05.06. Motor Lublin - Kolejarz Opole 48:42

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Ylipulli

#176 Postautor: Ylipulli » 6 czerwca 2005, o 08:27

Zgodnie z zapowiedzią na wczorajszym meczu nie byłem, bo co to za przeciwnik Kolejarz Opole . Gratuluję chłopakom zwycięstwa aczkolwiek z tego co koledzy mi mówili trochę wymęczonego.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#177 Postautor: RadeKas » 6 czerwca 2005, o 08:38

Ylipulli pisze:Zgodnie z zapowiedzią na wczorajszym meczu nie byłem, bo co to za przeciwnik Kolejarz Opole . Gratuluję chłopakom zwycięstwa aczkolwiek z tego co koledzy mi mówili trochę wymęczonego.
Pozdrawiam

No to troche przegrales sprawe, bo nie dosc, ze przegapiles, pierwsze zwyciestwo w tym sezonie u siebie, to jeszcze po zacietym meczu :lol:. No, ale po co to ogladac, skoro to bylo tylko slabe Opole. Na slabe Krosno tez nie przychodzisz?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

JAG
Senior

#178 Postautor: JAG » 6 czerwca 2005, o 09:23

po tym meczu utwierdzam sie w przekonaniu ze trzeba do bólu ćwiczyć starty.Adam musi zdecydowanie wiecej trenować na tym torze bo żal patrzeć jak ciągle w ten sam sposób traci punkty.a jego motocykli nie mogę przeboleć.całe szczęscie ze mamy Joonasa który podejmuje walkę,choc początkowo chyba nie najlepiej był przełożony.
b.wazne punkty zdobyli Franek z Jeleniem.
dobrze ze ten mecz odbył się w całości!
:),czasami :(

rob7
Senior

#179 Postautor: rob7 » 6 czerwca 2005, o 09:48

Gawrzyk pisze:Co do zawodników to dobrze że wynik pociągnęli Joonas, Franek i Jeleń. A jeszcze lepiej że tych dwóch ostatnich nie było zadowolonych ze swojej jazdy. Jonas mimo, że tor niemiłosiernie mu niepasował pojechał jak na lidera przystało. Adam ma wyrażny kryzys. Może to przemęczenie...U Wrony wyszedł dziś jak na dłoni brak odpowieniego przygotowania kondycyjnego.

no właśnie miałem wrażenie że wczoraj tor nie był atutem gospodarzy pierwszy raz start nasi wygrali dopiero w 7 biegu, po zewnętrznej Jonas też nie bardzo mógł powalczyć to pod kogo ten tor był zrobiony? pod gości ?
Ostatnio zmieniony 6 czerwca 2005, o 09:50 przez rob7, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#180 Postautor: ravajas » 6 czerwca 2005, o 09:50

Madlene pisze:[
No to jak kiedys Krzysio bedzie jexdzil w GP to bedziesz mogl sie pochwalic , ze masz tego samego dnia urodziny co taki zawodnik :wink:

to niemal zostałem wywołany do tablicy. Oświadczam wszem i wobec, że mam tę samą datę urodzin co Scott Nicholls: 16 maja 1978 :)

pozdrawia:
Rafał Borowski

jotem

#181 Postautor: jotem » 6 czerwca 2005, o 09:53

Zgadzam się z Tobą JAG - starty to nasza słaba strona i to było widać na tle zawodników Opola. Wniosek - trenować do bólu starty albo zrobić przyczepny tor - a to też ma swoje minusy - pogoda taka jak wczoraj i mecz prawdopodobnie byłby odwołany.
A co do przebiegu meczu - wydaje mi się, że nasi zlekceważyli Opole i naprawde było ciężko - 6 pkt do tyłu po 6 biegach a na koniec wygrana 6 punktami i teraz mamy 6 dużych punktów. Szkoda, że słabo pojechał Adam za to bardzo dobrze Mariusz. Podsumowując plan wykonany!!!

