Motor Lublin - Stal Gorzów 40:50

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#51 Postautor: Gelo » 10 maja 2005, o 01:09

marcin_lub pisze:Czytając kilka ostatnich postów nachodzi mnie tylko jedna myśl: gdyby Jensen przywiózł 10 pktów z Rybnikiem

Czy nie masz przypadkiem rodziny w Rzeszowie?
Więc nie wiem dlaczego przez większość kibiców przemawia pesymizm??

Bo trzeba być realistą - jesteśmy bardzo słabi, nie mamy sprzętu, a Gorzów wygrał w Rzeszowie i jest najmocniejsza drużyną w I lidze - moim zdaniem jak dojdzie Loram, będą bardzo trudni do ogrania - moim zdaniem tylko Ostrów może im zagrozić, bo Rzeszów sie nie bedzie liczył - całe szczęście.
Myśle że Joonas przywiezie spokojnie 10 pktów i liczę również na nowego juniora...
A ja poczekam z opiniami - Jonasz - ogromne ryzyko ale trzymam kciuki, bo nie ma już pola manewru - Łyko - na najlepszych juniorach w lidze raczej nie zapunktuje chłopina.

Awatar użytkownika
okon
Kontakt:

#52 Postautor: okon » 10 maja 2005, o 04:07

patryk kilar pisze:
okon pisze:Hehe Gorzow ostatnio na wyjazdy to ma podwojna mobylizacje przykladowo z Rzeszowie co bieg zmieniano Lancuszki Sprzeglowe na nowe zeby nie miec jakis wpadek z jesli chodzi o sprzet gorzowian to dysponujemy bardzo dobrym sprzetem w tym sezonie takim jacy maja e-klasowscy

Rzeszow tez dysponuje "ekstraligowym" :wink: , a malo co by przegrali z Grudziadzem :P

Pozdro
[/quote]

ja tam niewiem co sie dzieje w Rzeszowie co jest ale w Gorzowie zapewniam cie ze takim sprzetem dysponujemy :) pozdrawiam :) i zycze utrzymania sie w Lidze :)
Stal Gorzow ! :-)
falubaz zielona gora - 1 liga 2006 :P

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#53 Postautor: Lublin_Fan » 10 maja 2005, o 09:54

Ciekawi mnie na kim Łyko ma te 5 pkt zrobić :shock: Wg mnie ten zawodnik to żadne wzmocnienie. Powinni jechać Dominiczak z Kępą. W kwestii juniorów cuda można zwojować w grudniu a nie w maju. Teraz to można conajwyżej wziąć kogoś "na sztukę". Hlib i Brzozowski to zupełnie inna klasa zawodników. Jeżeli Łyko zrobi jakieś punkty to jedynie na trupach.

W wygraną nie wierzę. Gorzów ma mocniejszą każdą linię a w juniorach to jest totalna przepaść. Nie ma sensu robić sobie zbędnych nadziei. Ja podchodzę do tego meczu na spokojnie i liczę na 35 pkt naszych orłów.

Pozdr.

Ylipulli

#54 Postautor: Ylipulli » 10 maja 2005, o 10:00

No cóż, ja nie będę rozprawiał na temat wyniku i szans naszego zespołu w niedzielnym meczu. Po prostu przyjdę w niedzielę i zobaczę postawę naszych "asów". Mam nadzieję, że po niedzielnym meczu, moja cierpliwość nie zjedzie do zera .

[ Dodano: Wto 10.05.2005 10:04 ]
aaa jeszcze jedno, moze założymy jakąś grupę "niedobrych, niewygodnych forumowiczów "pod nazwą Czerwona Wstęga. Chodzi mi oczywiście o tych forumowiczów co takową posiadają :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#55 Postautor: InDorka » 10 maja 2005, o 10:05

Dziwne......w temacie "7 kolejka" poza Patrykiem sami optymisci,tutaj wrecz przeciwnie,dlatego i ja odzywam sie tutaj...wole sie przyjemnie rozczarować.
Skoro Jonas nie boi sie rozmoczonych,trudnych torów,ktore zniechecaja polskich zawodników,moze sobie poradzi juz w pierwszym starcie,ale nie liczyłabym na dwucyfrówke.
To samo Kamil Łyko,bedzie bardzo chciał udowodnic,ze dobrym posunieciem było wybranie go i to go sparaliżuje nieco ( Dominiczak chyba tez wyglądał przed sezonem lepiej od naszych juniorów).Nastawiam sie na 1:5 w biegu juniorów i na ambitną walkę w pozostałych,niezaleznie od ostatecznego wyniku.

........ :D ........

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#56 Postautor: grzesieck » 10 maja 2005, o 10:16

Ylipulli pisze:[ Dodano: Wto 10.05.2005 10:04 ]
aaa jeszcze jedno, moze założymy jakąś grupę "niedobrych, niewygodnych forumowiczów "pod nazwą Czerwona Wstęga. Chodzi mi oczywiście o tych forumowiczów co takową posiadają :lol: :lol: :lol:

Niektorzy dostaja ostrzezenia za glupote, a nie dlatego, ze sa niewygodni... :roll:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Manitou
Kadrowicz