Skład na sezon 2005
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Jak ktoś tu trafnie zauważył z Kłopotem to dopiero byłby kłopot... Zarząd mówił jednak coś o tym, że jeśli mamy "wzmacniać" się średniakami to lepiej dać szansę Jeleniowi czy Trumnie. Mam nadzieję, że albo zakontraktujemy kogoś naprawdę dobrego albo zarząd dotrzyma słowa i da szansę młodym.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
No jasne jest ze bez zawodnikow to troche trudno przygotowac sie do sezonu, dlatego klub musi liczyc na ich indywidualne przygotowania. Do lutego czekac mozna, tylko nie wiadomo po co, bo skoro teraz nie ma na rynku praktycznie zadnych wartosciowych zawodnikow to skad maja sie wziac w lutym?? Slyszalem gdzies ze chrapke na jeszcze jednego seniora majÄ… Ostrow i Rybnik, a skladu w ogole nie maja Krosno i Opole, wiec jak nie teraz to ktos nam ich sprzatnie (mam na mysli Stojana, Wardzale i kogokolwiek wartosciowego).
[Åoptymista napisaÅ‚:]PS Wojtas mam do sprzedania koszulki ze zdjÄ™ciem pana dyrektora. Åykniesz? JeÅ›li przyjdziesz w niej na wiosnÄ™ kupić karnety możesz liczyć na 8 proc ranbatu ekstra.[/quote]
Odpowiadam: Raczej nie łykne, chociaz darze Pana Siwka duzym szacunkiem. Nie wiem nawet czy kupowac karnet, bo zawila sprawa z play offami w tym roku i nie wiem czy sie oplaci bo liczba meczy moze byc rozna...
[Åoptymista napisaÅ‚:]PS Wojtas mam do sprzedania koszulki ze zdjÄ™ciem pana dyrektora. Åykniesz? JeÅ›li przyjdziesz w niej na wiosnÄ™ kupić karnety możesz liczyć na 8 proc ranbatu ekstra.[/quote]
Odpowiadam: Raczej nie łykne, chociaz darze Pana Siwka duzym szacunkiem. Nie wiem nawet czy kupowac karnet, bo zawila sprawa z play offami w tym roku i nie wiem czy sie oplaci bo liczba meczy moze byc rozna...