Nasi rywale - 2026
Re: Nasi rywale - 2026
To jeszcze raz - nie ma mojej zgody aby gość spod Lublina kontestował dokonania i funkcjonowanie najlepszego klubu w Polsce na forum LUBELSKIM na zasadzie: wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Brak zgody będę wyrażał na wszystkie dostępne sposoby. Od prawdy jeszcze nikt nie zachorował.
#Urzekła_mnie_Twoja_histeria
Jakby forum miało drzwi to pewnie padłbyś przy nich Rejtanem
Jakby forum miało drzwi to pewnie padłbyś przy nich Rejtanem
Mam samozwańczą misję niesienia kaganka oświaty ;) "KIbic" w loginie powinien zobowiązywać.
A gdyby ten kibic był z centrum Lublina to wziąłbyś to na klatę?
Nie niesiesz żadnego kaganka oświaty tylko pogardę dla wszystkich dookoła i przekonanie o własnej wyższości nad innymi :)
Nie niesiesz żadnego kaganka oświaty tylko pogardę dla wszystkich dookoła i przekonanie o własnej wyższości nad innymi :)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Za interpretację nie odpowiadam.
Trenerowi Paluchowi należy oddać, że jest wierny swoim przekonaniom. Jedna ścieżka, tzw. paluchostrada, z której słynął przed laty, sprawdza się też dzisiaj. Niesamowite, że przeciętni zawodnicy Stali potrafią wygrać na Jancarzu start z dowolnym przeciwnikiem. Dziury budżetowej nie zasypią wpływami z funduszu atrakcyjności, ale punkty do tabeli są.
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
No ok, ale co tam w żużlu słychać?
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Bednar odwieziony do szpitala:
https://po-bandzie.com.pl/zuzel-fatalne ... w-karetce/
https://po-bandzie.com.pl/zuzel-fatalne ... w-karetce/
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
MJJ zostaje w Grudziądzu na 2027-2028. Info z profilu GKM na FB.
Do przewidzenia. Fricke ZG lub Bydzia.
I tym sposobem Wrocław zamiast jechać osłabiony w meczu z Gorzowem, będzie jechał w pełnym składzie z osłabionym rywalem.
Rusko outstanding move.
Rusko outstanding move.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
RadeKas pisze:I tym sposobem Wrocław zamiast jechać osłabiony w meczu z Gorzowem, będzie jechał w pełnym składzie z osłabionym rywalem.
Rusko outstanding move.
Dokładnie. A Morris pokazał wczoraj że można tor przygotować bezpieczny nawet przy oberwaniu chmury. Więc we wtorek spokojnie Sparta poradzi sobie ze Stalą która pojedzie bez Jacka i Bubby...
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Czym jednocześnie Morris ośmieszył Spartę za ostatnie odwołanie spotkania. Chociaż we Wrocławiu do tej pory uważają, że tydzień temu było gorzej i nie ma co porównywać ligi do GP.
Święty Wrocław, najdoskonalszy klub w historii klubów, nigdy by niczego nieuczciwego nie zrobił. I nie wolno krytykować świętego klubu z Wrocławia, bo to uczciwa ekipa, nie to co sasiny lubelskie co kradną publiczne piniążki, co wszyscy w Polsce płacą w podatkach.
Richie Faulkner:
ezbeg pisze:Czym jednocześnie Morris ośmieszył Spartę za ostatnie odwołanie spotkania. Chociaż we Wrocławiu do tej pory uważają, że tydzień temu było gorzej i nie ma co porównywać ligi do GP.
Ośmieszył ligę, że zezwala na takie jawne wały, a nie Wrocek dla którego to był ruch strategiczny.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Lebiediews również podpisany na dwa lata - 2027-2028. Imo to dobitna poszlaka do tego, że w Falubazie jest kiepsko finansowo, na 2 lata podpisywać w zasadzie drugoliniowca.
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Tak oglądam Grudziądz z Wrocławiem i aż miło jak Grudziądz gryzie tor
Ja nie wiem jak można było przegrać u siebie z takim kelnerstwem.
Można było... kalecząc jeszcze bardziej :-/
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Mecz meczowi nierówny.
To prawda sportowa, której się nauczyłem przez lata kibicowskie w piłce i żużlu.
Jak Legia zremisuje z Realem, potem Real wygra z Barceloną, to nie oznacza, że Legia też wygra z Barceloną.
To prawda sportowa, której się nauczyłem przez lata kibicowskie w piłce i żużlu.
Jak Legia zremisuje z Realem, potem Real wygra z Barceloną, to nie oznacza, że Legia też wygra z Barceloną.
Gelo pisze:Ja nie wiem jak można było przegrać u siebie z takim kelnerstwem.
Jak się jest jeszcze większym kelnerstwem to można. Przypominam, że Motor w Toruniu też nie błysnął, a we Wrocławiu jeszcze nie jechał więc wstrzymałbym się z obrażaniem kogokolwiek.
Wyluzuj chłopcze. Ja piszę o Motorze, który nawet w złej formie u siebie nie przegrywał. A już z pewnością nie z wyjazdową patologią.
Ja mam wyluzować? To Ty spięty chłopców szukasz - a to nie ten adres. Szacunek do rywala trzeba mieć, zwłaszcza jak się jedzie, co się jedzie.