Lubelskie programy żużlowe

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
sztandar

#226 Postautor: sztandar » 13 kwietnia 2005, o 15:23

Jak dla mnie ten program wygląda tak samo jak we wrześniu kiedy ostatnio byłem w Lublinie tylko dodali jakieś 4 strony o niczym troche reklam i podniesli cene 3-krotnie a żal patrzeć jak z was doją pieniążki program nie wart nawet 2 zł

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#227 Postautor: $korzen$ » 13 kwietnia 2005, o 17:29

No to i ja cos zaproponuje :

- Opis gosci moim zdaniem OK

- Szersza wzmianka na temat startow naszych zawodnikow w ligach zagranicznych, nie musze chyba podkreslac, ze jest to w pewnym stopniu odnosnik do aktualnej formy danego zawodnika.

- Opis ostatniego spotkania + kilka fotek

- Nie moze tez zabraknac zapowiedzi/zaproszenia na nastepne zawody ligowe

- Informacja o mozliwosci wyjazdu z FC na spotkanie wyjazdowe ( to moze byc bardzo pomocne)

- Aktualna ligowa tabela plus mecze danej kolejki

- Wyniki z poprzedniej kolejki

- Troche wiecej o historii spotkan z danym przeciwnikiem, mozna napisac o najwiekszym zwyciestwie i porazce z dana druzyna, bardzo fajna ciekawostka, jezeli mnie pamiec nie byli to maja to w Ostrowie i mieli w Warszawie.

- Wywiad z zawodnikiem o nadchodzacym spotkaniu i przygotowaniu do niego.

- Poraz kolejny apeluje o lepszej jakosci papier, bo obecnie, poza okladka, to nadal zwykla "srajtasma". Ja wiem ze to wieksze koszta, ale i tez wieksze prawdopodobienstwo ze program kupi wiecej ludzi.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#228 Postautor: Lublin_Fan » 16 kwietnia 2005, o 13:08

Kilka słów odnośnie programu na mecz z Grudziądzem.

Zaczne od rzeczy najważniejszej, czyli ceny. "Góra" nie chce słyszeć o żadnej obniżce wiec dalej będą kosztować 5 zł. Przykro mi, pomimo chęci nic w tej kwestii nie zwojowaliśmy.

Program będzie posiadał nie 4 jak ostatnio, ale 8 stron na papierze błyszczącym. Tabela biegów taka sama jak zawsze i na zwykłym papierze.

W programie zawodów są:
- wywiad z Adamem Pietraszko
- historia żużla w Grudziądzu (w pigułce of course) oraz ubiegłoroczne spotkania
- sylwetka Tomasza Piszcza
- wyniki z ligi i startów Adama na wyspach
- i coÅ› tam jeszcze. skleroza :)

Pozdr.

Awatar użytkownika
jataman20
Szkółkowicz
Kontakt:

#229 Postautor: jataman20 » 16 kwietnia 2005, o 13:24

wolałbym program "szmatke" jak w tamtym sezonie niż teraz super program oby tylko nasi jeżdzilijakw tamtym sezonie :cry: :cry: :cry: :cry: proponuje powrócić do "szmatek" moze izawodnicy sie rozkręcą :lol: :lol: :lol:
;]

Awatar użytkownika
kuba
Szkółkowicz

#230 Postautor: kuba » 16 kwietnia 2005, o 21:34

czy ma moze ktos link do jakis sensownych programow do wydrukowania. lub moze ktos sam sie poswiecil i cos takiego zrobil ?? z góry dzieki

Snys
Zawodowiec

#231 Postautor: Snys » 16 kwietnia 2005, o 21:41

kuba pisze:czy ma moze ktos link do jakis sensownych programow do wydrukowania. lub moze ktos sam sie poswiecil i cos takiego zrobil ?? z góry dzieki

No strona wczesniej jest adres

http://serwisy.byd.com.pl/private/speedwayzone/

Ja drukuje, ale chce najpierw poznać składy awizowane, bo nie mam zamiaru korektować pół godziny na stadionie

