Stal Gorzów - Motor Lublin 65:25 :-(

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt:

#26 Postautor: Maciek » 24 maja 2005, o 07:37

Ja nie licze na zwyciestwo ale oczywiście jestem za Tżecikiem :] Ciężko bedzie tam wygrać ale powalczyć można jakby cała drużyna pojechała równo to kto wie. Oni jadą w krajowym wiec można Jonasa sciągnąć!! Pierwszy mecz przegraliśmy bo drużyna nie pojechała równo:/ ale ostatnio Adam pokazał że jest w dobrej dyzpozycji Franki też mnie nie zawiódł Jelonek punktuje na wyjazdach no i Jonas robi ponad 10 w tych 2meczach zrobil wiecej Jak Jensen w swoich wszystkich :] pozdro POWALCZYC MOZNA :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
major

#27 Postautor: major » 24 maja 2005, o 07:53

Oj przydałby sie nam na ten meczyk Mordel na byle jakim sprzęciku, oj przydałby się ....
Mecz z góry przegrany i nie wolno mysleć o wygranej. Na tym meczu trzeba zaoszczędzić kasę, która przyda sie na Krosno, Opole i Grudziądz. Wygrane w tych meczach zapewnią nam dalszy pobyt w I lidze. Co niektórzy piszą o barażach, tylko ja się zastanawiam, po co nam baraże?. Jeszcze nie jesteśmy przygotowani na e-ligę.

Ylipulli

#28 Postautor: Ylipulli » 24 maja 2005, o 08:56

przestańcie mówić o tej KASIE bo puszczę spawaaaaaaaaa !!!!!! Co was to obchodzi, idziecie na zużel, płacicie to wymagacie i tyle !!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Boss

#29 Postautor: Boss » 24 maja 2005, o 08:57

Jak będzie twardy tor to Focus zrobi powyżej 10 pkt jak w Ostrowie. Jak dobrze pojedzie Daniel i Frankie coś uciuła. To mamy szanse dobić nawet do 40 ( z Joonasem oczywiście). Nasi złapali wiatr w żagle i tylko żeby nie zgubili go w meczu ze Stalą :?
Co ja widzÄ™, co ja widzÄ™ TÅ» Lublin w e-lidze

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#30 Postautor: Manitou » 24 maja 2005, o 09:06

Ludzie o czym wy mówicie :?: :lol: Jak możecie liczyć na występ Focusa na tym poziomie co z Opolem :?: Jaki wiatr w żagle :?: Popatrzcie najpierw na skład OPOLA potem na GORZOWA i zastanówcie się trochę, bo co niektórzy się ośmieszają tutaj... :roll:

Aha i weźcie pod uwagę, że w Opolu Focus był u siebie i nie było tam takich wyjadaczy jak Flis czy Paluch. Żeby sprowadzić co niektórych na ziemię proponuję przyjrzeć się zdobyczy Adama w meczu z Gorzowem w Lublinie.

60 : 30 w dupÄ™ i to przy dobrym wietrze... :(

Awatar użytkownika
loko1980

#31 Postautor: loko1980 » 24 maja 2005, o 09:16

Po zwyciestwie z Opolem podnosza sie glosy ze zlapaliscie wiatr w zagiel, ze ten czy tamten sie odrodzil! Fakty sa takie ze jechaliscie ze slabiutkim przeciwnikem, nie oszukujmy sie Kolejarz przez lata petal sie w drugiej lidze i jako takiego pozoimu sportowego nie prezentuje!

Co do meczu, mam nadzieje ze przyjedziecie z Finem. Zawsze to jakies wieksze emocje, zawodnik ten jakis czas temu, zglosil chec jazdy w naszym klubie, pewnie teraz bedzie chcial udowodnic naszym dzialaczom, ze zrobili blad nie kontraktujac go.

Do Lublina pojechalismy tylko i wylacznie w krajowce, bowiem Bjerre mial kontrakt tylko na 4 spotkania! Teoretycznie mozna go jeszcze powolywac pod bron, jednak poki co nas przeciwnicy nie sa na tyle wymagajacy zeby jechac z "obco". Z drugiej strony chlapaki maja okazje zarobic pieniadze, ktore wprost proporcjonalnie przekladaja sie na jakosc sprzetu na ktorym jezdza!

Nie lekcewazymy przeciwnika i jedziemy z wami w optymalnym skladzie, czyli w kralowce:)

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt: