Żużel w TV
Re: Żużel w TV
To są ekstremalne pojeby.
Ruskie onuce. Brawo hipokryci.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Nie widzę zgrzytu między oglądaniem transmisji na ruskiej platformie i jeb*niu ruskiego rządu :)
Nie zaskoczyłeś mnie.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Ty mnie niestety również nie :) a teraz przejdźmy do żużla :)
Bardzo ciekawą plotkę opowiedział Krystian Plech we wczorajszym magazynie na kanale Marcina Musiała. Otóż Piła wygrała niedzielny mecz, bo w Ostrowie boksy gości późnym popołudniem nie są osłonięte od słońca, w odróżnieniu od boksów gospodarzy, skrytych w cieniu. W konsekwencji, przy ekstremalnej pogodzie, opony motocykli zawodników Polonii były cieplejsze, co korzystnie przełożyło się na uzyskiwaną prędkość, szczególnie na starcie.
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
Brzmi to nawet sensownie, pamiętam że kiedyś podgrzewanie opony było zakazane i karane wykluczeniem z biegu (takie sytuacje pewnie można zliczyc na palcach jednej ręki, ale coś mi świta że w jakimś DPŚ albo eliminacjach do GP ktoś złapał "w"). Teraz chyba już nie ma tego przepisu?
Pamiętam wykluczenie za grzanie opony w Lublinie. Czasy TŻ.
A w 2025 czy 2024 nie było jakiejś checy z grzaniem opon w Bydgoszczy? Że gdzieś były trzymane w ciepłym pomieszczeniu.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
boxing pisze:A w 2025 czy 2024 nie było jakiejś checy z grzaniem opon w Bydgoszczy? Że gdzieś były trzymane w ciepłym pomieszczeniu.
Było było. Też pamiętam. I później były chyba już znaczone opony. Ale tutaj kombinowania nie było w takim razie skoro jedni stali w cieniu drudzy na słońcu bo tak usytuowane są boksy ;-).
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Czyli nie ma szans dziś obejrzeć gdziekolwiek SGP2 ?
Rusek pisze:Czyli nie ma szans dziś obejrzeć gdziekolwiek SGP2 ?
Bez szans.Podobno to decyzja nowego promotora.Cięcie kosztów i nie opłaca się realizować transmisji z SGP 2.Ale za to mamy transmisje że sprintów.
Oj głupota. Sprint od kiedy tylko wprowadzili oglądałem może raz i to nie cały. To mnie nie kręci. Oglądanie jak jeżdżą na czas... I finalnie jest z tego jednen wyścig. Mi to nie przypadło do gustu wogule.
Przyjemski wygrał, Pawełczak zapłacił za słaby początek. Cerjak 5 punktów i 13 miejsce. Zaskoczył Lightcap, który w Falubazie nie dostaje szans, a tu 6 miejsce, dużo lepiej od McDiarmida
mema pisze:Rusek pisze:Czyli nie ma szans dziś obejrzeć gdziekolwiek SGP2 ?
Bez szans.Podobno to decyzja nowego promotora.Cięcie kosztów i nie opłaca się realizować transmisji z SGP 2.Ale za to mamy transmisje że sprintów.
Zaorać ,będzie jeszcze taniej ;)
Zrobić jednodniowy turniej po co tu się szarpać, albo losować Mistrza :-)
a nad wszystkim będzie czuwał Leszek Demski, który powie, że losujący mógł wybrać inaczej, ale nie popełnił błędu
Jednodniowy turniej w Braile (Rumunia), retransmisja o 22 na jakimś Puls czy innym Tele 5 w jakości 240p. Chociaż to i tak byłoby lepsze niż to co jest teraz.
Jak ktoś jeszcze nie zna to polecam cykl Żużlowe Dranie na yt, bardzo fajny ostatni odcinek ze Szwecji (a nawet dwa). Fajna niewymuszona formuła, bez większego montażu. Oczywiście tak dobry efekt zawdzięcza prowadzącej trójce - której zdecydowanie brakuje przy meczach Ekstraligi.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Potwierdzam, ostatnio mi wyskoczyło i obejrzałem oba odcinki ze Szwecji. Jak komuś brakuje humoru z Eleven to może sobie posłuchać o żużlu bez oglądania zawodow ;)
Ja też oglądam każdy odcinek. Thomsen to mistrz. Zapytany, dlaczego nie rozebrał się do naga, Andres przytomnie zauważył, że wtedy coś mogłoby mu się wkręcić w łańcuch ;)
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"