Motor Lublin w sezonie 2026
Re: Motor Lublin w sezonie 2026
Wg Puki Motor jest jednym z trzech klubów, który zlożył propozycję Pollestadowi.
https://po-bandzie.com.pl/zuzel-sparta-motor-czy-stal-mowi-o-wyborze-pollestada/?fbclid=IwdGRjcASY2dtjbGNrBJjZwWV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHk8RM5TGDhiH5Hm44FkhSPd1wQyMZ0SjExZhAKJpfvYp4YJjUDvZM7Y6-AxT_aem_To0C3noTavPGrpgYrMYwPA
Prezes honorowy Stali przemówił. Ogólnie Stal to najlepsze miejsce do życia a za rok walka o medale. Wszak jeżdżąc w Stali, Gollob został MŚ a Kasprzak vice MŚ.
Prezes honorowy Stali przemówił. Ogólnie Stal to najlepsze miejsce do życia a za rok walka o medale. Wszak jeżdżąc w Stali, Gollob został MŚ a Kasprzak vice MŚ.
Podobieństwo fraz wygłaszanych przez senatora z tezami wypisywanymi na naszym forum przez Gela jest po prostu niesamowite 
Wystarczy zastąpić Stal Motorem, Gorzów Lublinem i Koalicję Obywatelską Prawem i Sprawiedliwością i nic więcej nie trzeba zmieniać.
Mam nadzieję, że Gelo nie obrazi się na mnie za to porównanie.
Wystarczy zastąpić Stal Motorem, Gorzów Lublinem i Koalicję Obywatelską Prawem i Sprawiedliwością i nic więcej nie trzeba zmieniać.
Mam nadzieję, że Gelo nie obrazi się na mnie za to porównanie.
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
Pacz pan, a ja przegapiłem, że Pollestad to wychowanek Gorzowa i to Staleczka tak go ukształtowała.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
-
rumburaquee
- Zawodowiec
W Szwecji Kacper też średnio.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
https://www.facebook.com/orlenoilmotorl ... xSdK8fprfl - fajnie, ale mam nadzieję, że relacje z Bartkiem nie będą miały wpływu na ocenę jazdy Martina
Czyli co?
Musimy wygrać w Grudziądzu i ZG?
Musimy wygrać w Grudziądzu i ZG?
Z taką dyspozycją to ja się obawiam o komplet punktów u siebie ze Stalą i Unią.
Szczególnie jeśli Fred jeszcze nie wróci do składu.
Ten skład jest zbyt dziurawy żeby wygrać z kimkolwiek na wyjeździe.
Szczególnie jeśli Fred jeszcze nie wróci do składu.
Ten skład jest zbyt dziurawy żeby wygrać z kimkolwiek na wyjeździe.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!