Awatar użytkownika
jataman20
Szkółkowicz
Kontakt:

#232 Postautor: jataman20 » 17 kwietnia 2005, o 10:02

ciekawi mnie taka sprawa...co robią z programami które zostaną a teraz napewno bedzie dużo...przecież jakby kosztował 2zł to każdy by kupował a tak prawie nikt...to na gorsze im przecież wychodzi...ja osobiście i tak kupie program bo zbieram...ale 5zł to przesada totalna...
;]

Geest
Senior

#233 Postautor: Geest » 17 kwietnia 2005, o 13:30

kto byl w Krosnie i widzial tamte "programy" za 3 zl, ten narzekac na nasze nie powinien! stosunek cena/jakosc wypada dla naszych programow wrecz zajebiscie!

Czarek
Trener

#234 Postautor: Czarek » 17 kwietnia 2005, o 14:13

Geest pisze:kto byl w Krosnie i widzial tamte "programy" za 3 zl, ten narzekac na nasze nie powinien! stosunek cena/jakosc wypada dla naszych programow wrecz zajebiscie!

A kto widział zasobność portfeli lubelskich kibiców ten wie, że 5 zł za program to samobójstwo (wystarczy posłuchać przekleństw pod kasami).
JESTEM PEWIEN, ŻE PROGRAMY ZA 5 ZŁ NIE UTRZYMAJĄ SIĘ DO KOŃCA SEZONU.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Cysiek
Kontakt:

#235 Postautor: Cysiek » 17 kwietnia 2005, o 19:36

moja opinia dotyczaca programow zuzlowych to nie dosc ze kosztuja az 5 zł to sa całe gówno warte w dzisiejszym programie który jak tyle kosztuje powinien byc porzady a było 6 błedów i niewiem czy nie wiecej to ludzie tyle kasy i takie gówno w jednym biegu 4 błedy jakis inny skład (szkoda ze akurat Ci zawodnicy w meczu nie jeźdizli ) paranoja
Był Będzie Jest Montex Lublin MKS !!!
TŻ z Lublina najlepsza w Polsce drużyna !!

Awatar użytkownika
papi
Trener

#236 Postautor: papi » 17 kwietnia 2005, o 19:52

co prawda trudno byc w pelni zadowolonym, ale widac, ze przynajmniej zostaly spelnionie niektore prosby, fajnie, ze wrocily tabele i rozklad kolejki, ze jest jakis wywiad, uwazam ze juz jest lepiej niz ostatnio, sporo wiecej do poczytania, lepszy papier, miejmy nadzieje ze na najblizszy mecz (oby w Lublinie) juz caly program byl ze sliskiego papieru. Mam nadzieje ze za 2-3 kolejki te programy bedą naprawde warte 5 zł :D

Gość

#237 Postautor: Gość » 17 kwietnia 2005, o 20:14

Dzisiejszy program to poprostu jakiś konkretny nie wypał :evil:
-6 bieg=P.Paluch,G.Kosiński,M.Kozdraś,D.Stachyra. Troche przesada :evil:
-10 bieg=w kasku żułtym i nr 5 Adam Pietraszko
Ps. Jeżeli program jest drogi to powinni przynajmniej przy nim popracować. :)

Awatar użytkownika
papi
Trener

#238 Postautor: papi » 17 kwietnia 2005, o 20:37

no rzeczywiscie troche sie zapedzilem w pochwalach, bo takie bledy to nie przystojÄ…, ta obsada troche dziwna, przyznam szczerze, ze przegladanie programu jkos zaczalem wlasnie od 6 biegu, a ze zazwyczaj startujemy z 2 zestawu to spojrzalem wlasnie tam i sie troche zdziwilem :D. Mam nadzieje ze to ostatnia taka wpadka, bo szkoda kreslic progamu :D

Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#239 Postautor: FantyÅ› » 17 kwietnia 2005, o 21:22

Śliwa pisze:wypał :evil:
-10 bieg=w kasku żułtym i nr 5 Adam Pietraszko

Żóltym co miałeś chłopaku z polskiego:P