Lubelskie programy żużlowe
No to i ja cos zaproponuje :
- Opis gosci moim zdaniem OK
- Szersza wzmianka na temat startow naszych zawodnikow w ligach zagranicznych, nie musze chyba podkreslac, ze jest to w pewnym stopniu odnosnik do aktualnej formy danego zawodnika.
- Opis ostatniego spotkania + kilka fotek
- Nie moze tez zabraknac zapowiedzi/zaproszenia na nastepne zawody ligowe
- Informacja o mozliwosci wyjazdu z FC na spotkanie wyjazdowe ( to moze byc bardzo pomocne)
- Aktualna ligowa tabela plus mecze danej kolejki
- Wyniki z poprzedniej kolejki
- Troche wiecej o historii spotkan z danym przeciwnikiem, mozna napisac o najwiekszym zwyciestwie i porazce z dana druzyna, bardzo fajna ciekawostka, jezeli mnie pamiec nie byli to maja to w Ostrowie i mieli w Warszawie.
- Wywiad z zawodnikiem o nadchodzacym spotkaniu i przygotowaniu do niego.
- Poraz kolejny apeluje o lepszej jakosci papier, bo obecnie, poza okladka, to nadal zwykla "srajtasma". Ja wiem ze to wieksze koszta, ale i tez wieksze prawdopodobienstwo ze program kupi wiecej ludzi.
Pozdrawiam
- Opis gosci moim zdaniem OK
- Szersza wzmianka na temat startow naszych zawodnikow w ligach zagranicznych, nie musze chyba podkreslac, ze jest to w pewnym stopniu odnosnik do aktualnej formy danego zawodnika.
- Opis ostatniego spotkania + kilka fotek
- Nie moze tez zabraknac zapowiedzi/zaproszenia na nastepne zawody ligowe
- Informacja o mozliwosci wyjazdu z FC na spotkanie wyjazdowe ( to moze byc bardzo pomocne)
- Aktualna ligowa tabela plus mecze danej kolejki
- Wyniki z poprzedniej kolejki
- Troche wiecej o historii spotkan z danym przeciwnikiem, mozna napisac o najwiekszym zwyciestwie i porazce z dana druzyna, bardzo fajna ciekawostka, jezeli mnie pamiec nie byli to maja to w Ostrowie i mieli w Warszawie.
- Wywiad z zawodnikiem o nadchodzacym spotkaniu i przygotowaniu do niego.
- Poraz kolejny apeluje o lepszej jakosci papier, bo obecnie, poza okladka, to nadal zwykla "srajtasma". Ja wiem ze to wieksze koszta, ale i tez wieksze prawdopodobienstwo ze program kupi wiecej ludzi.
Pozdrawiam
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Kilka słów odnośnie programu na mecz z Grudziądzem.
Zaczne od rzeczy najważniejszej, czyli ceny. "Góra" nie chce słyszeć o żadnej obniżce wiec dalej będą kosztować 5 zł. Przykro mi, pomimo chęci nic w tej kwestii nie zwojowaliśmy.
Program będzie posiadał nie 4 jak ostatnio, ale 8 stron na papierze błyszczącym. Tabela biegów taka sama jak zawsze i na zwykłym papierze.
W programie zawodów są:
- wywiad z Adamem Pietraszko
- historia żużla w Grudziądzu (w pigułce of course) oraz ubiegłoroczne spotkania
- sylwetka Tomasza Piszcza
- wyniki z ligi i startów Adama na wyspach
- i coÅ› tam jeszcze. skleroza
Pozdr.
Zaczne od rzeczy najważniejszej, czyli ceny. "Góra" nie chce słyszeć o żadnej obniżce wiec dalej będą kosztować 5 zł. Przykro mi, pomimo chęci nic w tej kwestii nie zwojowaliśmy.
Program będzie posiadał nie 4 jak ostatnio, ale 8 stron na papierze błyszczącym. Tabela biegów taka sama jak zawsze i na zwykłym papierze.
W programie zawodów są:
- wywiad z Adamem Pietraszko
- historia żużla w Grudziądzu (w pigułce of course) oraz ubiegłoroczne spotkania
- sylwetka Tomasza Piszcza
- wyniki z ligi i startów Adama na wyspach
- i coÅ› tam jeszcze. skleroza
Pozdr.
kuba pisze:czy ma moze ktos link do jakis sensownych programow do wydrukowania. lub moze ktos sam sie poswiecil i cos takiego zrobil ?? z góry dzieki
No strona wczesniej jest adres
http://serwisy.byd.com.pl/private/speedwayzone/
Ja drukuje, ale chce najpierw poznać składy awizowane, bo nie mam zamiaru korektować pół godziny na stadionie
Geest pisze:kto byl w Krosnie i widzial tamte "programy" za 3 zl, ten narzekac na nasze nie powinien! stosunek cena/jakosc wypada dla naszych programow wrecz zajebiscie!
A kto widział zasobność portfeli lubelskich kibiców ten wie, że 5 zł za program to samobójstwo (wystarczy posłuchać przekleństw pod kasami).
JESTEM PEWIEN, ŻE PROGRAMY ZA 5 ZŠNIE UTRZYMAJĄ SIĘ DO KOŃCA SEZONU.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
moja opinia dotyczaca programow zuzlowych to nie dosc ze kosztuja az 5 zł to sa całe gówno warte w dzisiejszym programie który jak tyle kosztuje powinien byc porzady a było 6 błedów i niewiem czy nie wiecej to ludzie tyle kasy i takie gówno w jednym biegu 4 błedy jakis inny skład (szkoda ze akurat Ci zawodnicy w meczu nie jeźdizli ) paranoja
Był Będzie Jest Montex Lublin MKS !!!
TŻ z Lublina najlepsza w Polsce drużyna !!
TŻ z Lublina najlepsza w Polsce drużyna !!
co prawda trudno byc w pelni zadowolonym, ale widac, ze przynajmniej zostaly spelnionie niektore prosby, fajnie, ze wrocily tabele i rozklad kolejki, ze jest jakis wywiad, uwazam ze juz jest lepiej niz ostatnio, sporo wiecej do poczytania, lepszy papier, miejmy nadzieje ze na najblizszy mecz (oby w Lublinie) juz caly program byl ze sliskiego papieru. Mam nadzieje ze za 2-3 kolejki te programy bedą naprawde warte 5 zł 
-
Gość
no rzeczywiscie troche sie zapedzilem w pochwalach, bo takie bledy to nie przystojÄ…, ta obsada troche dziwna, przyznam szczerze, ze przegladanie programu jkos zaczalem wlasnie od 6 biegu, a ze zazwyczaj startujemy z 2 zestawu to spojrzalem wlasnie tam i sie troche zdziwilem
. Mam nadzieje ze to ostatnia taka wpadka, bo szkoda kreslic progamu