Motor-GTÅ» 45-45 - mecz prawdy, smutnej dla nas prawdy.....

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Snys
Zawodowiec

#101 Postautor: Snys » 16 kwietnia 2005, o 23:19

Lublin_Fan pisze:
Zastanawia mnie tylko czy po niedzieli znów bedzie potrzebna wielka minuta ciszy dla silników Frankowa.

Pozdr.

Obawiam sie że jest duża szansa, gdyż dzis coś przy nich majstrował...a wiadomo jaki to ma przeważnie skutek :o

A po meczu z Krosnem powiedział.....

"W jednym z biegów rozleciał mi sie silnik i znowu mam problemy, nadal szukam..(...)...tym bardziej, że ja nie mam jeszcze silników dogranych pod siebie (...) "

arturek111
Szkółkowicz
Kontakt:

#102 Postautor: arturek111 » 17 kwietnia 2005, o 09:47

Witam wszystkich w niedzielny piekny poranek (oby wieczorek był jeszcze piekniejszy z wiadomych przyczyn) Panie i Panowie proponuje dać sobie spokój z gwizdami na Naszych byłych zawodników czyli Grzesia, Staszka czy Zorro a gwizdać na p Dyr. Siwka i cały pozostały zarząd klubu jak sie tylko pojawią co by im podziękować za
1. Spełnione obietnice sprzętowe wobec zawodników
2. Za stworzenie składu mażeń :)
3. Za obietnice wejścia w sezonie 2005/06 do e-ligi.
4. Za wspaniałych młodzieżowców i ich wspaniałe wyszkolenie.
5. Za wspaniałe umozliwienie naszym juniorom startów we wszystkich imprezach juniorskich.
6. I za wiele wspaniałości które nam Zarząd klubu wyszykował.

Także proponuje co następuje
owacje w formie GWIZDÓW na stojącą dla naszych naj naj najlepszych menagerów na tym padole.
Krytyke przyjmuje, inne propozycje uświetnienia naszych menagerów też mile widziane.

Pozdrowionka i do 17.00

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#103 Postautor: Gelo » 17 kwietnia 2005, o 09:47

"W jednym z biegów rozleciał mi sie silnik i znowu mam problemy, nadal szukam..(...)...tym bardziej, że ja nie mam jeszcze silników dogranych pod siebie (...) "

Trzeba było kupić Kuciape albo Jędrzejaka - oni mieliby dopasowane pod siebie i nie musieliby niczego szukać. Niestety, w Lublinie zawodników którzy w przeciwienstwie do Franka wiedzą na czym jezdzic określa się jako komorników. U nas komorników nie ma i dlatego takie a nie inne miejsce w tabeli.

Awatar użytkownika
jataman20
Szkółkowicz
Kontakt:

#104 Postautor: jataman20 » 17 kwietnia 2005, o 09:55

Co do kolegi z Grudziądza to Jeleń ma bezproblemowo szanse objechać i Knappa i Staszka i Zorro...tak samo moze z nimi przegrać...w obie strony...bo jest nieobliczalny i moze przywieść 12pkt jak i 4pkt... jako jedyny zawodnik przykłada sie do jazdy na treningach i robi postępy...przykłada się też Kacper...ale jego czas jeszcze nie przyszedł...Dominiczak z początku sie przykładał teraz jak ma pewne miejsce w skłądzie to ma treningi w dupie...wynik jest sprawą otwartą nie mówie ze wygramy ale i nie mówie ze przegramy;) ale kolego z Grudziądza moze i macie troche lepszy skłąd mimo ze walczycie tak samo jak my o utrzymanie to wiedz ze dziś jeżdzicie u nas;)

z tego co słyszałem od kumpla co niedawno przechodził obok stadionu i zaszedł...to jest tor twardy.....
KUR... o co tu chodzi:-/
;]

Awatar użytkownika
MarianJ