Skład na sezon 2005

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#626 Postautor: grzesieck » 22 października 2004, o 20:33

Wszystko pieknie tylko ze pomijajac fakt ze marzeniem Holty raczej nie jest jazda w I lidze to musielibysmy o niego rywalizowac z takimi klubami jak Unia Tarnów, Apator Toruń, WTS Wrocław, Wybrzeże Gdańsk...

A o Jędrzejaka raczej sie tylko I-ligowcy beda bili...Rybnik?Rzeszów?Opole jakies moze?mam nadzieje ze w tym gronie i my sie znajdziemy...
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#627 Postautor: DonKamizi » 22 października 2004, o 21:38

Skład na awans...hmm
1.Knapik :twisted:
2.Franek :twisted: :twisted: Przy założeniu:dwa nowe motory, zero kombinowania ze sprzętem, obecność na treningach w Lublinie
3.Słaboń
4.Piszcz.Więcej szczęścia z motorami.
5.Loram/Peter
6.Dawid
7.Kacper
Zostają jeszcze Jerzyk,Jeleń i Trumna.
Rywalizacja o skład zapewniona, wydajemy pieniądze tylko na jednego nowego zawodnika a resztę pieniędzy od sponsorów mozna zainwestować w porządny sprzęt.
W przypadku awansu wyżej i tak znowu będzie trzeba dokonać wzmocnień.
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Krychs
Senior

#630 Postautor: Krychs » 22 października 2004, o 23:04

Mam podobne zdanie. Uważam, że powinniśmy wzmocnić skład jednym seniorem i podpisać kontrakty z obecnymi. Do tego dobry sprzęt, trochę więcej szczęścia (limit pecha to już chyba wyczerpaliśmy) i awans jest jak najbardziej realny.

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#631 Postautor: DonKamizi » 23 października 2004, o 00:16

Gawrzyk pisze:Do tego przydalby sie ktoś z zewnatrz, jeden zawodnik. I sklad uzupełniaja nasi Jeleń i Trumna.

1. Piszczyk
2. Frank
3. Knapp
4. NOWY , Trumna, Jeleń
5. Karlsson, Loram
6. Stachyra
7. Kępa

Zapachniało mi plagiatem....(prawie) :lol: :twisted:
GG 4113059

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#633 Postautor: Gelo » 23 października 2004, o 00:25

Rzeczywiscie - koniec swiata blisko - Frankiem, Trumną Jeleniem, bez juniorów i bez kasy mamy walczyc o ekstraligę.

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#634 Postautor: Cz@rek » 23 października 2004, o 00:29

Trzeba koniecznie dosprzętowić chłopaków. Zatrzymać trzon zespołu
i równierz byłbym za wzmocnieniem najwyrzej jednym ale
w miare mocnym seniorem.
PS:Jeśli Kościecha ma naprawdę pierwszoligowe ambicje
to nam taki zawodnik nie jest potrzebny :!:

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#635 Postautor: DonKamizi » 23 października 2004, o 00:41

Gelo pisze:Rzeczywiscie - koniec swiata blisko - Frankiem, Trumną Jeleniem, bez juniorów i bez kasy mamy walczyc o ekstraligę.

Tak jest.Najlepiej wywalić kupe kasy na pół nowej drużyny i w połowie sezonu manna na wypłaty się skończy.
Tym składem walczylismy w tym roku o baraże.Przy naprawdę dobrym sprzęcie i jednym nowym dobrym seniorze możemy walczyć o 1 miejsce.
Młodych mamy takich jakich mamy, będą mieli szansę sie objeżdżać.Dobrze punktujący seniorzy może uzupełnią punkty młodzieżowców.

Gawrzyk pisze:Jezu swiat sie konczy, don kamizi chce Franka w skladzie 8) 8) 8)

No chyba coś mi się porobiło.Warunki napisałem:dwa nowe motory, reguralne treningi w Lublinie i zakaz kombinowania ze sprzętem.
Gorzej jeździć już nie może.Niech jeździ tak jak na meczu w Ostrowie.

No chyba, że w przyszłym sezonie będziemy krezusami,miasto i sponsorzy będą chojni jak nigdy...wtedy hulaj dusza piekła nie ma :twisted:
W "sytuacji pieniężnej" takiej jak to zwykle w Lublinie jak najmniej transferów jest bardzo wskazane.
GG 4113059

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#636 Postautor: mikas » 23 października 2004, o 01:20

Ja nie wiem czy niektórzy tego nie widzą, ale w następnym sezonie o awans czy baraze bedzie o wiele trudniej niz w tym.Poziom I ligi napewno będzie wyższy.Rzeszów,Ostrów,Rybnik i prawdopodobnie Gorzów to będą naprawde dobre druzyny, bo tam są pieniądze. W tym sezonie był pewniak Gdańsk a potem my i Gorzów(do połowy sezonu),Rzeszów od połowy sezonu dopiero walczył,bo wcześniej nie było tam kasy. W następnym sezonie już tak nie będzie,jest kilka druzyn które mają pieniądze i poważnie podejdą do walki o awans od pierwszego do ostatniego meczu. Nawet do pierwszej czwórki jest conajmniej 5 powaznych kandydatów podczas gdy w tym sezonie było 3 a o czwarte miejsce toczyła się walka miedzy kolejnymi dwoma słabszymi zespołami. Nie oszukujmy się Rzeszów zaczął jeździć dopiero w play-offach i tylko dzięki kaczmarkowi byli w pierwszej czwórce.Dlatego uwazam ze wzmocnienie się tylko jednym seniorem to za mało jeśli naprawde chcemy powalczyć o ten awans.Baraże nie powinny nas interesować, bo widać że w nich raczej druzyna pierwszoligowa nie będzie miała szans. I prosze nie pisać mi że w tym sezonie nam mało brakowało, bo gdyby nie wypadek Lee to kwestia braku awansu byłaby już przesądzona po pierwszym meczu w Lublinie.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

harry
Trener

#637 Postautor: harry » 23 października 2004, o 02:22

No jest tu kilka nieporozumień:
1. Jędrzejak ??? Pamiętam jak wielu z was nabijało się z Ostrowa, że biorą Ogóra. I tak było!Facet miał bardzo średni poziom, dwa najlepsze mecze pojechał z Gnieznem a wiele razy mocno przycieniował. W Ostrowie dwa razy obiechał go Franek z trasy więc o kim my mówimy???
2 Słaboń - no niby tak ale nie olśnił mnie wynikami z tego roku - bardzo chimeryczny no a poza tym jest z Wrocławia a ja już mam uraz na zawodników z tego miasta.
3. Kto jedzie sprzęt czy zawodnik? Jeleń udowodnił, że jak sie ma dobry sprzęt to i extraliga niestraszna - może lepiej kupić dobry sprzęt i przypilnować gości żeby dobrze zainwestowali.
4. No i ciągle jest pytanie o prawo Bosmana ale w tym wypadku w kontekście tego jak zawodnikowi się kończy kontrakt ( bo o to Bosmanowi przede wszystkim chodziło) to nie wolno wystawiać żadnej kwoty za niego. I jak znam życie to mogą być problemy z obcokrajowcami ale jak nasze orły dowiedzą się że mogą być za darmo po sezonie to ruszy lawina procesów sądowych.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#638 Postautor: Gelo » 23 października 2004, o 09:41

Tak jest.Najlepiej wywalić kupe kasy na pół nowej drużyny i w połowie sezonu manna na wypłaty się skończy.

Na tym forum widze są sami ekonomisci i przedsiębiorcy, troszczący sie o finanse. Moze pozwólmy piekarzom wypiekac, krawcom szyc, zuzlowcom jezdzic a dzialaczom dzialac?
Tym składem walczylismy w tym roku o baraże.Przy naprawdę dobrym sprzęcie i jednym nowym dobrym seniorze możemy walczyć o 1 miejsce.

Ja uwazam, ze nie. Po pierwsze bedzie o wiele trudniej, po drugie nie ma u nas zawodnika ktory robi na wyjezdzie 10 punktów (Knapp i moze Piszcz to max 7-8) i zostajemy bez Jelenia a to 3 punkty na dzien dobry mniej.

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#639 Postautor: DonKamizi » 23 października 2004, o 10:09

harry pisze:Kto jedzie sprzęt czy zawodnik? Jeleń udowodnił, że jak sie ma dobry sprzęt to i extraliga niestraszna - może lepiej kupić dobry sprzęt i przypilnować gości żeby dobrze zainwestowali.

:lol: :lol: Chyba pierwsza rzecz z którą zgadzam się z Harrym.
Dalej uważam, że wystarczy jeden dobry senior na 1 ligę i zakup porządnego sprzętu.
Tylko nie jak w tym roku pieniążki z klubu do ręki i sobie kupujcie.

Gelo pisze:... i zostajemy bez Jelenia a to 3 punkty na dzien dobry mniej.

Cały czas mam nadzieję, że Dawid zacznie wreszcie punktować (ale taty nie będzie w parkingu :twisted: :twisted: )
GG 4113059