Lubelscy juniorzy w sezonie 2005
Lubelscy juniorzy w sezonie 2005
Moze w koncu ktos poinformuje nas czy TZ zasili jakis junior czy jest jeszcze szansa na Marcinkowskiego a jak nie to jakie sa nazwiska brane pod uwage !!!!
podobno szanse na marcinkowskiego sa bardzo niewielkie, a nie widac innych ktorzy mogliby tutaj przyjsc, wydaje mi sie ze w takim wypadku nie ma co szukac na sile tylko niech szymon z kacprem sie ojezdzaja bo ja k bedzie sprzet i zlapia troche doswiadczenia to moze cos z nich bedzie, a juz niedlugo kolejnych 3 szkolkowiczow moze przystapi do egzaminu na licencje (michaluk, klimek, i drugi balabuch)
papi pisze:no moze i o niego, ale pamietam jak poltora roku temu byl w Lublinie to przegrywal o pol kolka, a jak bylo w poprzednim sezonie to nie pamietam ale raczej tesh nienajlepiej, ja tesh wole balabucha
papi no do hu.a Wacława polskiego w szkole nie mialeś
przeczytaj sobie regulamin forum, tam coś jest na temat pisania "tesh" "jush" i innych takich wynalazków..
Sorry za OT ale to juz od kilku tygodni we mnie siedziało
- WojtekF
- Szkółkowicz
Co Wy tak o tym Gluchym piszecie???
Zawodnik osiagnal w sezonie 2004 srednia 0,333 w 1 lidze czyli nizsza niz Wasz Wrona.
Z Marcinkowskiego pozytek bylby niewielki, ale zawsze a z Gluchego zaden.
A na pytanie "Co z juniorem?" odpowiedz jest prosta. Beda jezdzic Kepa z Balabuchem a moze Wrona. Na wyjazdach wszystkie mecze zaczynacie od 1:5 a u siebie uda Wam sie w niektorych 2:4 wywalczyc.
Zawodnik osiagnal w sezonie 2004 srednia 0,333 w 1 lidze czyli nizsza niz Wasz Wrona.
Z Marcinkowskiego pozytek bylby niewielki, ale zawsze a z Gluchego zaden.
A na pytanie "Co z juniorem?" odpowiedz jest prosta. Beda jezdzic Kepa z Balabuchem a moze Wrona. Na wyjazdach wszystkie mecze zaczynacie od 1:5 a u siebie uda Wam sie w niektorych 2:4 wywalczyc.
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
-
Gość
tz fan pisze:z tego co mi wiadomowo (od jednego z naszych juniorow) nie bedzie nikt sciagany do TŻ. Klub zakupil 4 silniki dla juniorow a Krzysio Wrona ma sprzet od Słabonia:) (nawet sie rymuje) takze chlopaki dostali od klubu sprzet i beda walczyc o miejsce w skladzie
Ooooo to dobre...Myślę że nawet gdyby mu kupili od Crumpa to i tak niewiedziałby co z nim zrobić...
- Drabol
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Dla mnie to oznacza jedno , Krzychu Słaboń ma sporo nowych silników
A tak serio, Wrona jest rocznik 1985? Jesli tak to na nauke troche pozno , Bałabuch i Kępa szybciej , ale zobaczymy , moze zaskoczy Krzysiu ?
PS. G.Rempala na meczu finalowym na sprzecie Rickardssona prawie sie zabil na strcie o lukach nie wspominając takze pilujcie Krzyśka
A tak serio, Wrona jest rocznik 1985? Jesli tak to na nauke troche pozno , Bałabuch i Kępa szybciej , ale zobaczymy , moze zaskoczy Krzysiu ?
PS. G.Rempala na meczu finalowym na sprzecie Rickardssona prawie sie zabil na strcie o lukach nie wspominając takze pilujcie Krzyśka
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl