19.06.05 ROW RYBNIK vs. MOTOR LUBLIN

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Shack
Administrator

#101 Postautor: Shack » 20 czerwca 2005, o 20:59

Co do samego meczu to faktycznie nie było tak źle. Franek walczył na dystansie, Adam wygrywał starty. Szkoda Jelonka bo ma jakiś kryzys najwidoczniej. Krzycho Wrona też nie mogł sie wogole spasować ;)

Mieliśmy okazje rozmawiać z panem zajmującym się sprawami medialnymi w RKMie. Z ciekawości zapytałem go o szkółke. W tej chwili wygląda to tak że w szkółce mają do dyspozycji 12 (słownie dwanaście) motocykli. Druchniak i Pawlaszczyk również zaopatrywani są w sprzęt przez klub (kontrakty amatorskie).

Na zdjęciach widoczne jest "pasowanie" na żużlowca młodego chłopaka, który zdał licencje :)

Nie ma zdjęć z parkingu ponieważ nie można tam przebywać na godzine przed zawodami oraz 20 minut po zawodach. Dziwne zwyczaje, chyba ewenement na skale światową. Żeby oddać kamizelke foto trzeba czekać 20 minut ponieważ biuro zawodów znajduje się w parkingu :)

Fajna sprawa - konferencja prasowa od razu po zawodach z udziałem trenerów i najlpszych zawodników ekip. Na konferencji Franek mówił, że to jeszcze nie było to co by chciał jechać. Miał kłopoty sprzętowe od początku zawodów. Trener powiedział pare zdań m.in. o tym że nie mamy juniorów i że wiecej spodziewał się po Danielu.

Trener Rybniczan chwalił się najmłodszą drużyną w Polsce, swoją koncepcją jej budowy. Mówił, że podpisując kontrakt chciał mieć możliwośc doboru zawodników. Dlatego nie trzymano na siłe Staszewskiego i Węgrzyka. No ale byłoby za różowo. Później mówił o konfliktach w zespole i na linii druzyna zarząd. Twierdził, że jesli nic się nie zmieni zrezygnuje z pracy.

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#102 Postautor: yamahaR1 » 20 czerwca 2005, o 21:10

Shack masz duży plus za te zdjęcia powyżej. Jakbym startował w tym meczu to bym koniecznie chciał jechać w białym kasku :wink: :mrgreen:

Shack
Administrator

#103 Postautor: Shack » 20 czerwca 2005, o 21:18

Biały 3
Zółty 2
Niebieski 1
Czerwony d

;)

Awatar użytkownika
papi
Trener

#104 Postautor: papi » 20 czerwca 2005, o 21:18

widze, że Rybnik ma niezłą taktyke :!: Najładniejsze panie podprowadzające zostawia gościom, ci nie moga się skupić i przegrywaja mecz za meczem. RKM już jest nazywany mistrzem bonusów. pozostae kluby powinny zalozyc koalicje, bo dzialacze tego klubu postępują nie fair :!: Patrzac na zdjęcia i wyniki naszych zawodnikow przypuszczam, że Jeleń jeździł w żółtym kasku i sie zapatrzył kilka razy, albo w białym i tak sie rozglądał za "żółtą" panią na starcie, że zostawał 20 m z tyłu :lol: :lol:

z mojej kamery to wyglądało następująco:
żólty 3
biały 2 (+1)
nieb w/2min
czerw u/w :lol: , tylko dlaczego tak w meczu nie było :?: :?:

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#105 Postautor: Manitou » 20 czerwca 2005, o 21:57

Coś mi tu nie gra :wink: Jakby nie patrzeć-i z punktu widzenia Shack'a i z punktu widzenia papiego goście wygrywają 5:1. To niby skąd to 63:27 :?: :shock: :lol: :twisted:

A tak jeszcze co do tych zdjęć, to tam są jeszcze ciekawsze panie :wink: a jakie wysportowane. :lol: Do zdjęcia na którym Shack uwiecznił maszt oświetleniowy proponuję dać podpis dla szarego lubelskiego kibica: " Patrz synku, tak wygląda sztuczne oświetlenie" :twisted:

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#106 Postautor: Regdal » 20 czerwca 2005, o 22:43

yamahaR1 pisze:Shack masz duży plus za te zdjęcia powyżej. Jakbym startował w tym meczu to bym koniecznie chciał jechać w białym kasku :wink: :mrgreen:

A ja w żółtym. :P :P :P 8) 8)

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#107 Postautor: kilar » 20 czerwca 2005, o 23:00

Z tych fajnych dziewczyn przybijam sobie najfajniejsza oczywiscie :wink: czyli dziewczyne "biala" :D 8)

A i jeszcze takie pytanie mam (bo z twarzy to tylko zuzlowcow rozpoznaje) - kto to kurde jest na 26 zdjeciu co stoi kolo Piszcza i Jelenia??

Pozdro

Shack
Administrator

#108 Postautor: Shack » 20 czerwca 2005, o 23:03

jak to kto ;] kierownik ;]

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#109 Postautor: kilar » 20 czerwca 2005, o 23:14

aha duzo mi to mowi :lol: ..draznij sie dalej :lol:

Pozdro

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#110 Postautor: dannie » 20 czerwca 2005, o 23:19

patryk znasz pewne tylko ten aksamitny glos z relacji w radiu Lublin ;) ...a takze "czcionke" z naszego forum... ale teraz masz okazje: poznaj naszego admina! ;) :D ...droga dedukcji latwo teraz bedzie ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#111 Postautor: kilar » 20 czerwca 2005, o 23:30

GAWRZYK :!: :!: No chcialem sie upewnic, bo slyszac ten aksamitny glos w RL to za nic nie moglem sobie Go wyobrazic :wink:

meesha
Trener
Kontakt:

#112 Postautor: meesha » 21 czerwca 2005, o 00:01

dannie pisze:patryk znasz pewne tylko ten aksamitny glos z relacji w radiu Lublin
Jerzy Janiszewski :?: :?: :lol:
patryk kilar pisze:Z tych fajnych dziewczyn przybijam sobie najfajniejsza oczywiscie :wink: czyli dziewczyne "biala" :D 8)
Rasista :D 8) :wink: :wink:
Jak już tak gadamy o tych zdjęciach to rzuciło mi się w oczy, że stosunkowo niewiele reklam na bandach mają a mimo to na brak kasy chyba raczej nie narzekają (biorąc pod uwagę choćby 12 motocykli dla szkółki). Szkoda, że u nas tak nie ma :?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...