10.04.05 Motor Lublin - Stal Rzeszów

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
istred
Trener

#51 Postautor: istred » 3 kwietnia 2005, o 14:10

Niemożliwe jest przesunięcie kolejki o tydzień z bardzo prostego powodu, a dokładnie - do MOSIRu został zgłoszony plan imprez żużlowych na konkretne terminy, na stadionie grają także piłkarze i trzeba się też z tym liczyć. Poza tym dużo prościej jest przełożyć jednen mecz niż przesuwać o tydzień wszystkie.

PS. Lucky zajmij się sobą, niech każdy uszanuje (lub nie) ten dzień na swój sposób. Czy ktoś się wpisuje na forum i co pisze to jest jego indywidualną sprawą i najlepiej niech nikt się do tego nie wtrąca.

Awatar użytkownika
Jasiek_Sydney
Kontakt:

#52 Postautor: Jasiek_Sydney » 3 kwietnia 2005, o 14:12

Za napinactwo, pyskówki i wrzuty na naszych
zawodników (a na punkcie Piszcza jestem przewrażliwiony),
w których dominowali gimnazjaliści Kamil, haj i inni.

Trzej najwieksi napinacze z Kololowych Kledek to Kamil,
Haj i Michal_M. Cala trojka to jedna rodzina, wiec moze
to jakies trudne dzieci czy cos. :P To wlasnie do takich
powinno sie zastosowac "metode Proboszcza Dobrodzieja". :lol:
Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze z pozostalymi
"Kledkami" da sie jednak normalnie pogadac i wielu
z nich okazuje sie byc nieraz ludzmi na poziomie.

W pelni popieram wpis BKapusty. Polacy sa mocni w gebie,
a nie w czynach. A szkoda, bo najlepszym dowodem na
uwielbienie papieza byloby okazac to w tym, co sie robi.
A poki co Polacy sobie poplacza, a potem tradycyjnie
powroca do oszukiwania, zwalczania sie nawzajem i tak
dalej. Smutne. :(

P. S. Nie chcialbym prowokowac, ale widzialem obydwa
wypadki z udzialem Piszcza, o ktore rzuca sie Rzeszow
i jest winny jak cholera. :D No ale to jeszcze nie czyni
z niego bandyty...
Ostatnio zmieniony 3 kwietnia 2005, o 14:16 przez Jasiek_Sydney, łącznie zmieniany 1 raz.
Regards from Sydney
Jasiek

Siwek Patataj

#53 Postautor: Siwek Patataj » 3 kwietnia 2005, o 14:16

istred pisze:PS. Lucky zajmij się sobą, niech każdy uszanuje (lub nie) ten dzień na swój sposób. Czy ktoś się wpisuje na forum i co pisze to jest jego indywidualną sprawą i najlepiej niech nikt się do tego nie wtrąca.

Istred, jeśli ktoś mi prawi morały za niestosowność mojego zachowania to i ja mam chyba prawo wypomnieć komuś, że nic nie wyniósł z nauki tego człowieka, skoro zamiast pokoju i wzajemnego umiłowania głosi nienawiść, zawiść i wrogość?

Aaa, zapomniałem, że tylko wąskiej grupie wolno pouczać co dobre a co złe i tym najbardziej bogobojnym na Forum wolno Rzeszów zwymyślać od najgorszych. Bawcie się więc dobrze i wymyślajcie nowe epitety pod adresem Rzeszowa.

A tej wszechobecnej hipokryzji, znosić nie muszę.

lucki73

Awatar użytkownika
istred
Trener

#54 Postautor: istred » 3 kwietnia 2005, o 14:24

Istred, jeśli ktoś mi prawi morały za niestosowność mojego zachowania to i ja mam chyba prawo wypomnieć komuś, że nic nie wyniósł z nauki tego człowieka, skoro zamiast pokoju i wzajemnego umiłowania głosi nienawiść, zawiść i wrogość?
Pewne rzeczy można poprostu przemilczeć, dać wyraz, że jesteś poważnym człowiekiem i nie wdawać się w bezsensowne dyskusje. Szczególnie, że odpowiadając na zaczepki zniżasz się do poziomu tej osoby.
Każdy pracuje na swój wizerunek i to czy zwymyśla Rzeszów czy też nie jest jego indywidualną sprawą i świadczy tylko i wyłącznie o nim.

Siwek Patataj

#55 Postautor: Siwek Patataj » 3 kwietnia 2005, o 14:27

istred pisze:
Pewne rzeczy można poprostu przemilczeć, dać wyraz, że jesteś poważnym człowiekiem i nie wdawać się w bezsensowne dyskusje. Szczególnie, że odpowiadając na zaczepki zniżasz się do poziomu tej osoby.
Każdy pracuje na swój wizerunek i to czy zwymyśla Rzeszów czy też nie jest jego indywidualną sprawą i świadczy tylko i wyłącznie o nim.

Mam więc nadzieję, że Twoje słowa jako bardziej poprawnego etycznie i moralnie ode mnie wpłyną pozytywnie na zachowania części Szanownych Kolegów tutaj - teraz i mam nadzieję że w przyszłości także.

ukłoniki
lucki73

Awatar użytkownika
Jasiek_Sydney
Kontakt:

#56 Postautor: Jasiek_Sydney » 3 kwietnia 2005, o 14:30

Lucki73 - umoralnianie swiata zacznij moze od siebie. Przyjmij
do wiadomosci, ze istnieje na swiecie cos takiego jak wolnosc
pogladow oraz szanowanie pogladow drugiego czlowieka. Spojrz
chocby na swoj autorytet i idz jego przykladem w CZYNACH
a nie w gledzeniu na forum.
Regards from Sydney