote] natomiast yarbi napisał, iż nic tak nie łączy jak wspólny wróg. Ludzie załamujecie mnie wszyscy, Wasze zachowanie jest żenujące. Zamiast ignorować wypowiedzi niewyżytego fanatyka z Wrocławskiej, Wy zaczynacie wrogów szukać. Takie jełopy, jak Ci którzy rzucali w Was kamieniami czy spalili Waszą flagę zdarzają się wszędzie. Mnie osobiście jest przykro z tego powodu, ale co tu zrobić. Super, że szukacie przyjaciół(Gorzów), ale nie znaczy to, że wrogów musicie szukać. Przecież sami piszecie, iż odcinacie się od piłki nożnej i huligaństwa Motoru.
P.S. Zmieniłeś Hollywood emblemat i podpis, ale Twój wcześniejszy emblemat i podpis były równie prowokujące, jak ta flaga z Pacanowem.
Pozdrawiam
P.S. Zmieniłeś Hollywood emblemat i podpis, ale Twój wcześniejszy emblemat i podpis były równie prowokujące, jak ta flaga z Pacanowem.
Pozdrawiam
Gratuluje wam przyjażni z gorzówkiem łatwiej wam będzie razem spędzić kolejne 10 lat na zapleczu ekstraligi. Kto z was byl na meczu w Zielonej zobaczyl na wlasne oczy jak organizuje sie zawody ekstraligowe i wam po prostu jeszcze wiele do tego brakuje pod każdyw względem, jedynie kibice nie zawiedli i za to szacunek. A ten idiota niby fanatyk z ZG to jakiś szczególny przypadek i nim prosze sie nie przejmować- na flagach Falubazu nigdy nie było i nie bedzie żanych rasistowskich czy nazistowskich symboli-jesteśmy od tego bardzo daleko.
FALUBAZ-SPARTA-WYBRZEŻE
FALUBAZ-SPARTA-WYBRZEŻE
wyjazd
dziękuje Serdecznie zawodnikom,że przez cały sezon dostarczyli wielu emocji, może i wierzyłem w awans,lecz tylko sercem,ponieważ wiadomo,że organizacyjnie,sprzętowo i umiejętnościami jeszcze odbiegamy od E Ligi!!! postawa pseudokibiców była fatalna,ale to chyba z definicji wychodziło,jechaliśmy przec całą Polskę,żeby rzucano w nas kamieniami i wyzwyskami,
pytanie do klubu z ZG: czy dużo kosztuje,by kibicy przyjezdni nie musieli siedziec obok fan klubu swojego zespołu???
ogólnie było to wszystko niesmaczne,zamiast się cieszyć ze swoimi zawodnikami z utrzymania,skupili uwagę na obrażaniu Nas
pozdrawiam
pytanie do klubu z ZG: czy dużo kosztuje,by kibicy przyjezdni nie musieli siedziec obok fan klubu swojego zespołu???
ogólnie było to wszystko niesmaczne,zamiast się cieszyć ze swoimi zawodnikami z utrzymania,skupili uwagę na obrażaniu Nas
pozdrawiam
-
Gość
(Wojtek F )
Jak dobrze wiesz w sporcie dużą role spełniaja kibice.
Żużel to dyscyplina która jest wybitnie ekscytującą i powodująca w kibicach różne reakcje , zachowania.
Oczywiście nie mówie tu o odnoszeniu sie do piłkarskich stadionowych hooliganów , ale każdy ma swoje nerwy i emocje , które okazuje w rózny sposób.
Jeżeli cały czas słyszy sie naśmiewanie , wyzwiska i prowokacje ze storny kibiców przeciewych oraz to co pokazali Falubaze na meczu w niedziele , nie mozna obok tego przejść obojętnie !!!
Nie jestem żadnym hooliganem czy awanturnikiem , ale nikt nie będzie sie naśmiewał z mojego miasta oraz szydzil z mojej drużyny a szególnie takie prowincjonalne kur... z zielonej góry.
Temat tem jest o tyle dobry , że można powiedzieć sobie śmiało , że kibice żużlowi są o tyle inny o hooliganów stadionowych , że naogół rzucają sie wyzwiskami bez niepotrzebnych awantur i bójek.
