Kto do TÅ» ?

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
wojteko
Senior

#326 Postautor: wojteko » 13 maja 2005, o 10:07

Dudi pisze:Krytyka,czy wyrażanie własnych poglądów nawet w jednym zdaniu, to właściwa forma uczestnictwa na Forum. Kolega wojteko.........

kolego DUDI juz raz mielismy starcie na forum .....wiecej niemam zamiaru dyskutowac z toba na zadne tematy, te o speedway'u jak i inne..........nasze dialogi sa bezprzedmiotowe i nic nie wnosza nowego do zrowego funkcjonoeania TÅ» Sipma Lublin jak i Lubelskiego Klubu zuzlowego,a po pamietnym zbluzganiu mnie na PW odpuscilem sobie twoja osobe,prosze nie kieruj juz do mojej osoby zadnych aluzji bo to wyjdzie na zle naszemu ulubionemu speedwajowi tak Tobie jak i Mnie......

P.S. sorry adminow,modow i userów Forum za OT ale jak dalej bede czytal obrazliwe slowa w moim imieniu z ust w/w to odwolam sie do innych srodkow niezwiazanych wogole z netem. pozdrawiam wylewnie wojteko
P.S2 czekam na riposte ze strony kolegi Gela.........ale ta juz napewno przemilcze,jaka by niebyla :!:

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#327 Postautor: Manitou » 13 maja 2005, o 10:16

meesha pisze:Ale o czym w ogóle ta dyskusja :?: :?: Czy ktoś gdziekolwiek napisał/powiedział, że jesteśmy zainteresowani Markiem Hućką :?: :?: Aż z ciekawości wróciłem do wcześniejszych postów w tym temacie i co się okazuje... - Kolega Okon z Gorzowa wspomniał w tonie żartobliwym, że "w razie czego to jest jeszcze Hućko" i od razu nakręca się jakaś spirala, że to głupi pomysł itp. Ludzie :!: Czytajcie ze zrozumieniem :!: :!: :!:

O to to to :!: Już bardziej na miejscu byłaby dyskusja o Kowaliku, bo o nim wspomina Moran w ostatnim TŻ więc przynajmniej jest jakaś podstawa do dyskusji, a z tym Hućką to dyskusja z kapelusza wyskoczyła.

rob7
Senior

#328 Postautor: rob7 » 13 maja 2005, o 10:27

...o Kowaliku? przecież on jest nie przygotowany do sezonu sprzętowo i kondycyjnie...
to już lepiej dyskutować o Jurku Mordelu

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#329 Postautor: jas » 13 maja 2005, o 10:51

halo, przepraszam - gdzie sa moderatorzy :evil: ?

a jesli chodzi o "Ktod do Tż?" - sprzet dla Juraka Mordela
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#330 Postautor: Gelo » 13 maja 2005, o 11:12

P.S2 czekam na riposte ze strony kolegi Gela.........ale ta juz napewno przemilcze,jaka by niebyla :!:

To w końcu czekasz, czy chcesz przemilczeć? Nie ma żadnej riposty i proszęmnie nie wciągać w tę dyskusję. Dla mnie temat Hućki nie istnieje.

Awatar użytkownika
dboryc
Kontakt:

#331 Postautor: dboryc » 13 maja 2005, o 13:49

Trzeba cos z tym w koncu robic, w zimie w TVP3 byl wywiad z p. Siwkiem. Mowil on ze Jurek solidnie przepracowal zime i w niczym nie ustepuje kolegom z druzyny. Jestem przekonany, ze gdyby dostal sprzet od klubu tak jak mu sie to nalezy to robil by spokojnie kolo 8pkt na mecz. Jensen mogl by sie przy nim schowac. Moze w czasie meczu Gorzowem trzeba powiedziec pare slow do p. dyrektora?

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#332 Postautor: kilar » 13 maja 2005, o 13:58

dboryc pisze:Trzeba cos z tym w koncu robic, w zimie w TVP3 byl wywiad z p. Siwkiem. Mowil on ze Jurek solidnie przepracowal zime i w niczym nie ustepuje kolegom z druzyny. Jestem przekonany, ze gdyby dostal sprzet od klubu tak jak mu sie to nalezy to robil by spokojnie kolo 8pkt na mecz. Jensen mogl by sie przy nim schowac. Moze w czasie meczu Gorzowem trzeba powiedziec pare slow do p. dyrektora?

To moze Ty pojdziesz i mu powiesz, ok?? :shock: :?

Pozdro

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#333 Postautor: boxing » 14 maja 2005, o 00:48

Nie wiadomo jeszcze jak szybko Tomek dojdzie do siebie, ale jak jeszcze ktorys z naszych asow odstawi replaya, a JM dalej nie bedzie brany pod uwage przy ustalaniu skladu, to naprawde pomysl Okonia i kandydatura Marka Hucki przestanie smieszyc. Na szybko mamy wariant "ZZ", ale jak spelni sie druga polowa pesymistycznej wizji, to nie bedziemy miec wyjscia i zacznie sie lapanie Huckow w kontekscie zdobywania malych punktow na pewnych zespolach.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

wojteko
Senior

#334 Postautor: wojteko » 14 maja 2005, o 10:28

Gelo pisze:. Dla mnie temat Hućki nie istnieje.

Widze ze nauka nie idzie w las :D :wink: jak bym slyszal naszego Dyrektora Jaroslawa.....popieram w calej rozciaglosci :D tak trzymaj Gelu :wink: pzdr wojteko

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#335 Postautor: Lublin_Fan » 14 maja 2005, o 10:32

W obecnej sytuacji ZZ to najlepsze rozwiązanie. Żadne wypożyczenie nie wchodzi w rachubę bo po prostu nie ma kogo wziąć a i szkoda pieniędzy, których nie ma.

Hućko? Idźcie do psychiatry ;)

Pozdr.

Krychs
Senior

#336 Postautor: Krychs » 14 maja 2005, o 11:06

Lublin_Fan pisze:W obecnej sytuacji ZZ to najlepsze rozwiązanie. Żadne wypożyczenie nie wchodzi w rachubę bo po prostu nie ma kogo wziąć a i szkoda pieniędzy, których nie ma.

Hućko? Idźcie do psychiatry ;)

Pozdr.

Pozwole się z Tobą nie zgodzić Lublin Fanie :)
Uważam, że trzeba wypożyczyć jakiegoś seniora, najlepiej M. Kowalika, który jestem przekonany nieźle by sobie jeszcze radził na I ligowych torach. Narazie możemy sobie radzic poprzez ZZ, ale co będzie kiedy odpukać kolejny z naszych seniorów złapie choćby drobną kontuzję. Ale tak to jest kiedy przystępuje się do rozgrywek z 4 seniorami...
Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
Thunderkiss

#337 Postautor: Thunderkiss » 14 maja 2005, o 11:09

Skoro Piszcz sie rozpieprzyl to niech ktos Jurkowi chociaz zasponsoruje pozyczenie sprzetu od Piszczyka???? Niezazdroszcze wam takiej sytuacji. Mysmy taki kryzys przechodzili rok temu I runde konczylismy z dorobkiem jednego pkt!!!
Mysle ze bedzie dobrze! Niechcialbym zebyscie spadli bo trzeba w koncu sprawic zeby reszta zuzlowej polski liczyla sie ze "wschodnim blokiem" zuzlowym!!! :D
Pozdro.

rob7
Senior