Zawody amatorów

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#51 Postautor: mikas » 23 października 2004, o 21:54

No zawody sympatyczne,miło było jeszcze poczuc "smak" zuzla na koniec sezonu. Zawody raczej same w sobie mało ciekawe, ale te dwie świece wykonane równoczesnie przez dwóch zawodników mogły sie podobać, dobrze ze nikomu nic sie nie stało.
Duże wrażenie zrobił na mnie Michał Bałabuch, ten chłopak ma papiery na jazdę i mam nadzieje ze nie zostanie to zmarnowane przez brak sprzętu i jazdy.Myślę ze gdyby miał dziś dobrą maszynę to mógłby powalczyć nawet z Klimkiem.
Mam tez nadzieje ze KK nie zmarnuje zebranych pieniędzy, bo z ciezkim sercem i obawą sięgałem dziś do portfela, ale jednak sie przemogłem :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

JAG
Senior

#52 Postautor: JAG » 24 października 2004, o 00:35

Gawrzyk pisze: skopał wybór pól. gdyby wybrał 3 albo 4

brawa dla michała bałabucha za pokazy tego jak sie inteligentnie atakuje rywala.

jak wybrał pierwsze pole sama sie zdziwiłam,tym bardziej ze w najlepszym wyscigu dnia czyli pierwszym półfinale jechał z czwartego i było bardzo ok.z pierwszego przy dobrym starcie moze i by wygrał ale na starcie został więc i tak dobrze ze w ogóle kogos minął.

a szkólkowicze jak juz napisałam b.dobrze wypadli i szkoda że Michał ma tak słaby motocykl bo mogło być jeszcze ciekawiej.

zawody zaskoczyły mnie in plus,nie licząc biegów w których niektórzy jechali nie składając się w wiraż i praktycznie bez gazu

Awatar użytkownika
Przemas
Szkółkowicz