Co robią teraz byli zawodnicy Motoru?
W wyjściach spod taśmy jak spod taśmy, ale w jeździe w prawo nie miał sobie równych...boxing pisze:A co robi Indywidualny Mistrz Swiata w Wyjsciach Spod Tasmy Tomasz Pawelec?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Siwek Patataj
-
rysiek ochódzki
z jednego osiedla
Hello Lucky i Rysiu, ja równiez mieszkałam na Kruczka i podobnie jak Luckiego losy mnie rzuciły w świat.
Najblizej mam "niestetey" na stadion Zgrzeblarek, który oczywiście odwiedziłam w dniu 17.10.
Pozdrawaim serdecznie i do zobaczenia niedługo na stadionie w Lesznie:)
Najblizej mam "niestetey" na stadion Zgrzeblarek, który oczywiście odwiedziłam w dniu 17.10.
Pozdrawaim serdecznie i do zobaczenia niedługo na stadionie w Lesznie:)
-
Siwek Patataj
rysiek ochódzki pisze:OT. Lucki, moj rowiesniku! mieszkales na kruczkowskiego? wpadasz tam czasem? ja tez sie tam wychowalem. to byly piekne czasy... pozdrav! Marcin
Przepraszam za OT:
Rysiek/Marcin, to napisz do mnie na GG. Jeśli jesteśmy rówieśnikami i wychowaliśmy się na tym samym osiedlu... to musimy się znać, innego wyjścia nie ma.
lucki73 - Bartek L.
pzdr.
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
djrafix pisze:marek iwaniec jest buciarzem i sprzedjae buty i codziennie wali gas;]
Może trochę kultury
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
Apocalips pisze:djrafix pisze:marek iwaniec jest buciarzem i sprzedjae buty i codziennie wali gas;]
Może trochę kulturyNawet Go nie znasz, pewnie nie wiesz nawet kim był. Administratorzy powinni się Tobą zająć, bo przeginasz pałę.
No moze nas oswiecisz i opowiesz o jego dokonaniach i kim byl.
Co sie czepiasz chlopaka,ze prawde napisal?Jak wszyscy pisza ze Mordel wóde wali to sie nie przypier****.Pisali wczesniej ze byl cinkciarzem,gdzie byles??To teraz sie przyczepiasz ze buty sprzedaje.Prawie na kazdym treningu widze go najebanego,wiec pewnie coca coli nie pije.
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Jinxsior pisze:Apocalips pisze:djrafix pisze:marek iwaniec jest buciarzem i sprzedjae buty i codziennie wali gas;]
Może trochę kulturyNawet Go nie znasz, pewnie nie wiesz nawet kim był. Administratorzy powinni się Tobą zająć, bo przeginasz pałę.
No moze nas oswiecisz i opowiesz o jego dokonaniach i kim byl.
Co sie czepiasz chlopaka,ze prawde napisal?Jak wszyscy pisza ze Mordel wóde wali to sie nie przypier****.Pisali wczesniej ze byl cinkciarzem,gdzie byles??To teraz sie przyczepiasz ze buty sprzedaje.Prawie na kazdym treningu widze go najebanego,wiec pewnie coca coli nie pije.
A kto napić się nie lubi
Może i lubi pić, niech sobie nawet sprzedaje buty, lecz Rafałowi jako osobie publicznej, którą powoli się staje (jako żużlowiec) nie wypada tak się zachowywać...
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
- motorlublin
- Szkółkowicz
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Gawrzyk pisze:A kto napić się nie lubi![]()
Może i lubi pić, niech sobie nawet sprzedaje buty, lecz Rafałowi jako osobie publicznej, którą powoli się staje (jako żużlowiec) nie wypada tak się zachowywać...
ja nie lubie....
Chory jakiÅ› czy co
"Tu jest Polska, tu siÄ™ pije (...) "
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
- motorlublin
- Szkółkowicz
- motorlublin
- Szkółkowicz
lucki73 pisze:motorlublin pisze:Jurek Głogowski - sprzedaż i servis Pilarek I Kosiarek
Robert Birski - praca w Belgii
Andrzej DyÅ› - ostanio chyba MPK
Andrzej Gąbka - transport osób po Europie
i ciekawostka...
Marcin Kondratowicz - policjant w Nowym Yorku!
Kondratowicz to jeszcze jak był zawodnikiem to wiem, że wyjechał do USA i tam został, został policjantem i wcale nie chciało mu się wracać do Polski. I wcale mu się nie dziwię:-)
A może Maćku wiesz, dlaczego Dyś zakończył karierę? Naprawdę mnie to ciekawi, a nigdzie nie mogłem znaleźć informacji na ten temat.
z góry dzięki
lucki73
Po dziwnym sezonie 1983 Dyś chyba złapał kontuzję.Wrócił w 1984 roku,ale mało startował. W klubie była bieda,nowe układy i wkrótce pojawił się świeży zaciąg z Polski...Chyba dlatego Andrzej dał sobie spokój z żużlem.
-
Siwek Patataj
Po dziwnym sezonie 1983 Dyś chyba złapał kontuzję.Wrócił w 1984 roku,ale mało startował. W klubie była bieda,nowe układy i wkrótce pojawił się świeży zaciąg z Polski...Chyba dlatego Andrzej dał sobie spokój z żużlem.
Szkoda trochę, bo pamiętam go właśnie z sezonu 1983 i bardzo mi się podobał na torze, młody walczący na całym dystansie chłopak, taki blondasek albinos
dzięki
lucki73
- motorlublin
- Szkółkowicz