Dlaczego Ryszard Bielecki nie trenuje szkółki?

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Koper
Trener
Kontakt:

Dlaczego Ryszard Bielecki nie trenuje szkółki?

#1 Postautor: Koper » 21 kwietnia 2005, o 11:02

Ma swoj temat nasz nowy trener, zakladam tez temat dla Ryszarda Bieleckiego ktory zgodnie z zapowiedziami przed sezonem mial zajac sie szkoleniem naszej mlodziezy. No wlasnie mial...Jest to smutne ze nie dogaduje sie z naszym klubem i tym samym nie prowadzi treningow ze szkolka. Przed sezonem wydawalo sie ze na tym stanowisku jest juz sprawa wyjasniona a okazuje sie ze slowa ktore moglismy przeczytac na oficjalnej stronie naszego klubu ktore ponizej zacytuje okazuja sie puste...Nie ma tez zadnej nowej informacji ze jednak Ryszard Bielecki nie trenuje mlodziey tak jakby bylo wszystko w porzadku, a nie jest.
Powoli wyjaśnia się sytuacja z obsadą stanowisk trenerskich w TŻ Sipma Lublin. W nadchodzącym sezonie zajęcia z żużlowcami poprowadzi dwóch szkoleniowców. Ryszard Bielecki zajmie się szkółką.Ryszard Bielecki to były zawodnik Motoru, wieloletni trener, sędzia oraz kierownik zespołu. Spod jego ręki wyszli zawodnicy, którzy zdobywali medale zarówno w mistrzostwach Polski jak i świata min. Marek Kępa oraz Robert Dados.

Skoro na stronie mozna bylo przeczytac powyzsze slowa i skoro na razie nic z tego nie wyszlo, mozna oczekiwac aby pojawila sie informacja ze Ryszard Bielecki jednak nie trenuje lubelskiej mlodziezy w tym sezonie tak jak oficjalnie zapowiadano.

Awatar użytkownika
dboryc
Kontakt:

#2 Postautor: dboryc » 21 kwietnia 2005, o 11:18

Pan Ryszard Bielecki nie ma w ogóle podpisanego kontraktu. Doszly mnie tez sluchy, że szkółka ma zostać zlikwidowana. Póki co ze szkółkowiczami pracuje nowy trener Jerzy Głogowski. Dziś o godzinie 16.00 odbedzie sie trening całej drużyny.

Awatar użytkownika
camel

#3 Postautor: camel » 21 kwietnia 2005, o 13:10

Dziś o godzinie 16.00 odbedzie sie trening całej drużyny.[/quote]
A czy bedzie na nim MF :D :D :D

Koper
Trener
Kontakt:

#4 Postautor: Koper » 21 kwietnia 2005, o 17:50

dboryc pisze:Pan Ryszard Bielecki nie ma w ogóle podpisanego kontraktu. Doszly mnie tez sluchy, że szkółka ma zostać zlikwidowana. Póki co ze szkółkowiczami pracuje nowy trener Jerzy Głogowski. Dziś o godzinie 16.00 odbedzie sie trening całej drużyny.

Zadnej informacja poza ta ktora zacytowalem na stronce oficjalnej naszego klubu nie bylo a informacja ta nie jest napisana w formie spekulacji ze byc moze bedzie trenowal szkolke Pan Ryszard ale podane jest jako pewnik, dlatego opierajac sie na tej informacji ktora nie zostala zdementowana jestem zdziwiony ze jednak nic z tego nie wyszlo... :?
Inna sprawa ze mialem nadzieje ze jednak w tym sezonie zainwestujemy w mlodziez a nie bedziemy likwidowac szkolke :cry:

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#5 Postautor: Cooper » 21 kwietnia 2005, o 23:15

a ja mysle, ze jezeli taki entuzjazm do pracy z juniorami dalej bedzie okazywal J. Glogowski, to nie ma co zmieniac. Sporo startow spod tasmy, rozne zestawianie zawodnikow do startu, sporo praktycznych porad (Glogowski sam wsiada na motocykl i pokazuje), to jest ok. mam nadzieje, ze to sie bedzie przekladac na wzrost umiejetnosci. Ale na razie b. mi sie podoba. Dzisiejsze sciganie sie szkolkowiczow milo sie ogladalo.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]