bilety na mecze TÅ» Sipma Lublin w Lublinie

żużel w Lublinie

Jak wchodzisz na mecze TÅ» Sipma Lublin?

Czas głosowania minął 2 czerwca 2005, o 13:59

mam karnet, wchodzę wejściem dla posiadaczy karnetów
26
20%
kupujÄ™ bilet normalny
25
19%
kupujÄ™ bilet ulgowy majÄ…c do niego uprawnienia
62
48%
kupuję bilet ulgowy, nie mając do niego uprawnień
2
2%
wchodzÄ™ przez bramÄ™ bez biletu
3
2%
wchodzę "przez płot" lub w inny podobny sposób wkradam się na stadion
4
3%
w inny sposób (jaki? napisz w temacie)
7
5%

Liczba głosów: 129

Wiadomość
Autor
Dudi
Junior

#26 Postautor: Dudi » 4 maja 2005, o 10:36

Nie popieram żadnej formy oszustwa w dostaniu sie na stadion ale czy klub nie oszukał kibiców...?

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#27 Postautor: mikas » 4 maja 2005, o 10:48

Dudi nawet jak klub nie wywiązał się ze swoich wszystkich przedsezonowych obietnic,to pieniądze z biletów idą po meczu na punktówke dla zawodników,jeśli w kasie nie ma wystarczającej ilości pieniędzy to Ci dla których jesteśmy na stadionie musza na swoje pieniądze za wykonaną juz pracę(pomijam czy dobrze czy źle,bo adekwatnie do niej należy im się więcej lub mniej pieniędzy) czekać az w kasie pieniądze się znajdą. A jeśli jeszcze w międzyczasie rozleci się na przykład silnik i zawodnik nie ma za co go wyremontować,bo nie dostał jeszcze wszystkich pieniędzy za punkty to potem my psioczymy,że mu nie jedzie sprzęt,nie robi punktów i nie wygrywamy spotkań. I tak to mniej więcej sie kręci,więc okradanie klubu i zawodników,którym się kibicuje, uważam za delikatnie mówiąc świnstwo.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziuta 85
Kontakt:

#28 Postautor: Ziuta 85 » 4 maja 2005, o 11:01

Jestem w Klubie Kibica i mam żółtą koszulke :twisted: ale bilety kupuje zresztą jak wszyscy w Klubie Kibica.Wchodze na ulgowy za okazaniem legitymacji studenckiej,programu nie kupuje bo mi sie nie chce go wypełniać.Więc jak widzicie Klub Kibica wcale nie "okrada" zawodników i klubu jak twierdzą liczni bywalcy forum i stadionu :twisted:

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#29 Postautor: grzesieck » 4 maja 2005, o 11:11

Ziuta 85 pisze:Jestem w Klubie Kibica i mam żółtą koszulke :twisted: ale bilety kupuje zresztą jak wszyscy w Klubie Kibica.Wchodze na ulgowy za okazaniem legitymacji studenckiej,programu nie kupuje bo mi sie nie chce go wypełniać.Więc jak widzicie Klub Kibica wcale nie "okrada" zawodników i klubu jak twierdzą liczni bywalcy forum i stadionu :twisted:

Stoje przed meczem w barku klubowym i slysze jak Czarny z KK pyta sie wszem i wobec czy ktos chcialbym kupic bilet, bo pierwszy raz od roku takowy zakupil... Dodam, ze nawet nie sprawdzali czy ma bilet przy wejsciu :?

Na trybunach kolo nas siedzial Kuba? z KK. Niejednokrotnie podczas meczu powtarzal: "Dobrze, ze przynajmniej wchodze za darmo".
METHANOL ADVENTURE TEAM

Ylipulli