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#182 Postautor: ravajas » 6 czerwca 2005, o 09:54

Davv pisze:Ilości światła to się raczej nie mierzy. Ale natężenie owszem. I istnieje takie urządzenie. Wartość natężenia wyraża sie w LUXach.

jest i nie jest. Przecież takie fotocele sa stosowane w światłomierzach fotograficznych. Sędzia przecież mógł pójść do Stanisława Szalaka, pozyczyć od niego aparat i zmierzyć. Mógł założyć, że przy np. przesłonie f4,5 czas naswietlenia powinien wynosić przynajmniej 1/30 sek. Tyle, że które światło miałby mierzyć: padające na tor czy odbite od toru?? Bo gdyby odbite to już ok godz rozpoczecia meczu byłaby ciemna noc :) A gdyby padające, to mecz spokojnie mógłby potrwać jeszcze z 20 minut.

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#183 Postautor: InDorka » 6 czerwca 2005, o 10:15

Ylipulli pisze:Zgodnie z zapowiedzią na wczorajszym meczu nie byłem, bo co to za przeciwnik Kolejarz Opole . Gratuluję chłopakom zwycięstwa aczkolwiek z tego co koledzy mi mówili trochę wymęczonego.
Pozdrawiam

Za takie teksty powinno sie dostawac po 2 ostrzezenia naraz :!: :!: :!:
Miał juz wczesniej ? czy spełniło sie moje marzenie :-D

......... :D .........

Ylipulli

#184 Postautor: Ylipulli » 6 czerwca 2005, o 10:35

Otóż :
1. do Radekasa - owszem na Krosno również nie mam zamiaru iść, bo wysokiego poziomu ta druzyna nie prezentuje, aczkolwiek są lepsi od Kolejarzy, a to że wygralismy z Opolem to nie jest jakis wielki powód do dumy, po prostu inaczej być nie mogło, także nie załuję swojej absencji.
2. do Indorki - na szczęście to nie ty decydujesz o ostrzezeniach. Piszę to co czuje i tyle... i nie zamierzam tego zmieniać, bez względu na to czy wylecę z forum czy nie :lol:

NIE MA CO SIE PODNIECAC WYGRANYMI MECZAMI ZE SŁABIAKAMI !!! :lol:

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#185 Postautor: Jinxsior » 6 czerwca 2005, o 10:37

Gratuluje druzynie zwyciestwa.Na meczu nie bylem (wiadomo dla czego) sluchalem w RL. Sluchajac relacji mialem niezlego pietra ze Opolanie wykreca nam numer i jeszcze wygraja.Domyslam sie ze wy bedac na stadionie musieliscie mocno przezywac przebieg spotkania.Na pochwale zasluguje Jonas, Franek i Jelen.
Zmeiniajac delikatnie temat, tak sobie patrze na zdjecia z tego meczu i przykro mi sie robi ze taki zawodnik jak Jonas nie moze sie cieszyc z ogladania stadionu wypelnionego ludzmi tak jak w zeszlym roku.Jak patrze na te pustki to az sie serce kraja.
No ale coz 26 czerwca przylatuje na mecz z ostrowem i mam nadzieje ze delikatnie :wink: podreperuje klubowa kase.
Jeszcze raz gratuluje 3 pkt.

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#186 Postautor: InDorka » 6 czerwca 2005, o 10:44

Ylipulli pisze:Otóż :
1. do Radekasa - owszem na Krosno również nie mam zamiaru iść, bo wysokiego poziomu ta druzyna nie prezentuje, aczkolwiek są lepsi od Kolejarzy, a to że wygralismy z Opolem to nie jest jakis wielki powód do dumy, po prostu inaczej być nie mogło, także nie załuję swojej absencji.
2. do Indorki - na szczęście to nie ty decydujesz o ostrzezeniach. Piszę to co czuje i tyle... i nie zamierzam tego zmieniać, bez względu na to czy wylecę z forum czy nie :lol:

NIE MA CO SIE PODNIECAC WYGRANYMI MECZAMI ZE SŁABIAKAMI !!! :lol:

Racja,nie ma sie co podniecac,ale nie ma tez powodu zapominać (tak szybko ) gdzie było nasze miejsce tuz przed meczem niedzielnym.Niby takie słabe Opole,a widownia do 8 biegu włacznie nie wiedziała czy to sen czy jawa?

A MOJE HASŁO TO ; OLEWAĆ I KRYTYKOWAĆ TYCH CO NIE SZANUJA PRZECIWNIKA :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior