Lublin w GKSÅ»

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

Lublin w GKSÅ»

#1 Postautor: Talib » 18 marca 2005, o 09:46

cytat z najnowszego TÅ» na temat nadzwyczajnego posiedzenia plenarnego GKSÅ» w dniu 9.03.2005 w W-wie:

"Ostatecznie głosowano nad nowym porządkiem obrad, który de facto był głosowaniem nad bytem GKSŻ, bo w przypadku jego uchwalenia , niemal na pewno w kolejnym głosowaniu te same osoby opowiedziałyby się za ustapieniem Marka Karwana. Propozycję Leszka Tillingera i Andrzeja Rusko poparło sześć osób (Rusko, Tillinger, Maślanka, Trąbski, Cieślak, Ziółkowski), trzech się wstrzymało, a jedenaście głosowało przeciw."

Mam takie pytanie. Kogo reprezentował w głosowaniu pan Jacek Ziółkowski? Lublin, czy Rzeszów :) ? I uprzedzając odpowiedź, może warto byłoby zadbać o zmianę przedstawiciela naszego klubu w GKSŻ?

Krychs
Senior

#2 Postautor: Krychs » 18 marca 2005, o 09:48

Talibie z tego co słyszałem to taka zmiana już się dokonała i obecnie w GKSŻ reprezentuje nas dyrektor Siwek.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#3 Postautor: Talib » 18 marca 2005, o 09:52

OK! Przepraszam za zaśmiecanie forum i jednocześnie proszę o skasowanie tematu!

Ech, człowiek chciał błysnąć, a tu taka wpadka... :cry:

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#4 Postautor: Łoptymista » 18 marca 2005, o 10:01

Talib pisze:OK! Przepraszam za zaśmiecanie forum i jednocześnie proszę o skasowanie tematu!

Ech, człowiek chciał błysnąć, a tu taka wpadka... :cry:

Wcale nie.
To bardzo cenna informacja. Wiemy kogo popiera dyrekcja. W kontekście wizyty weryfikatora wydaje się to być strategiczne i polityczne uzasadnione pociągnięcie.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#5 Postautor: Talib » 18 marca 2005, o 10:04

"Wcale nie.
To bardzo cenna informacja. Wiemy kogo popiera dyrekcja. W kontekście wizyty weryfikatora wydaje się to być strategiczne i polityczne uzasadnione pociągnięcie."

Nawet nie wiesz Łoptymisto jak miło przeczytać post Kogoś, Kto umie czytać między wierszami. :wink:

P.S.

A temat w sumie można zostawić, bo kontaktów na liniii Lublin - GKSŻ z pewnością nie zabraknie.

Mich

#6 Postautor: Mich » 19 marca 2005, o 01:14

w sumie ciekawi mnie jak będzie nas reprezentował Jarosław Siwek bo z Źiółkowskim z tego co czytałem to można było sie dogadać mądry człowiek tylko takie świnstwo nam wykręcił ;)

Zulu
Junior

Re: Lublin w GKSÅ»

#7 Postautor: Zulu » 19 marca 2005, o 09:26

Talib pisze:Mam takie pytanie. Kogo reprezentował w głosowaniu pan Jacek Ziółkowski? Lublin, czy Rzeszów :)

Rzeszów. Pewnie musiał tak zagłosować w rozliczeniu za Śledzia :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#8 Postautor: Talib » 21 marca 2005, o 01:13

To tak dla czystej formalności zastanawiałem się jak zagłosował nasz przedstawiciel. Stawiam na jeden z trzech wstrzymujących się od głosu głosów.

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#9 Postautor: GIGI » 21 marca 2005, o 09:50

Mich pisze:w sumie ciekawi mnie jak będzie nas reprezentował Jarosław Siwek bo z Źiółkowskim z tego co czytałem to można było sie dogadać mądry człowiek tylko takie świnstwo nam wykręcił ;)

Ja się nie zgadzam!! Myslisz że to była tylko jego wina?? Facet poszedł tam gdzie mu zaproponowali odpowiednie pieniądze. Trzeba człowieka zrozumieć, tez ma kogoś na utrzymaniu. Swoją drogą gdyby nie Ziółkowski to Jasio Stachyra przez ten okres kiedy był w TŻ guzik by narobił. Takie jest moje zdanie.

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#10 Postautor: Manitou » 21 marca 2005, o 10:26

GIGI pisze: Swoją drogą gdyby nie Ziółkowski to Jasio Stachyra przez ten okres kiedy był w TŻ guzik by narobił. Takie jest moje zdanie.

Jasio Stachyra ma takie samo zdanie jak Ty, dlatego pociągnął pana Jacka za sobą do józefowa :lol: :twisted:

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#11 Postautor: GIGI » 21 marca 2005, o 12:27

Manitou pisze:
GIGI pisze: Swoją drogą gdyby nie Ziółkowski to Jasio Stachyra przez ten okres kiedy był w TŻ guzik by narobił. Takie jest moje zdanie.

Jasio Stachyra ma takie samo zdanie jak Ty, dlatego pociągnął pana Jacka za sobą do józefowa :lol: :twisted:

HEHE swieta racja, będzie miał kto w Rzeszowie skład ustalić;)