Czy to nie jest jakieÅ› rozwiÄ…zanie ???
Moim zdaniem osoba która przejawia jakieś tam emocjonalne zażyłości ze sportem (kibice) lepiej niech przyjdą na stadion żużlowy sobie pokrzyczeć , niż chodzić na piłke i rozbić rozruby czy awantury.
Oczywiście ani ty Wojtek F ani nikt kto by chciał uleczyć proces " sprzeczek kibiców " tego nie zrobi , to ten " problem " zawsze był i będzie .
To jest Sport - emocji nikt nie powstrzyma.
Jak dobrze wiesz w sporcie dużą role spełniaja kibice.
Żużel to dyscyplina która jest wybitnie ekscytującą i powodująca w kibicach różne reakcje , zachowania.
Oczywiście nie mówie tu o odnoszeniu sie do piłkarskich stadionowych hooliganów , ale każdy ma swoje nerwy i emocje , które okazuje w rózny sposób.
Jeżeli cały czas słyszy sie naśmiewanie , wyzwiska i prowokacje ze storny kibiców przeciewych oraz to co pokazali Falubaze na meczu w niedziele , nie mozna obok tego przejść obojętnie !!!
Nie jestem żadnym hooliganem czy awanturnikiem , ale nikt nie będzie sie naśmiewał z mojego miasta oraz szydzil z mojej drużyny a szególnie takie prowincjonalne kur... z zielonej góry.
Temat tem jest o tyle dobry , że można powiedzieć sobie śmiało , że kibice żużlowi są o tyle inny o hooliganów stadionowych , że naogół rzucają sie wyzwiskami bez niepotrzebnych awantur i bójek.
Czy to nie jest jakieÅ› rozwiÄ…zanie ???
Moim zdaniem osoba która przejawia jakieś tam emocjonalne zażyłości ze sportem (kibice) lepiej niech przyjdą na stadion żużlowy sobie pokrzyczeć , niż chodzić na piłke i rozbić rozruby czy awantury.
Oczywiście ani ty Wojtek F ani nikt kto by chciał uleczyć proces " sprzeczek kibiców " tego nie zrobi , to ten " problem " zawsze był i będzie .
To jest Sport - emocji nikt nie powstrzyma.
FANATYK_Z_WROCÅAWSKIEJ pisze:StoÅ‚ek czy jak tam na ciebie w Koziarnii wolaja, leszczykiem to mozesz nazywac listonosza ktorego zapewne jestes pomiotem jak twoj stary skalad zuki w fabryce, spreparowaliscie tor, sam to widizalem w tym waszym katolickim miescie ktore jest zakala calej polski! HAIL!!!!, a swistowi to mozesz na czele ze swoimi zalosnymi kolezkami(ktorzy nawet nie potrafili swojej flagi obronc:)) motory myc, dostaliscie lekcje speedwaya i jeszcze nie raz ja dostaniecie bo macie debila trenera, zawodnikow ktorzy sa totalnymi odpadami z calej polski czyli nieudacznikami na czele z tym okularnikiem, a jak sie martwiliscie jak sobie u nas poradzi to trza bylo przesledzic jak jezdzil u Hanysow(RkM) na naszym torze:)) mylleliscie ze przyjedziecie ze swoimi katolickimi ryjami i zdabedziecie VESTUNG GRUNBERG? zenujacy jest wasz stadion, zawodnicy, kibice smieszni i te szmaty co zwiecie flagami!! uczcie sie albo ogladajcie w Tv e-lige:) na waszym "stadionie" czulem sie jak pan a wasza radosc po ukartowanym zwyciestwie byl dal mnie smieszna tak jak jestesie wy wszyscy co mysleliscie ze macie e-lige!!
WY KATOLE , MY DIABLY!!
a tak na marginesie kiedys probowalo gniezno do nas podskoczyc i tak jak u was bicie piany , kasa itd i zesmy ich wyleczyli tak jak was:) a teraz co w gnieznie maja..........i u was bedzie to samo a na waszym czyms co zwiecie stadionem , lepiejzbudujcie skocznie narciarska moze waszym asiora bedzie w tym sporcie lepiej szlo:)
bez wyrazow szacunku:)
W Pacanowie kozy kuja a w grunbergu je demoluja!!!!:)
HAIL HAIL HAIL!!
odpadem to ty jesteÅ›.
gdyby się nasi lepiej postarali to cienko byście przędli,ale co sie odwlecze...za rok jak się nie wzmocnicie to zlatujecie z ostatniego miejsca,bez baraży.
zastanów się lepiej czym się chwalisz bo nam głupota nie imponuje
pozdro dla normalnych kibiców
FANATYK_Z_WROCÅAWSKIEJ pisze:jestem dumny ze na mojej ziemi zyli i panowali Wielcy Geramanie! Hail Hail Hail!
a u was ruskie cepy i kler!!!!
i nie bij piany bekarcie!
Taki z ciebie Germanin, jak ze Å›wiÅ„skiej dupy trÄ…ba!!! I jeszcze niewyedukowany debil!!! ChodziÅ‚eÅ› kiedyÅ› do szkoÅ‚y, przeczytaÅ‚eÅ› jakÄ…Å› książkÄ™ o historii twojej "twierdzy"? Wszyscy Niemcy wyjechali z niej w 1945 roku, a na ich miejsce sprowadzili siÄ™ przesiedleÅ„cy zza Bugu! Tak, z tamtÄ…d pochodzi twoja rodzina! Spod Tarnopola, Å»ytomierza albo BrzeÅ›cia!. Jak masz na nazwisko? Fedorczuk, Pilipiuk, Ostapczuk czy Popenko? Zapytaj dziadka, czy jeszcze umie mówić po ukraiÅ„sku, czy już nauczyÅ‚ siÄ™ polskiego? Całę lubuskie to przesiedleni UkraiÅ„cy i ChachÅ‚y! Do tego trochÄ™ Åemków.
Przepraszam wszystkich, którzy żywią sympatię do naszych wschodnich sąsiadów. Sam nie mam nic przeciwko Ukraińcom, co więcej mam na Ukrainie wielu przyjaciół. Poprostu nie mogłem zdzierżyć ignorancji tego volksduetcha z ZG!
Ja odnośnie meczu mam jeszcze tylko jedno spostrzeżenie. Nigdy jeszcze nie widziałem tak beznadziejnych kibiców jak fani myszki miki. Chamstwo, głupota posunięta do rzucania kawałkami stylisk od flag, siedzeń oraz kamieniami i te wspaniałe pieśni. Jak dla mnie ekstraliga, pełną gębą ... wieśniaka, któremu przez pomyłke wydaje się że jest obywatelem Europy. I gratulacje dla zielonogórskich policjatnów, którzy cały mecz zajmowali się kibicowaniem swojakom, a na pytanie co mają zamiar zrobić z osobami, które rzucają różne przedmioty w nasz sektor zaczęli ubolewać na temat kulawego prawodawstwa w naszym kraju. Przy takich stróżach prawa czuję się bezpiecznie, bo wiem, że jak mnie złapie na radar to dopiero jeden z drugim pokaże jaki jest odważny...
Kochani kibice z Lublina
Rozpisujecie się o mieście i chamskich kibicach a nie o tym co najważniejsze - mecz. Zapominacie że na tym stadionie oprócz garstki pseudo kibiców było około 10.000 innych a przede wszystkim kulturalnych kibiców, którzy wiedzą co to kibicowanie i miłość do własnego klubu. Ja uważam że wynik meczu nie oddaje dramaturgii i emocji. Mecz naprawdę był emocjonujący i mógł się podobać kibicom z całej Polski. Gratuluję wam postawy i wspaniałego przyjęcia mnie w Lublinie. Pozdrawiam i życzę wam powodzenia w przyszłym sezonie.
Rozpisujecie się o mieście i chamskich kibicach a nie o tym co najważniejsze - mecz. Zapominacie że na tym stadionie oprócz garstki pseudo kibiców było około 10.000 innych a przede wszystkim kulturalnych kibiców, którzy wiedzą co to kibicowanie i miłość do własnego klubu. Ja uważam że wynik meczu nie oddaje dramaturgii i emocji. Mecz naprawdę był emocjonujący i mógł się podobać kibicom z całej Polski. Gratuluję wam postawy i wspaniałego przyjęcia mnie w Lublinie. Pozdrawiam i życzę wam powodzenia w przyszłym sezonie.